Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
11 Ağustos 2022 Perşembe - 09:55

Medya Bozo – Korkmaz çiftinin nikahında buluştu

Erzurum İhlas Haber Ajansı Haber Müdürü Özge Bozo ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Çağrı Korkmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ın kıydığı nikahla evlendi. Nikahın şahitleri ise AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile Erzurum İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez oldu.

Medya Bozo – Korkmaz çiftinin nikahında buluştu

Erzurum’da gazeteci çift nikahları sonrası gelen asayiş haberiyle nikah salonundan ayrılarak haber yapmak için olay yerine gitti. İtfaiye ekiplerinin olay yerinde İhlas Haber Ajansı Haber Müdürü Özge Bozo ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Çağrı Korkmaz’ı çiçekle karşılayıp tebrik etmesi ise duygulandıran görüntüler ortaya çıkarttı.
Erzurum İhlas Haber Ajansı Haber Müdürü Özge Bozo ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Çağrı Korkmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ın kıydığı nikahla evlendi. Nikahın şahitleri ise AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile Erzurum İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez oldu. Erzurum basınının diğer mensupları da nikahta yer aldı.
Yakutiye Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleşen merasimde konuşan Milletvekili İbrahim Aydemir, 10 Ağustos tarihinin önemli bir gün olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanı olduğunu ve ayriyeten bu tarihte Abdülhamid Han gemisinin denizlere açıldığını ifade etti.
Gazeteci çifte mutluluklar dileyen Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç çocuk isteğini dile getirerek, nikahını kıydığı çiftlere mutluluklar diledi.
Gazeteci çift nikahın ardından gelen bir asayiş bilgisi doğrultusunda nikah salonundan ayrılarak olay yerine gitti. Olay yerinde ise çifti itfaiye ekipleri çiçekle karşılayarak tebrik etti. Çift, kendileri için hazırlanan sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.
“YÜZÜĞÜMÜ SAĞ PARMAKTAN SOL PARMAĞA GEÇİREMEDEN HABERE GİTTİK”
Kendilerine hazırlanan sürprizi öğrenince çok mutlu olduklarını belirten Çağrı Korkmaz, “Bugün nikahım oldu ve nikahın hemen sonrasında bize asayiş bilgisi geldi. Bir binanın 5’nci katında bir çocuğun evin içinde mahsur kaldığı söylendi. Annesi de anahtarı evin içinde unutmuş denildi. Daha sonra eve geldiğinde de evin içerisine giremiyor ve çocukta evde mahsur kalıyor. Nikahın hemen sonrasında da biz de bunu haber yapmak için direkt buraya geldik. Yüzüğümü de sağ parmağımdan sol parmağıma takamadan habere gelmiş oldum. Bunun da itfaiye ekipleri tarafından bize yapılmış bir sürpriz olduğunu öğrenince çok güzel anlar yaşadım. İtfaiye ekipleri bizi burada çiçekle karşıladılar” dedi.
“Doğru düzgün nikah fotoğrafı çekilemeden asayiş haberine geldik”
Hangi şartlarda olursa olsun habere gittiklerini söyleyen Özge Bozo da, “Bugün nikahımız oldu Yakutiye Belediyesinde ve evet der demez asayiş haberine çıkmak zorunda kaldık. Gazeteci olduğumuz için sürekli hazır halde bekliyoruz. Ne olursa, hangi şartlarda olursa olsun koşup geliyoruz. Nikahtan sonra bir asayiş haberine geldik. Bir bebeğin evde kilitli kaldığını bize söylediler. İtfaiye ekiplerinin onu kurtarmasını haberleştirmek için olay yerine geldik. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarını çektik. Binanın içine girip 5’nci kata çıktığımızda evin kapısını çaldık ve itfaiye ekipleri kapıyı açarak bizi çiçekle karşıladılar. Nikahımız olduğu için böyle bir sürpriz hazırlamışlar. Daha doğru düzgün nikah fotoğrafı bile çekilemeden buraya asayiş haberine koşup geldik” diye konuştu.

 
Conk Bayırında milli coşku
 
Erzurum TKK’da Parlak dönemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DAYTAM, akredite edildi
Atatürk Üniversitesi Doğu Anadolu Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma ...
Erzurum gün batımında bir başka güzel
Erzurum’da günbatımıyla beraber gökyüzünü kızıla boyayan güneşin görüntüsü büyüledi.
Büyükşehir asfaltta da rekora ulaştı
Büyükşehir Belediyesi her alanda olduğu gibi asfaltta da rekora koşuyor.
 
Yanık: 'Biraz daha dişimizi sıkacağız'
Yanık, “Türkiye’nin sınır ötesi harekatında bir terör devleti kurulmasına ...
‘Kadına El Kal-Ka-Maz’
Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında “Kadına El Kal-Ka-Maz” sloganıyla ...
Koruyucu ailelere bağımlılık farkındalık eğitimi
Aile ve Sosyal Hizmetler (ASH ) il Müdürlüğünce koruyucu ailelere yönelik ...
 
Büyükşehir’den merhamet yaklaşımı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 68 noktaya Kedi Evi kurdu.
ASHM saha ziyaretlerine yoğunlaştı
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş ve Aile Sosyal Destek Programı ...
Maymun çiçeği 6 kıtaya yayıldı
Koronavirüs salgınından sonra dünya maymun çiçeği hastalığıyla karşı karşıya ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri