Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>GUNCEL
19 Ocak 2012 Perşembe - 06:59

Merhum Yılmaz’a vefa ödülü

Avusturya Liselileri Vakfı Özel Alev Okulları öğrencilerinin seçtiği "Yılın En İyileri"ne ödülleri törenle verildi. Erzurum'da geçirdiği kazada yaşamını yitiren Milli Kayakçı Aslı Nemutlu'nun da bir dönem eğitim gördüğü okulun öğrencileri, Van Depremi'nde hayatını kaybeden DHA Muhabirleri Erzurumlu merhum Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir'e "Onur Ödülü" verdi.

Merhum Yılmaz’a vefa ödülü

ERZURUM
Avusturya Liselileri Vakfı Özel Alev Okulları öğrencilerinin seçtiği "Yılın En İyileri"ne ödülleri törenle verildi. Erzurum'da geçirdiği kazada yaşamını yitiren Milli Kayakçı Aslı Nemutlu'nun da bir dönem eğitim gördüğü okulun öğrencileri, Van Depremi'nde hayatını kaybeden DHA Muhabirleri Erzurumlu merhum Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir'e "Onur Ödülü" verdi.
2011’İN EN İYİLERİ
Öğrenciler, 2011 yılının "En İyi Gazetesi" olarak Hürriyet'i, "En İyi Televizyon Kanalı" olarak da Kanal D'yi seçti. Avusturya Liselileri Vakfı tarafından kurulan Özel Alev Okulları, 2011 yılının en iyilerini, 7 – 8'inci sınıf ve lise öğrencilerinin arasında düzenlenen ve 338 öğrencinin katıldığı anket sonucunda belirledi. 2011 yılının son ayında düzenlenen anket çalışmasında öğrenciler, 18 kategoride "2011 Yılının En İyileri"ni seçti.
Ömerli'deki Özel Alev Okulları Yerleşkesi'nde bulunan Konferans Salonu'nda bugün düzenlenen ödül törenine, Alev Eğitim A.Ş. Genel Müdürü Selman Behmuaras, Doğan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Kemal Gülmüş, karikatürist Erdil Yaşaroğlu, Mehmet Ali Alabora, Elif Dağdeviren, Yönetmen Hakan Algül, Feryal Pere, Zeynep Rendeci, Ece Eliboğlu ve Faruk Solmaz'ın yanı sıra çok sayıda izleyici de katıldı.
RİTİM GÖSTERİSİYLE BAŞLADI
Ödül töreni, Özel Alev Okulları Ritim Grubu'nun yaptığı gösterinin ardından başladı. 26 öğrenciden oluşan ritim grubu, törene katılanlara 3 eser sundu. Alev Eğitim A.Ş. Genel Müdürü Selman Behmuaras organizasyonda katkısı olan herkese teşekkür ettiği konuşmasında, son günlerde yaşanan üzücü olaylara değindi. Lefter Küçükandonyadis ile okullarında bir dönem eğitim gören Milli Kayakçı Aslı Nemutlu'nun geçirdiği kaza sonucu ölmesini hatırlatan Selman Behmuaras, kayıplardan büyük üzüntü duyduklarını vurguladı. Selman Behmuaras, öğrencilerin verdikleri oylarla, başarılı buldukları kişileri ve bu kişilerin temsil ettikleri kurumları kutladığını sözlerine ekledi.
SEBAHATTİN YILMAZ VE CEM EMİR'E ONUR ÖDÜLÜ
Selman Behmuaras'ın konuşmasının ardından 'yılın en iyileri'ne ödülleri verildi. Van Depremi'nde hayatını kaybeden DHA Muhabirleri Sebahattin Yılmaz ile Cem Emir'e verilen onur ödülü, Cem Emir'in kızkardeşi Sinem Emir ve Sebahattin Yılmaz'ın eşi Gönül Yılmaz ile Doğan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Kemal Gülmüş'e takdim edildi.
"İHMALLER SONUCU Ocaklar SÖNMESİN"
Ağabeyinin yerine ödülü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Sinem Emir, kendilerini unutmayan öğrencilere teşekkür ederek, "İhmaller sonucu Ocaklar sönmesin. İnsanlar ihmaller yüzünden ölmesin. Bizi hatırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Doğan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Kemal Gülmüş de konuşmasında ülkenin yaşadığı yıkıcı depremi anlattı. Kemal Gülmüş, deprem yaşanan bölgelerde yıkım tehlikesi geçiren binalar olduğunu belirterek, sorunların çözümü için gerekli duyarlılığın gösterilmesini istedi.
Öğrenciler, 2011 yılının En İyi Gazetesi'ni Hürriyet, En İyi Köşe Yazarı'nı da Hürriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil olarak belirledi. Hürriyet Gazetesi ve törene katılamayan Yılmaz Özdil'in ödüllerini Neslihan Yönet aldı.
Yılın En İyi Televizyon Kanalı olarak seçilen Kanal D'nin ödülünü Zeynep Rendeci, En İyi Tartışma Sohbet Programı 5N1K'nın ödülünü ise Ece Eliboğlu aldı. Mehmet Yaşin'in hazırlayıp sunduğu 'Lezzet Durakları', Güneri Civaoğlu'nun 'Şeffaf Oda' programları da ödüle değer bulundu.
Yılın en iyi haber bülteni kategorisinde mizah – hiciv programı olan "HEBERLER", en iyi spor programı kategorisinde "yüzde 100 Futbol", en iyi yarışma programı kategorisinde "O Ses Türkiye", en iyi film kategorisinde "Eyvah Eyvah 2" ödül kazandı. En iyi kadın Oyuncu kategorisinde Nur Fettahoğlu ve en iyi erkek Oyuncu kategorisinde Çağatay Ulusoy, yılın en iyi roman yazarı kategorisinde Zülfü Livaneli, en iyi radyo programcısı kategorisinde Bay J ve en iyi radyo kanalı kategorisinde de Virgin Radyo ödül aldı.
Öğrenciler, yılın sporcusu olarak da başarıdan başarıya koşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı seçti.

 
‘Çocuklarımız kandırıldı’
 
AK Gençlerden tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu’da ‘Beyaz Gündem’
Doğu Anadolu Bölgesi karakışa teslim oldu. Yaklaşık bin 167 köy yolunu ...
542 köy yolu kapalı
Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışı 542 köy yolunu ulaşıma kapattı. ...
Piranha’yla Guiness’e gireceğiz
Erzurum'da 23 yaşına giren piranha balığına doğum günü partisi yapıldı. ...
 
Karayollarında kar seferberliği
Kar ve tipi, Doğu Anadolu Bölgesi'nde şehirlerarası ve köy yollarını ulaşıma ...
Oltu Aldemir’e ağladı
Oltu İlçesinin tanınmış simalarından Hamza Aldemir (49) hayatını kaybetti
Erzurum’a bilişim ufku
Erzurum’da son zamanlar da tartışılma konusu olan “Erzurum bilişim üssü ...
 
2'inci OSB'de müjdeli haber
Erzurum’da kurulması planlanan 2. OSB’nin altyapı proje ihalesi tamamlandı. ...
Kar turizmi de vurdu
Palandöken Kayak Merkezi'nde saatte 80 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle ...
469 köy yolu kapandı
469 köy yolunun kapandığı Erzurum’da Karayolları ekiplerince çığ ve tipiden ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri