Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
27 Nisan 2014 Pazar - 13:10

Oltu Kent Konseyi ‘gençlik’ gündemiyle toplandı

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir tarafından hayata geçirilen Oltu Kent Konseyi bu kez gençlerle bir araya geldi.

Oltu Kent Konseyi ‘gençlik’ gündemiyle toplandı

DURSUN MURAT AYDIN

ERZURUM (İHA) - Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir tarafından hayata geçirilen Oltu Kent Konseyi bu kez gençlerle bir araya geldi. Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Tahsin Demir, Ömer Soylu ve Ahmet Zengin’in yanı sıra belediye meclisi üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve Oltulu gençler katıldı.

Efkan Ala Kültür Evi’ndeki toplantıya yoğun bir katılım yaşanırken Ak Parti Oltu Gençlik Kolları Başkanı Emrah Ceylan bu toplantıların bundan sonra da belirli aralıklarla düzenleneceğini söyledi.

Ceylan konuşmasında Oltulu gençlerin Oltu’nun geleceğini tayin etmede etkin bir rol üstlenmeleri gerektiğini belirterek, “Gençlerimiz için neler yapabiliriz, Oltu’nun gençlere yönelik yapılabilecek projelerini ele alacağız” derken toplantıya iştirak edenlere teşekkür etti.

Ardından toplantının amacı hakkında bir değerlendirmede bulunan Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ise, “Gelecekte Oltu’yu emanet edeceğimiz siz gençlere yönelik bir dizi proje ve çalışmalarımız olacak. İstiyoruz ki, sizlerde bu süreçte bizlere destek olun. Bizimle birlikte proje üretin ve Oltu’nun kalkınmasında hep birlikte pay sahibi olalım” dedi.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Oltu’nun yepyeni ve farklı bir döneme girdiğini aktaran Başkan Fuat Demir, “Kentimiz evimiz, birlikte yönetiriz, anlayışıyla yeni bir dönem başlattık. Bu toplantıyı, bir ilk olması ve sizlerle ilk kez böyle bir faaliyet kapsamında bir araya gelmemiz nedeniyle çok önemsiyoruz.” diye konuştu.

DEMİR: BU İLK BULUŞMAMIZ

Oltu’daki gençlerle bu ilk buluşmaları olduğunu hatırlatan Başkan Demir, “Siz gençlerin talepleri bizler için çok önemli. Sizlere değer veriyoruz. Çünkü sizler bizim, bu ilçenin geleceğisiniz. Bu bilinçle sizlerinde Oltu’nun geleceğinin belirlenmesinde söz sahibi olmanız gerektiğini düşünüyoruz. Bizleri kırmayıp bu toplantımıza iştirak ettiniz. Umarım, toplantı sonunda sizlerde, bizlerde büyük fayda elde ederek buradan ayrılırız” dedi.

AK Parti’nin gençlere verdiği önemin seçilme yaşını 30’dan 25’e düşürerek gösterdiğine vurgu yapan Fuat Demir, “Keşke bugün yaptığımız bu toplantıyı daha önceki yıllarda yapabilseydik. Belki bu yönde düşünenleriniz de olabilir. Evet, belki şimdiye çok daha fazla yol kat edebilir, ilçemize çok daha farklı kazanımlar sağlanabilirdi. Ancak, şimdi de bir Bakanımız var ve bizler bu tarihi şansı bir fırsata dönüştürmenin planını yapmak, sizleri de bu plana ortak etmek istiyoruz. Bu çorbada hepimizin tuzu olsun istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Fuat Demir, ilçe dışında yüksek öğrenim gören birçok öğrenci olduğunu belirterek “Bu gençlerimizin bir envanterini çıkararak onlara sahip olmalıyız. Oltu ile bağlarını daha da kuvvetlendirmeliyiz. Hatta bu gençlerimize burslar vermek suretiyle öğrenim hayatlarına destek olacağız.” dedi.

Daha sonra toplantıya katılan gençler sırasıyla söz alarak Oltu ile ilgili düşünce ve projelerini aktardılar. Yaklaşık iki saat süren toplantıdan hem organizasyonu üstlenenler hem de gençlerin bir hayli memnun ayrıldıkları görüldü.

 
ÇOKAB seçime gitti
 
Anadolu Lisesi öğrencilerinden kutlu doğum etkinliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ÇOKAB seçime gitti
Erzurum, Artvin ve Bayburt illerine bağlı belediyelerin katılımı ile 2007 ...
Büyükşehir’de tebrik trafiği hız kesmedi
AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Erzurum Büyükşehir ...
Erzurum'da kimyasal gazlara tiyatrolu tepki
Erzurum Rabia Platformu ve Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ...
 
‘Erzurum bizim için önemli’
AK Parti Adana Milletvekili ve Sağlık, Aile ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı ...
DOSİAD: ‘ 17 aralık milli iradeye saldırıdır
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, ‘Türkiye’nin ...
Erzurum Ülkü Ocaklarından Adana Büyükşehir Başkanlığına
Adana Ticaret Odası 10 A sınıfı öğrencileri, “Dil Anlatımı” dersi kapsamında ...
 
Orhan’dan Mısır’daki zulme imzalı tepki
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Rabia Platformu ...
AK Parti’ye Erzurum daveti
MAHMUT AKDAĞ-AK Parti’nin geleneksel biçimde sürdürdüğü kamplarını Kızılcahamam ...
Kızıloğlu, ‘ 23 Nisan Milletin bayramıdır’
CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri