Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
HABERLER>GUNCEL
15 Haziran 2012 Cuma - 06:03

Onur’dan Kongre binası tepkisi

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Erzurum Kongresi'nin yapıldığı kongre binasının bakımsız haline tepki göstererek binanın ve kent merkezindeki 1980 yılında yaptırılan bir caminin harabe halini fotoğrafladı.

Onur’dan Kongre binası tepkisi

MUSTAFA BİÇER
ERZURUM (İHA) - CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Erzurum Kongresi'nin yapıldığı kongre binasının bakımsız haline tepki göstererek binanın ve kent merkezindeki 1980 yılında yaptırılan bir caminin harabe halini fotoğrafladı.
CHP Milletvekili Melda Onur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Erzurum’da incelemelerde bulundu. Atatürk önderliğinde 23 Temmuz 1919'da yapılan Erzurum kongre binasını Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte gezen Milletvekili Melda Onur, binadaki örümcek ağını, dökülen sıvaları, kırılan camları, duvarlara yazılan sloganları fotoğrafladı. Niçin fotoğraf çektiğini soran gazetecilere, "Bunları Twitter'da paylaşacağım. Ayrıca konuları Meclis'e götüreceğim" dedi.
Milletvekili Melda Onur, daha sonra İstanbul kapı semtinde 1980 yılında yaptırılan camiinin kaderine terk edilmesini de fotoğrafladı. Kapısı bulunmayan, camları kırık, içi harabeyi andıran minareli camiiyle ilgili olarak CHP İl Başkanı Şahin Cananoğlu, Selvi Kılıçdaroğlu'na bilgi verirken, "Mahalle halkı dilekçe vermiş. Kapısını yaptırın biz içerisini düzenleriz diye. Ama onlar burayı yıkacak ve birilerine peşkeş çekilecek" dedi.

 
Polise saldırıya 10 yıl hapis
 
‘Sorumlular cezalandırılmalı’
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir'deki DADAŞ 15 Haziran 2012 Cuma 15:26

Sayın MÖKKEM dadaş ve ESEF dadaş gardaşlar,gurbette bulunan bir gardaşınız olarak yakınan erzurum yerel basınını takip ediyor bir nebze teselli buluyorum.Fakat birçok kez yorum yazmama rağmen yayınlanmadı sebebini bilmiyorum.belki düşüncelerim bazılarına aykırı geldiğinden olabilir.aslında yazdıklarımda benim düşüncelerim ama:))) yayınlanmadı canları sağ olsun.mökkem dadaşın yorumlarını sık okuyorum ve düşüncelerine katılıyorum.şimdi ise iki dadaşın yorumlarını okudum ve beğendim. Ancak 40 yıldır erzurumdan göç edeli,gördüm ki erzurum halkında dadaşlar azalmış.ALLAH sayınızı artırsın.nerde o eski ERZURUM AH AH AHHHHHH.umarım yanılırım erzurumlular titrer ve kendilerine gelirler. ALLAH'a emanet olunuz.ağzınıza sağlık dadaş gardaşlar.

Yorumu oyla      6      4  
esef dadaş 15 Haziran 2012 Cuma 12:10

mökkem dadaş doğru söylüyor. aslında erzurum atatürk ve kongre temasını hiç işlemiyor. dikkat. cumhuruiyetin kurulduğu şehir. atatürkün nüfus cüzdanını aldığı ve ilk milletvekili olduğu şehir. v.b deyip. ayakları titretmek lazım. yaz çoçuk zaferden sonra devletin şekli cumhuriyet olacaktır. sözünü ihtişamlı bir şekilde erzurumun girişine asın bakiyim o zaman erzurum nasıl oluyormuş görün. yazılacak çok şey varda. yazamıyorum. zira çok uzun olursa okunmaz diye.

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEM DADAŞ 15 Haziran 2012 Cuma 10:15

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELLERİNİN ATILDIGI İLDİR ERZURUM TARİHİ BU BİNANIN ELBETDEKİ ÇOK İYİ KORUNMASI RESTORASYONUN YAPILMASI GEREKİR HALKA TURİZME AÇIK OLMASI LAZIM TABİ KATILAN TARİHİ ŞAHSİYETLERDE BURADA TANITILMALIDIR ÇEVRESİNE Bİ BAKIN ALLAH AŞKINA SN CUMHUR BAŞKANI GELECEK DİYE Bİ DÜZELTİLDİ ÖLE KALDI ÇEVRE BİNALAR ÇOK ÇİRKİN BİZ CHPLİ DEGİLİZ OYDA VERMEYİZ AMMA BU KONUYU GÜNDEME GETİRMELERİ GÜZEL BİŞE ERZURUM İÇİN TŞKLER SUNARIM BURDA ERZURUM KAZANIR İNŞALLAH

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orakçı okul yaptıracak
Hayırsever işadamı Vehbi Orakçı, doğduğu ilçeye 4 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak.
A.Ü’de seçim heyecanı başladı
Atatürk Üniversitesi akademisyenleri 16. rektörü seçmek üzere sandık başına ...
ERVAK kermesi gelenekselleşti
Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) üyeleri tarafından yardıma muhtaç aileler ...
 
HSYK Kararnamesi açıklandı
Kararnameyle Erzurum’da görev yapan 32 savcı ve hakim başka illere atanırken, ...
Emniyet’ten pasaport uyarısı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü pasaport alacak vatandaşların, yurt dışı seyahatlerinden ...
Ülker'e veda...
Ülker Grubu'nun kurucusu ve Onursal Başkanı Sabri Ülker son yolculuğuna ...
 
Genç MÜSİAD’tan dönüşüm kutlaması
Erzurum Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetimi Aziziye ...
Bilkent Tiyatro Günleri’ne A.Ü. damgası
Bilkent Üniversitesi’nin Ankara’da düzenlemiş olduğu “Tiyatro Günleri” ...
Kılıçdaroğlu’nun eşi Erzurum’da
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Tortum ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri