Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>SİYASET
9 Ağustos 2015 Pazar - 16:21

Orhan’dan hizmet seferberliği

Aziziye Belediyesi ilçede başlattığı hizmet seferberliğini hız kesmeden sürdürüyor. İlçe merkezinde asfalt, kaldırım, park ve bahçe çalışmaları sürerken, mahalle statüsündeki köyler de birer birer köy konağı ve taziye evlerine kavuşuyor.

Orhan’dan hizmet seferberliği

Aziziye Belediyesi ilçede başlattığı hizmet seferberliğini hız kesmeden sürdürüyor. İlçe merkezinde asfalt, kaldırım, park ve bahçe çalışmaları sürerken, mahalle statüsündeki köyler de birer birer köy konağı ve taziye evlerine kavuşuyor.

Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi, mahalle statüsündeki köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor. İlçe merkezinde asfalt, kaldırım, park ve bahçe düzenlemeleri sürerken, köyler de birer birer köy konağı ve taziye evine kavuşuyor. Çalışmaları sürekli yerinde inceleyerek bilgi alan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yapımı tamamlanan Özbilen Mahallesi köy konağı ve taziye evini ziyaret etti. Muhtar Cihat Aktaş ve mahalle sakinleriyle köy konağında bir araya gelerek istişare eden Başkan Orhan, Dadaşkent ve Ilıca’nın yanısıra 69 adet mahalle statüsünde köye hizmet ürettiklerini hatırlatarak, “Kıt imkanlarımıza rağmen, bereketli bir çalışma dönemi geçiriyor, kaynaklarımızı ilçemizin her köşesine eşit yayarak, Aziziye’yi merkezi ve köyleriyle birlikte geliştirmek ve güzelleştirmek için çalışıyoruz.” dedi.

HİZMET SEFERBERLİĞİ HIZ KESMİYOR

Yaklaşık bir buçuk yıllık görev süresini geride bıraktığını ve bu sürede önemli hizmetler gerçekleştirirken, birçok yatırımın da altyapısını oluşturduklarına işaret eden Başkan Orhan, “Bu çalışma sezonunda gerek Ilıca’da ve gerekse Dadaşkent’te önemli çalışmalar başlattık. Ilıca’da kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar yükseliyor, yeni park çalışmalarımızı sürüyor, hazırladığımız başarılı projeyle KUDAKA’dan destek alarak termal tesislerimize yeni bir imaj kazandırıyoruz. Yine Dadaşkent’te yeni park alanları oluşturduk çalışmalarımıza başladık. Asfalt ve kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken, mevcut parklarımızda yaptığımız peyzaj çalışmalarıyla, hemşehrilerimizin nefes alabileceği yeni parklar ve örnek yaşam alanları oluşturuyoruz.” ifadelerini kullandı.

KÖYLERİN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Aziziye’nin Dadaşkent ve Ilıca dışında 69 pare köyden oluştuğuna vurgu yapan Başkan Orhan, ilçe merkezinde olduğu gibi köylerin de önemli bir bölümüne ciddi yatırımlar yapıldığını kaydetti. Köylerin ihtiyaçlarının öncelik sırasına göre çözüldüğünün altını çizen Başkan Orhan, yaklaşık bir buçuk yıllık görev süresinde mahalle statüsündeki köylerden birçoğunun köy konağı, taziye evi, imamevi başta olmak üzere önemli sorunlarının çözüldüğünü belirtti. Aziziye’yi bir bütün olarak ele aldıklarını ve ilçenin merkezi ile birlikte köylerini de kalkındırmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Orhan, “Biz hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi, ilçemizi layık olduğu yere el birliğiyle taşıyacağız. Aziziyemizi Dadaşkent, Ilıca ve 69 pare köyüyle birlikte kalkındıracağız. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız dualar ve destekler, bizim çalışma şevk ve heyecanımızı daha da arttırıyor. İnşallah özlenen ilçe hedefine hemşehrilerimizle birlikte yürüyeceğiz.” diye konuştu.

Öte yandan Özbilen Mahalle Muhtarı Cihat Aktaş da, Başkan Orhan’a mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 
Doğu’da ilk antrenman
 
Erzurum'da piknikçilere kene uyarısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen, ‘Onlar için ne yapsak azdır’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ...
Sertoğlu’ndan altyapı seferberliği
Pasinler Belediyesi ilçe merkezinde alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan ...
Aydemir: ‘AK Dava, hizmet davasıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK hizmet davası kendini ...
 
Sekmen’den Doğan’ın iddialarına sert tepki
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, CHP İstanbul Milletvekili Selina ...
Bulutlar’dan kader mahkumlarına destek
Erzurum Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan ihtiyaç sahibi 111 kader mahkûmuna ...
Aydemir’den Aşkale çıkarması
Aşkale’nin Güllüdere Mahallesi Mezra sakinlerinin konuğu olan Aydemir, ...
 
Korkut muhtarlarla istişare etti
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut kahvaltı programında muhtarlar ile bir araya geldi.
TYB, Aydemir’i ağırladı
Türkiye Yazarlar Birliği’nin Erzurum Şubesi ‘ne Adalet ve Kalkınma Partisi ...
Doğu Belediyecilik Gündeminde Sekmen farkı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, temmuz ayının haber şampiyonu oldu.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri