Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yılmaz: ‘Erzurum bir medeniyet şehridir’
Yılmaz: ‘Erzurum bir medeniyet şehridir’
Yıldırım Erzurum’un önemini anlattı
Yıldırım Erzurum’un önemini anlattı
Ala Palandöken Ekonomi Forumu’na seslendi
Ala Palandöken Ekonomi Forumu’na seslendi
Çiftçi: ‘Erzurum Kutlu bir coğrafyadır’
Çiftçi: ‘Erzurum Kutlu bir coğrafyadır’
Bolat: ‘Erzurum’da muhteşem buluşma’
Bolat: ‘Erzurum’da muhteşem buluşma’
HABERLER>SİYASET
13 Mayıs 2018 Pazar - 12:32

Öz: ‘Analar şefkatin sembolüdür’

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. İl Başkanı Öz, ‘Analık kutsaldır, sevginin, şefkatin, merhametin, gücün, savunmanın, gönlün, muhabbetin sembolüdür’ dedi.

Öz: ‘Analar şefkatin sembolüdür’

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. İl Başkanı Öz, ‘Analık kutsaldır, sevginin, şefkatin, merhametin, gücün, savunmanın, gönlün, muhabbetin sembolüdür’ dedi.

İl Başkanı Öz, yaptığı yazılı açıklamada, "Çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelere, en iyi imkânları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğunun temel şartlarını oluşturmaktadır. Anneler, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve karşılıksız sevginin kaynağı, hayatla aramızdaki en güçlü bağdır. Analık kutsaldır, sevginin, şefkatin, merhametin, gücün, savunmanın, gönlün, muhabbetin sembolüdür.

Sebebi varlığımız, sonsuz şefkat ve fedakarlığın sembolü annelerimiz, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen ve yeri hiçbir şeyle doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Nitekim Peygamber Efendimiz, 'Cennet, anaların ayakları altındadır' demek suretiyle cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, dinimizin kadına ve anneye verdiği değeri göstermiştir. Annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu belirtilerek, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca sevgi ile kucaklamalı, gönüllerini hoş tutmalı ve hürmette kusur etmemeliyiz.

İnsan hangi yaşta veya hangi makamda olursa olsun, mutlaka annesine ihtiyacı vardır. Her zaman kalbimizin başköşesinde yer alan, güçlü duruşlarıyla fertlerin ve toplumların ayakta kalmasına büyük oranda destek olan annelerimizin, şehit analarının, tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyor; bu anlamlı günün birliğe, beraberliğe, nice güzelliklere vesile olmasını ve her günümüze yayılmasını diliyorum. Tüm annelere sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 
Başkan Sekmen’den Anneler Günü mesajı
 
Vali Azizoğlu’ndan Anneler Günü mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: “Biz kaynaksız,ceffelkalem iş yapmayız”
Aydemir, ‘Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ile ...
Aydemir TBMM’de dadaş vefasını paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı ...
Aydemir: ‘Vakıf, mukaddesata nefsi fedadır’
Milletvekili Aydemir, 'Vakıf kavramının ifade ettiği mana, bizim muhteşem ...
 
Büyükşehir 2 bin 50 ailenin duasını aldı
Büyükşehir Belediyesi, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlara Ramazan ayı öncesi gıda kartı verdi.
Yıldırım’dan cehalet manifestosu göndermesi
Başbakan Binali Yıldırım, “Dün Fransa’da 300 kendini bilmezin imzası ile ...
Sekmen: ‘Erzurum medeniyet şehridir’
Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum Kitap ...
 
MHP, aday adaylarını tanıttı
MHP Erzurum milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenlendi.
“Yeni sistem sürekli istikrar, güçlü iktidar”
Başbakan Binali Yıldırım, “Ülkeyi yönetecek yürütme ve yasama milletin ...
Palandöken AK Parti’de seçim seferberliği
Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Engelli Yatalak Hastalar için yürürlüğe ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bağlantılı İlişkiler
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri