Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
24 Eylül 2014 Çarşamba - 05:46

Palandöken Kaymakamı Karakuş, Ceyhan’a veda etti

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan’da 7 yıl görev yaptıktan sonra Erzurum’un Palandöken ilçesine atanan Kaymakam Gürbüz Karakuş onuruna veda yemeği düzenledi.

Palandöken Kaymakamı Karakuş, Ceyhan’a veda etti

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan’da 7 yıl görev yaptıktan sonra Erzurum’un Palandöken ilçesine atanan Kaymakam Gürbüz Karakuş onuruna veda yemeği düzenledi.
 Ceyhan Öğretmenevi’ndeki veda yemeğinde yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşayan Kaymakam Gürbüz Karakuş, meslek hayatının en uzun ve en verimli yıllarını Ceyhan’da geçirdiğini söyledi. Karakuş, “Devlet görevinin en üzücü yanı yıllarca görev yaptığınız yerden ayrılmaktır. Ceyhan’ın önemli ve stratejik bir ilçe olduğunun farkında olarak görev yaptık. Ceyhan bununda ötesinde birlik, dirlik ve kardeşlik duygusuyla birbirini sahiplenen bir ilçe. Biz bunları bilerek görevimizi yerine getirdik. Eğer yönettiğiniz ilçeyi iyi tahlil edemezseniz başarılı olamazsınız. Tüm enerjimizi Ceyhan’a hep faydalı işler yapmak için harcadık. Biz bir emanet görevi yerine getiriyoruz. Emanet görev sahipleri millete hükmeden değil hizmet eden bir anlayışı şiar edinmelidir. Siyaset bizim işimiz değildir. Biz sadece bir hakem gibi gözlemleyerek sorunları ve sıkıntıları belirleyip ortaya koyarız. Değerli Belediye Başkanımız sivil toplumun da desteğini alarak özellikle kentsel dönüşüm gibi hayati bir projesi hayata geçirmek adına büyük gayretler sarf ediyor. Bunu başaracağına ve Ceyhan’ın kazanacağına inanıyorum. Biliyorsunuz vedalar tamamen ayrılık değildir. Ceyhanlılara görevimizin devam edeceği Palandöken’de de kapılarımız hep açık olacaktır. Benden taraf kime hakkım geçtiyse helal ediyorum. Hizmet adına istemeden de olsa kimin hakkı geçtiyse helal etmelerini istiyorum. Başta bu programı hazırlayan değerli Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk olmak üzere, 7 yıl görev yaptığım Ceyhan’da benimle birlikte çalışan herkese ve kıymetli Ceyhanlılara çok teşekkür ediyorum” dedi.
 "KAYMAKAMIMIZI FAHRİ HEMŞEHRİ İLAN EDECEĞİZ"
 Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise Kaymakam Karakuş’un Ceyhan’da devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergilediğini belirterek, “Makam koltuklarına şeref getirmek ancak halka ulaşmakla olur.7 yıl boyunca kapısını herkese açık tutan Kaymakamımız, insani tavrı ve fedakar çalışmalarıyla ‘Ben Ceyhanlıyım’ bilinciyle Ceyhan’a’ önemli hizmetler yapmıştır. Ceyhan’da özellikle eğitimin öne çıkması için değerli projeler üretti. Eşi Serpil hanımefendi de ‘tut elimi’ derneği aracılığıyla fakir fukaranın yanında, onların destekçisi oldular. İnanıyorum ki kaymakamımız yeni görev yerinde de nitelikli çalışmalara imza atacaktır. Kendisine Ceyhan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yeri olan Palandöken’de başarılar ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Ceyhan’a bir Ceyhanlı gibi sahip çıktığı için biz de Ceyhan Belediye meclisimizi olağanüstü toplayıp kendisini fahri hemşehri beratı vereceğiz” diye konuştu.
 Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kaymakam Karakuş’a Ceyhan için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 
‘Ahilik Türk Milleti’nin köklü geleneği’
 
Korgeneral Öngay’dan Vali Altıparmak’a ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Köşk yolları yenilendi
Palandöken Belediyesi, Yukarı Köşk Mahallesi’nde yaptığı asfalt çalışmalarıyla ...
İhale tamamlandı, inşaat başladı
Yapımına 2011 yılında başlanan ve tamamlandığında Doğu Anadolu’nun en ...
Oltu’da yağmur sele dönüştü
Oltu ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Dutlu ve Koçaklar ...
 
Erzurum-Iğdır yolunda ‘ceylan’ uyarısı
Iğdır’da, Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürlüğünce Ağrı Dağı’na bırakılan ...
Türk Kızılay’ı imdada yetişti
Arpalı Beldesinde, 22.Ağustos 2014 tarihinde çıkan yangında zarar gören ...
Çevre ve Şehircilikten 10 numara yağ denetimi
Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince 100 civarında ...
 
Erzurumlu kışa hazırlanıyor
Olur ilçesinde köylü bayanlar kış mevsimi öncesi ortaklaşa olarak evlerine ...
Tarihi mekanda tehlikeli oyun
Erzurum’un en eski tarihi yapılarından biri olan Erzurum Kale’sinin duvarlarına ...
İstanbul'dan Erzurum'a 25 TL'lik yakıtla geldiler
- İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi ve öğrencileri tarafından üretilen ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri