Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
HABERLER>GUNCEL
10 Mayıs 2012 Perşembe - 12:07

Palandöken’de bahar seferberliği

Palandöken Belediyesi yaz sezonuyla birlikte ilçenin en eski yerleşim alanlarından biri olan Ertuğrul Gazi Mahallesinde çukur evler olarak bilinen bölgede karo, bordür kilit taş ve granit taş çalışmalarına start verdi.

Palandöken’de bahar seferberliği

ERZURUM (İHA) - Palandöken Belediyesi yaz sezonuyla birlikte ilçenin en eski yerleşim alanlarından biri olan Ertuğrul Gazi Mahallesinde çukur evler olarak bilinen bölgede karo, bordür kilit taş ve granit taş çalışmalarına start verdi.
Yaz ayının gelmesiyle belediyenin plan ve programı dahilinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İhtiyaca göre hizmet ürettiklerini kaydetti.
İlk etapta üç Mahalle de çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Bulutlar,” Yaptığımız program dahilinde tespit ettiğimiz ve acilliyet arz eden Ertuğrul Gazi Mahallesi Çukur evler olarak bilinen bölgemizden başladık. Şuanda ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisinde bu bölgemiz dışında Kazımyurdalan ve Yunus Emre Mahallelerimizde karo, bordür, granit taş ve kilit taş çalışmalarına başladık. Bu mahallemize ilk etapta 25 bin metrekare karo, 17 bin metre bordür, 25 bin metrekare kilit taşı ve 10 bin metrekare granit taş çalışması başlattık. Uygun görülen cadde ve sokaklarımıza ise daha sonra ilahesi tamamlanmış mevsimin dahada sıcak olmasını beklediğimiz zaman dilimi içerisinde standartlara uygun sıcak asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızın ikinci etabında bazı mahallelerimizde gecen yıldan kalan yarım işlerimizi var bunları tamamlayarak daha temiz, sağlıklı ve huzurlu Palandöken için bir adım daha atmış olacağız ” Dedi
BULUTLAR,’ÇALIŞMALARIMIZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK’
Belediye Başkanı Bulutlar,” Palandöken Belediyesi olarak 2009.2010.2011 yılında başlattığımız bir çalışma çerçevesini de “Mahalleleri sil baştan yapıyoruz ” sloganını 2012 yılında da söylüyoruz. Bu yaz sezonu da ihale ettiğimiz yaklaşık 30 bin ton standartlara uygun asfaltı Palandöken halkının ayaklarının altına yine sereceğiz. Hep söylüyoruz tüm mahallelerimize eşit ve adaletli bir şekil de hizmet götüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Artık Palandöken ilçesin de asfalt ve yama problemi olmaması için çalışacağız. İlçe halkımızın layık olduğu yaşam ortamlarını oluşturmak adına buradayız ve bunu için de var gücümüzle doğru, kaliteli ve ilkeli hizmet vereceğiz” diye konuştu.
MAHALLE HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Ertuğrul Gazi Mahallesi çukur evler bölgesi halkı, belediyenin yaz sezonluk çalışmasını kendi bölgelerinden başlatmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, "Mahalle ve halk günlerinde bir araya geldiğimizde sayın başkanımıza sorunlarımızı söyledik. Sağ olsun Başkanımız en ufak bir olumsuzluğu dahi ciddiye alarak çözüm için ellinden gelini yapmaktadır. 20 yıldır bizleri yok sayan yerel yönetimler 2011 ile 2012 yılını yaz sezonu da Belediye Başkanı Orhan Bulutlar fark etmiştir. İki sezondur mahallemizde başlattığı bu çalışmalar bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Duyarlı çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanı Orhan Bulutlar olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 
Özel Aziziye’ye iki ödül
 
A.Ü. Şöleninde eğlence tavan yaptı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kader atmaca 10 Mayıs 2012 Perşembe 16:57

yıllar sonra hatırlanmak güzel ölmeden evimizin önün yapılıyor teşekkürler orhan bulutlar

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özel Aziziye’ye iki ödül
TÜBİTAK tarafından düzenlenen ve bilim insanlarının yetişmesinde önemli ...
Engellilere çağdaş yaklaşım
Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürü Sultan Murat Aydın, Engelliler ...
Engelli sorunu, toplumun sorunu
Erzurum Zihinsel Özürlüler Derneği Başkanı Saniye Eğilmez, engelli sorunlarının ...
 
Ebu İshak yoksulları sevindirdi
Vakıf Haftası münasebetiyle, Erzurum’da ki Vakıfların faaliyetlerinde ...
Ağırman’dan tarih bilinci vurgusu
Abdurrahman Gazi Vakfı’nın yaklaşık 20 yıldır Mehmet Akif Ersoy anısına ...
Baro’dan eğitim etkinliği
Erzurum Barosu tarafından, avukatlara yönelik olarak Ticaret Hukuku Uygulamaları ...
 
Yine iş kazası: 2 yaralı
Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Karabey köyünde elektrik arızasına gidermeye ...
Ovit için prensibini bozdu
Görev aldığı günden bu yana hiçbir temel atma törenine katılmayan Başbakan ...
666 yarışçı Erzurum’daydı
28 Nisan'da Almanya'nın Allgeau şehrinden başlayan ve 12 Mayıs'ta Azerbaycan'ın ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri