Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>SİYASET
5 Ağustos 2011 Cuma - 04:01

Palandöken’de iftar buluşması

Palandöken Belediyesi, ramazan ayı ile birlikte iftar sofralarını da kurdu. Ramazan ayı süresince 3 ayrı noktada kurulan iftar sofralarında günlük 750 ile 800 kişiye 3 çeşit yemek ikram ediliyor.

Palandöken’de iftar buluşması

İLHAMİ İBİŞ/ERZURUM gazetesi
Palandöken Belediyesi, ramazan ayı ile birlikte iftar sofralarını da kurdu. Ramazan ayı süresince 3 ayrı noktada kurulan iftar sofralarında günlük 750 ile 800 kişiye 3 çeşit yemek ikram ediliyor.
Ramazan ayı boyunca oruç tutan vatandaşlar için Palandöken Belediyesi tarafından hazırlanan iftar sofraları vatandaşların hizmetine sunuldu. 250 ile 300 kişilik iftar sofralarının kurma çalışmalarını tamamlayan Palandöken Belediye ekipleri, iftar sofrasının ilk iftar yemeğinden itibaren Ramazan ayı boyunca hizmet verebilmesi için tüm ayrıntılar düşünüldü. Yenişehir Solakzade Camisi Bahçesi, Yunus Emre Mahallesi Baba dereli Cami önü ve Yıldızkent bölgesin de Bölge Eğitim Araştırma Hastanesini karşın da kurulan Palandöken Belediyesi İftar Sofralarından isteyen herkes iftar yemeği yiyebilecek.
BAŞKAN BULUTLAR, İFTAR SOFRALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Palandöken İlçesin de kurulan iftar sofralarının yerinde inceleyen ve halk ile birlikte iftar eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bulutlar, “Bildiğiniz gibi Ramazan bir rahmet ayı, bir yardımlaşma ayı. Dolayısıyla, fakirlerin sevindirildiği bir ay. Bizde Palandöken Belediyesi olarak bu yıl, bu gördüğünüz alanda iftar sofrası hazırlığını yaptık. Ve ilk iftarımızı halkımızla birlikte gerçekleştirdik. İftar Sofralarımız tüm halkımıza açık olacak. Sofralarımızın kapasitesi 250 kişilik fakat bu sayı artabilirde. Ayrıca, sofralarımıza gelemeyen yalnız yaşayan yaşlı insanlarımızın evlerine yemek servisi yapılıyor. Ayrıca Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine biliyorsunuz çeşitli illerden gelen tedavi veya refakatçi olan vatandaşlarımız oluyor bu insanlarımızı unutmadık. Bu nedenle Hastanenin karşı tarafına bir iftar sofrası kurma gereği duyduk. Böylelikle ilçemizin üç noktasına iftar sofrası kurarak bu bereket ayıda herkes kendi evindeki ki gibi temiz sağlıklı bir iftar etme huzuru içerisin de olmalarını sağladık” dedi.
VATANDAŞ İFTAR SOFRALARINDAN MEMNUN
Palandöken Belediyesi İlçenin üç ayrı noktasında iftar sofrası kurarak ramazan ayının ruhunun yaşatılması ve tüm vatandaşların bu hizmete eşit şekilde yaralanmasından dolayı memnuniyetlerini bizzat Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, ilettiler.
İftar Sofraları kurarak ramazan geleneğini yaşatan Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, teşekkür eden vatandaşlar,” Böylesine güzel bir geleneği ilçenin üç ayrı noktasın da yaşatarak eşit ve adil bir şekilde hizmet verimlisi son derece güzel ve hoş bir davranış. Ayrıca görevlilerin bulunması ve başkanın bizzat iftar sofralarını ziyaret ederek bizlerle birlikte iftar etmesi bir başka güzellik. Bu güzellikleri bizlere yaşatan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 
Koruyucu aile kavramına yabancıyız
 
Hayır Köprüsünden 4 bin kişiye ulaşılacak
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
tarafsız 6 Ağustos 2011 Cumartesi 15:01

muhtarsa ya cevap: belediye diğer işleriyle uğraşıyormu bilmem ama siz o iftar çadırlarında fakir insanların karnının doyurulduğunu bilmiyorsunuz herhalde. veya sizin sofranız herzaman kurulu ki karnınız tok ki sağa sola laf atabiliyorsunuz. bence işinize bakın...

Yorumu oyla      6      4  
muhtarsa 5 Ağustos 2011 Cuma 09:50

belediyeler bir de asli görevleri içinde olan işler ile daha fazla meşgul olsalar çok daha iyi olacak çadırlarda reklam daha fazla olduğu için halkın manevi duygularından faydalanmak içindir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılmaz dua aldı
AK Parti Milletvekili Yılmaz, orucunu her gün fakir bir ailenin evinde ...
Büyükşehir’den Ramazan Şenliği
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Şenlikleri start ...
Cağ kebabı heykeli yer değiştirdi
Erzurum Oltu'da Hükümet meydanında bulunan sembolik cağ kebabı kesen usta ...
 
Kent meydanında iftar coşkusu
Yakutiye Kent Meydanında iftar güzelliği Erzurumluların uzun kuyruklar oluşturmasına neden oldu.
Siyasette gençlik yoğunlaşması
AK Parti Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat, gençlerin siyasette ...
Korkut projelerini tanıttı
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm ve cazibe merkezi ...
 
Yakutiye güncelleştiriliyor
Bizans, Urartu, Saltuklu, Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait 300'e yakın ...
‘İşinizi düzgün yapın’
Dumlu mahallesi girişinde Karasu kenarında yapımı devam eden Nafiz Kotan ...
Şampiyonlara ödül yağmuru
Erzincan’da yapılan Türkiye Gençler Boks Şampiyonası’nda dereceye giren ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri