Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>GUNCEL
4 Şubat 2023 Cumartesi - 06:26

Palandöken zirvede

ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Yoğun kar yağışı sonrasında Palandöken’de kar kalınlığı bir metreyi aşarak 103 santimetreye ulaştı. Hafta sonu devam etmesi beklenen yağışlarla birlikte Kayak Merkezindeki kar kalınlığının 1.5 metreyi aşması bekleniyor.

Palandöken zirvede

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yoğun kar yağışı sonrasında Palandöken’de kar kalınlığı bir metreyi aşarak 103 santimetreye ulaştı. Hafta sonu devam etmesi beklenen yağışlarla birlikte Kayak Merkezindeki kar kalınlığının 1.5 metreyi aşması bekleniyor.

Palandöken kar kalınlığı yüksekliği kaydında bölge ve ülkede bulunan tüm kayak merkezlerini geride bıraktı.  Kar kalınlığı Nemrut Kayak Merkezinde 82, Kartalkaya’da 80, Davraz’da 74, Hakkari Kayak Merkezinde 74, Uludağ’da 71, Kayseri Erciyes’te 60, Kartepe’de 47 santim oldu.

AĞRI'DA 131 KÖY YOLU KAR NEDENİYLE ULAŞIMA KAPANDI
Ağrı'da kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan 131 köy yolunun ulaşıma açılması için "Kar Kaplanları" seferber oldu.
Ağrı'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yolları ulaşıma kapandı. Kapanan yolların ulaşıma açılması için İl Özel İdaresinin karla mücadele ekipleri; 82 iş makinesi, 91 personel ve 8 mobil ekip ile mesai yapmaya başladı.
"Kar Kaplanları" olarak bilinen ve kar kalınlığının metrelerce yüksekliğe ulaştığı yerleri büyük çabalarla temizleyen ekipler, ulaşıma kapanan 131 köy yolunun ulaşıma açılması için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

BİNGÖL’DE KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ

Bingöl’de dün etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle kapanan 131 köy yolunun açılması için İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Bingöl genelindeki kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezi ve ilçelere bağlı birçok köye ulaşım sağlanamıyor. Alınan bilgilere göre, merkeze bağlı 40, Adaklı 16, Genç 33, Karlıova 22, Solhan 14, Yayladere 5 ve Yedisu ilçesinde 1 olmak üzere toplamda 131 köy yolunun ulaşıma kapandığı öğrenildi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin, kapalı olan köy yollarında çalışmaları aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

Ekipler, sürücüleri buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olması gerektiği konusunda da uyardı.

BİTLİS'TE 162 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Bitlis'te günlerdir etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, 162 köy yolu da ulaşıma kapandı.

Bitlis'te etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Bitlis'te kar kalınlığı yaklaşık 2 metre olarak ölçülürken, 162 köy yolu da ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Ümit Kurtkan, kapanan köy yollarının açılması için ekiplerin çalışmaya başladıklarını söyledi. Kurtkan, kapalı 162 köy yolunun açılması için 10 ayrı şantiyede bulunan 60 iş makinesi ve 80 personelle çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Bitlis Belediyesi ise şehir merkezindeki mahalle yollarında ve merdivenlerde mesai yaparak yolları açık tutmak için çalışıyor. 55 iş makinesi ve 80 personelle çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için karla mücadeleye devam ediyor.

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, karla mücadele çalışmaları için yağış öncesi yaptığı plan dâhilinde il merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

PANOR DAĞI'NDA MAHSUR KALAN 20 ARAÇ VE 60 KİŞİ KURTARILDI

Bitlis’in Hizan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Panor Dağı'nda mahsur kalan 20 araç ve 60 kişi ekiplerin yardımıyla kurtarıldı.

Tatvan- Hizan karayolunda aniden bastıran tipi ve yoğun kar yağışından dolayı ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan bin 466 rakımlı Panor Dağı yolunun kapanması üzerine vatandaşlar yolda mahsur kaldı. Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu yolda hareket edemeyen 20 aracın içerisinde kadın ve çocukların da olduğu 60 vatandaş, tipi ve fırtınanın dinmesini bekledi. Fakat dinmeyen kar yağışı ile vatandaşlar kurtarılmak üzere çareyi Yolalan Belediyesi ve karayolları ekiplerine haber vermekte buldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için seferber oldu. Uzun uğraşlar sonucu ekiplerin tek şeritten yolu açmasıyla vatandaşlar, mahsur kaldıkları yerden kurtarılarak ilçeye doğru harekete geçti.

TATVAN’DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Bitlis’in Tatvan ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmaları gece gündüz demeden aralıksız sürüyor.

Tatvan merkez ve tüm kırsal mahallelerde etkili olan yoğun kar yağışı zaman zaman hayatı durma noktasına getirdi. İlçeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanmaması ve günlük hayatta vatandaşların kardan etkilenmemesi için gece gündüz çalışan Karayolları ve Tatvan Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte 25 iş makinesi ve 15 personelle çalışmalarına devam ediyor. Gece mesailerine devam eden ekipler şehrin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'nde yol açma, tuzlama ve küreme çalışmasına ara vermeden devam ediyor.

ERZİNCAN’DA KAR VE TİPİDEN KAPANAN 239 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILIYOR

Erzincan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar ve tipi dolayısıyla 239 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Merkezde 20, Çayırlı’da 27, İliç’te 15, Kemah’ta 20, Otlukbeli’de 2, Refahiye’de 45, Tercan’da 70, Kemaliye’de 28 ve Üzümlü’de 12 olmak üzere toplam 239 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapalı. İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği 68 ekip, 4 bıçaklı kamyon, 19 kepçe, 3 dozer ve1 4 greyder ile kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu Bölgesi genelinde havanın çok bulutlu ve gece saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı olarak geçeceği tahmin ediliyor.

“BUZLANMA VE DON UYARISI”

Bölgede gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayının görülmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma, don, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

‘KARDAN YOLDA KALAN ARAÇLAR KURTARILDI’

Kar ve tipinin yoğun şekilde etkili olduğu Erzincan’ın Refahiye ilçesinde Dumanlı Tabiat Parkına giden vatandaşlar geri dönüş yolunda mahsur kaldı. 4x4 araçlarla kara saplanıp mahsur kalan vatandaşların yardımına jandarma, belediye ve ilçe özel idaresi ekipleri yetişti. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı güzergâhta kara saplanan araçlar halat yardımıyla iş makineleriyle çekilerek kurtarıldı.

Sezai Bayram, “Kışın bu güzergâhta oldukça yoğun kar oluyor. Zaman zaman yolda mahsur kalanların yardımına yetişiyoruz. Kardan kapanan köy yollarında karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kış şartları ağır” dedi.

METEOROLOJİDEN ELAZIĞ VE ÇEVRE İLLERE UYARI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ ve bölgedeki şehirler için uyarıda bulunarak, pazar gününden geçerli olmak üzere bölgede kuvvetli kar yağışı beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Elazığ, Malatya ve Bingöl illeri için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, pazar gününden itibaren kuvvetli kar yağışının etkili olacağı ifade edildi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bölgemiz genelinde soğuk ve yağışlı havanın etkisi devam edecek. Cumartesi, bölgemiz genelinin kar yağışlı geçeceği; Adıyaman il genelinin, Malatya’nın güney ilçelerinin ve Elazığ’ın güneyi ve Bingöl’ün güney kesimlerinin yer yer kuvvetli kar yağışlı geçeceği beklenmektedir. Pazar, Pazartesi ve Salı günü ise bölge genelinin kuvvetli kar yağışlı geçeceği, yüksek kesimlerin yoğun kar yağışlı geçeceği beklenmektedir. Çarşamba günü kar yağışlarının etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Rüzgarların değişik yönlerden hafif, yer yer güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvetli esmesi beklenmektedir. Sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyretmesi tahmin edilmektedir. Ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, buzlanma ve kuvvetli don olayı gibi olaylara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerek görüldükçe hazırlanacak olan anlık meteorolojik uyarıların takibi yapılarak, oluşması muhtemel risklere karşı can ve mal emniyeti açısından dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir" denildi.

ELAZIĞ’DA 300 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Elazığ’da 2 gün önce etkisini gösteren kar yağışının ardından 547 köy yolundan 396’sı ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin çalışması sonucu 300 köy yolu ulaşıma açılırken, kapalı olan köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün 2 gün önce uyarılarının ardından Elazığ genelinde kar yağışı etkisini gösterdi. Yoğun kar yağışı nedeniyle 547 köy yolundan 396’sı ulaşıma kapandı. Valilik koordinesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliğine bağlı karla mücadele ekiplerinin yoğun çalışması sonucu 300 köy yolu ulaşıma açılırken, kapalı olan köy yollarının ulaşıma açılması için 106 personel ve 60 araçla çalışmalar devam ediyor.

HAKKARİ'DE 287 YERLEŞİM YERİNİN YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Hakkari’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 287 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Hakkari İl Özel İdaresi yetkilileri, il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle merkezde 21 köy ve 75 mezra, Çukurca'da 4 köy ve 7 mezra, Derecik'te 3 köy ve 11 mezra, Şemdinli'de 18 köy ve 69 mezra, Yüksekova ilçesinde ise 20 köy ve 59 mezra yolunun ulaşıma kapalı olduğunu duyurdu. Kapalı 287 köy ve mezra yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

HAKKARİ-ŞIRNAK KARAYOLU ULAŞIMA AÇILDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Hakkari-Şırnak karayolu, yürütülen çalışmalar sonucu yeniden ulaşıma açıldı.Onlarca köy ve mezra yolunun kapandığı Hakkari ve ilçelerinde karla mücadele ekipleri çalışmalarını olumsuz hava şartlarına rağmen sürdürüyor. Akşam saatlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Hakkari-Şırnak karayolu, Karayolları 114. Şube Şefliği ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yeniden ulaşıma açıldı.

Kar yağışı ile birlikte bölgede çığ tehlikesinin de bulunduğunu belirten yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

KARS’TA 49 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Kars’ta kar yağışı ve tipiden 49 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için ekipler çalışma yapıyor.

Kars’ta kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı ile birlikte etkili olan tipi köy yollarını kapatırken, İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için bir çok nokta aynı anda çalışma başlattı.

Kars’ta kar ve tipiden merkeze bağlı 7, Akyaka’da 3, Arpaçay’da 15, Digor’da 17, Kağızman’da 4 ve Selim’de 3 olmak üzere toplam 49 köyün yolları kapanarak il merkeziyle bağlantısı kesildi.

Kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için Özel İdare karla mücadele ekipleri yoğun çaba sarf ediyor, ekiplerinin çalışmasını yüksek kesimlerde etkili olan tipi olumsuz etkiliyor.

ARDAHAN'DA YOĞUN KAR YAĞIŞI

Ardahan'da soğuk hava yerini kara bıraktı.

Ardahan’da son haftalarda eksi 20 derecenin altında seyreden soğuk hava, son iki gündür yerini kar yağışına bıraktı. Önceki gün etkisini artıran kar yağışı, şehirde her yeri beyaza bürüdü. Cadde ve sokaklar karla kaplanırken, bazı vatandaşlar araçlarının üzerinde ve iş yerlerinin önüne biriken karı temizledi. Öte yandan, bu yıl yeterince kar yağışının olmadığı şehirde vatandaşlar uzun zaman aradan sonra kar yağışının olumlu olduğunu dile getirdi.

Güven Demir, "Aslında Ardahan'ın değil, Türkiye'nin ihtiyacı olan bir kardı. Biraz gecikti ama iyi oldu. İnşallah mağduriyetler yaşanmaz ve kazalara sebebiyet vermez. Hayırlısı, kar berekettir" dedi.

IĞDIR'DA 23 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Iğdır'da günlerdir etkili olan kar yağışından dolayı yüksek kesimlerdeki 23 köy yolu ulaşıma kapandı.

Iğdır'da günlerdir etkili olan kar yağışı etkisini yüksek kesimlerde artırdı. Iğdır İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kentin yüksek kesimlerinde yoğun tipi ve fırtınadan dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı. Kapanan 23 köy yolunu açma çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği öğrenildi.

MALATYA’DA KARDAN KAPALI YOL KALMADI

Malatya merkez ve ilçelerde kapanan yolları açma çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Şubat Cuma günü öğlen saatleri itibariyle kapalı tüm yollar açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, kar yağışının akabinde Malatya genelinde 530 mahalle yolunun kapandığını, ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yoğun çalışmalar neticesinde 3 Şubat Cuma günü saat 12.00 itibariyle tüm yolların açıldığını ve kapalı yol kalmadığını belirtti.

Noğay, “Ekiplerimizin çalışmaları ile gün içerisinde kapalı olan Akçadağ’da 6, Arapgir de 8, Battalgazi’de 3, Darende’de 13, Doğanyol’da 4, Hekimhan’da 8, Kale’de 2, Kuluncak’ta 5, Pütürge’de 11, Yazıhan’da 10, Yeşilyurt’ta 2 olmak üzere toplam 72 mahalle yolu da açılmış oldu” dedi.

MUŞ'TA 223 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Muş’ta etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy yollarından 223’ü yeniden ulaşıma açıldı.

Muş'ta etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Sahada kar çalışması yürüten İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürüyor. Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, il genelinde etkili olan kar yağışının ardından köy yollarından 223’ünün ulaşıma açıldığını söyledi. Kapalı olan 136 köy yolu için de çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Yentür, vatandaşların mağduriyetlerini en kısa zamanda gidereceklerini kaydetti.

TUNCELİ’DE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Tunceli’de kar yağışının durmasıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına hız verildi.

Tunceli’de iki gün etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 251 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. Tunceli Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan çalışmalarla kapalı yolların büyük bölümü yeniden ulaşıma açıldı. Ekipler, il genelinde kapalı bulunan 81 köy yolunu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan karayolları ekipleri de Tunceli-Elazığ ve Tunceli-Erzincan karayolları ile ilçe yollarında yol genişletme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

ÇATAK'TA ÇIĞ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Van-Bahçesaray karayolunda 4-5 Şubat 2020 tarihlerinde düşen çığlarda şehit olanlar için Mevlid-i Şerif okutulup dualar edildi.

Çatak Kaymakamlığı tarafından Çatak Merkez Camisi’nde düzenlenen programın ardından Kaymakam Sercan Sakarya, İlçe Müftü Vekili ve Gürpınar Müftüsü Abdullah Erkan Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, İlçe Tabur Komutanı Yüzbaşı Süleyman Akdeniz, İlçe Emniyet Vekili Komiser Ahmet Erdem Çelik, İlçe Tarım ve Orman Müdürü M. Raci Selçuk, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Serkan Arvas, SYDV Müdürü Aydın Babur ve İtfaiye Grup Amiri Recep Şipal, Çemik Mahallesi’nde bulunan şehitliği ziyaret edip, şehit yakınları ile birlikte dua etti.

Açıklamalarda bulunan Kaymakam Sakarya, şehitlerin anısına ilçe halkının katılımıyla program düzenlediklerini belirterek, “Rabbim bir daha bu tür acılar göstermesin. Devletimiz baki, milletimiz daim olsun" dedi.

BAYBURT’TA KAR VE TİPİDEN KAPANAN 30 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Bayburt’ta kar ve tipiden kapanan 30 köy yolu, İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun gayretiyle ulaşımda aksama yaşanmadan yeniden gün içerisinde açıldı.

Uzun süredir beklenen kar Bayburt’un yüksek kesimlerinde etkili oldu. Bazı noktalarda kar kalınlığı 55 santimetreye ulaştı. Gece saatlerinde başlayan ve aralıklı yağan kar ve tipiden 30 köy yolu ulaşıma kapandı. Günün ilk ışıklarıyla, tipinin de dinmesiyle beraber Bayburt İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarına hızlıca başladı. Ekiplerin yoğun gayretiyle kapanan 30 köy yolu ulaşıma yeniden açıldı.

Kar ve tipiden dolayı ekiplerin hızlı müdahalesiyle mağduriyet yaşamadıklarını belirten köy sakinleri Bayburt İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

 
Erzurumspor kader maçına çıkıyor
 
Bölgesel ihracatta yüzde 6.2’lik artış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erbaş: 'Mücadeleye devam edilecek'
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “İnsani değerleri ve ahlaki erdemleri ...
Ocak ayının en çok konuşulanları açıklandı
Ocak ayında en çok gündeme gelen konu başlıkları araştırıldı.
Hac kuraları 15 Şubat’ta çekilecek
Hac ibadeti için kayıt yaptıracak adaylar için başvuru işlemleri bugün ...
 
Erbaş: Ön yargıları ortadan kaldırmak zorundayız
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İslam'a ve Müslümanlara yönelik düşmanca ...
Aydemir’den Stern Dergisine sert tepki
Aydemir, Alman Stern dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ...
Kurum'dan kuraklık açıklaması
Kurum, "Şu anda yaşadığımız meteorolojik bir kuraklık. En son 2008 yılında ...
 
Erzurum’da ‘Eğitimle Yeniden Buluşma’ projesi uygulandı
“Eğitimle Yeniden Buluşma” projesi çerçevesinde yapılan çalışmalar sonucunda Erzurum’da ...
'İsveç’e en üst seviyede tepkimizi gösterdik'
Erbaş: “İsveç’teki Türkiye büyükelçiliğinin önünde yine bu saldırının ...
'Kur’an-ı Kerime saldırıya tepki insanlık vazifesidir'
Erbaş, İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakılmasına ilişkin, “Aklıselim insanların ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri