Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>ASAYİŞ
3 Ağustos 2022 Çarşamba - 04:09

Polis gece gündüz denetimde

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Nöbetçi Heyeti tarafından kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen şok uygulamalar çerçevesinde 2 bin 860 kişiye GBT sorgulaması yapılarak, bin 307 araç denetlendi.

Polis gece gündüz denetimde

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Nöbetçi Heyeti tarafından kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen şok uygulamalar çerçevesinde 2 bin 860 kişiye GBT sorgulaması yapılarak, bin 307 araç denetlendi. Denetlemeler neticesinde aranan 1 kişi yakalanırken, 25 araç sürücüsüne toplamda 35 bin 765 lira idari para cezası uygulandı.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerinin varlığını vatandaşa hissettirerek alanda görünür olunması amacıyla başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik kent genelinde asayiş ve şok uygulamaları gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Nöbetçi Heyeti tarafından kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen şok uygulamalar çerçevesinde 2 bin 860 kişiye GBT sorgulaması yapılarak, bin 307 araç denetlendi. Denetlemeler neticesinde aranan 1 kişi yakalanırken, 25 araç sürücüsüne toplamda 35 bin 765 lira idari para cezası uygulandı.
Bu çerçevede sürücülere uygulanan cezalar ise şu şekilde:
4 araç sürücüsüne KTK 36/3-a, sürücü belgesiz olarak motorlu araç kullanmaktan 14 bin 696 TL, 1 araç sürücüsüne 46/2-a, Aksine bir işaret bulunmadıkça tek yönlü karayollarında araçların ters istikamette sürmekten bin 823 TL, 6 araç sürücüsüne KTK 34/a, muayenesi yapılmamış bir aracın trafiğe çıkmaktan 2 bin 562 TL, 7 araç sürücüsüne KTK 48/5, Hususi otomobili 0,50 promilin üzerinde alkollü olarak kullanmak, hususi otomobil dışında kalan diğer araçları 0,20 promil üzerinde alkollü olarak kullanmaktan 12 bin 761 TL cezai işlem uygulanarak 6 ay ehliyetine el konuldu. 1 araç sürücüsüne KTK 44/1-b, araç kullanırken sürücü belgesini yanında bulundurmamak ve yetkililerin her isteyişinde göstermemekten 427 TL, 1 araç sürücüsüne KTK 91, zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmamaktan 196 TL, 2 araç sürücüsüne KTK 30/1-b, Karayolunu kullananlar için tehlike oluşturacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmaktan 854 TL, 1 araç sürücüsüne KTK 30/1-a, servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanmaktan 196 TL, 1 araç sürücüsüne KTK 47/1-a, Trafiği düzenleme ve denetimle görevli trafik zabıtası veya özel kıyafetli ve işaret taşıyan diğer yetkili kişilerin uyarı ve işaretlerine uymamaktan 427 TL, 1 araç sürücüsüne KTK 32/3, mevzuata uygun olarak yapıldığı belgelenemeyen teknik değişikliğin çevredekileri rahatsız edecek derecede gürültü çıkaracak özellikte olmasından bin 823 TL olmak üzere toplamda 35 bin 765 TL idari para cezası uygulandı.
Ayrıca yapılan denetimlerde; 1 aranan şahıs yakalanırken, 3 kişiye de yoklama kaçağı ve bakaya kalmaktan idari işlem uygulandı.

 
Kavcıoğlu ekonomiyi değerlendirdi
 
311 bin kök kenevir ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Tekman’da  4.3 büyüklüğünde deprem
Tekman ilçesinde saat 03.37 sıralarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana ...
Traktör ve 850 balya otu yaktılar
Oltu ilçesinde kimliği belirsiz kişiler, bir evin önünde duran traktörü ...
 
Kayıp hemşireyi arama çalışmaları devam ediyor
52 gün önce Müküs Çayı'na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya ...
4 kilo 454 gram metamfetamin ele geçirildi
Saray ilçesinde yapılan arama tarama faaliyeti sırasında 4 kilo 454 kilogram ...
Soylu: 'En ağır şekilde cezalandırılacaklar’
Soylu, “Muharrem Ayı'nın birinci gününde 3 cemevine yönelik alçakça provokasyona ...
 
Ailelerin direnişi 1063'üncü gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Pasinler yolunda feci kaza: 1 ölü 3 yaralı
Pasinler otoyolunda bir araç sürücüsünün kontrolü kaybetmesi nedeniyle ...
Göçmen kaçakçıları tutuklandı
Van’da göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 7 organizatör tutuklandı.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri