Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>TÜRKİYE
15 Temmuz 2011 Cuma - 23:16

Şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldılar

Diyarbakır'da şehit olan 13 asker için gıyabında cenaze namazı kılındı. Bartın Şadırvan Camiinde Cuma namazı sonrası kılınan gıyabı cenaze namazına İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gencel, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Türk Eğitim Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldılar

M. AHMET OKTAY (İHA) - Diyarbakır'da şehit olan 13 asker için gıyabında cenaze namazı kılındı.
Bartın Şadırvan Camiinde Cuma namazı sonrası kılınan gıyabı cenaze namazına İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gencel, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Türk Eğitim Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BÖLÜCÜLERE LANET OLSUN
 Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gencel, ''Diyarbakır'da bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmalar sonucunda 13 askerimizin şehit edilmesinin acısını millet olarak yüreğimizin en derin yerinde hissediyor, bu terörü oluşturanlara ve yandaşlarını bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Yine İzmir'de eğitim uçuşu sırasında elim bir kaza sonucu şehit olan pilotlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaşananlar bir kez daha göstermiştir ki, unutulanların dışında değişen hiçbir şey yok. Bugün Türkiye'mizin dört bir yanına ateş düşmüştür. Maalesef acı haber Diyarbakır'dan geldi. Hepsi toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duran kınalı kuzular varlıklarını şanlı bayrağa hediye ederek, şahadet makamına ulaşmışlardır. Acımız büyüktür. Aziz milletimizin ve şehit ailelerimizin başı sağ olsun. Türkiye'mizin başında kara bulut gibi dolaşan terör belası hain emellerini gerçekleştirmek için hiç durmadan planlar yapmakta, görevi milletinin can, mal, namus güvenliğini sağlamak olan güvenlik güçlerimize hain pusular kurulmaktadır. Bir taraftan bu kan dursun deyip, bir taraftan da alçakça saldırılar düzenleyenlere buradan sesleniyoruz. Akan kanın durmasını en çok şehit aileleri ister. Hiç bir anne, baba evladının tırnağının bile kanamasını istemez. Güvenlik güçlerimize haince saldıran eli kanlı katiller, devletimize, milletimize kafa tutma cüretini göstermekte, hatta devlete silah bırak deme küstahlığında bulunmaktadırlar. Tarihin her döneminde aziz milletimiz ihaneti görmüş ve birçok hain saldırıya maruz kalmıştır. Ama tarih hainlerin gerekli cevabı aldıklarına da şahitlik etmiştir. TBMM çatısı altında görev yapan vekillerimize buradan sesleniyoruz. Teröre ve teröriste taviz verilmesin. Bugün milletimize bu acıyı yaşatanlara gereken cevabı verecek ve onlarında canını yakacak yasal düzenlemelerin en kısa zamanda yapılmasını istiyoruz. Yani, demokrasi diyerek terör çığırtkanlığı yapmayı, hak arama diyerek, devleti tehdit etmeye kalkışmayı bir birinden ayırarak suç işleyen her kim olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılmadıkça bu olayların önüne geçilemeyeceği ve milletin evlatlarının kahpece şehit edilmeye devam edileceği apaçık ortadadır. Hal böyle iken İmralı da ki caninin idamı dahil olmak üzere her türlü yöntem tartışılmalı, gerekirse de uygulanmalıdır. Şimdi tek yürek olup bu hain saldırılara göğüs germe zamanıdır. Buradan bir kez daha terörü lanetliyor, Aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz'' dedi.Şehitler için kılınan gıyabı cenaze namazına katılan vatandaşlar terör örgütüne lanet okudu.

 
Esenyurt şehidine ağladı
 
Tekirdağ şehidine ağlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yüreğimiz dağlandı..
Diyarbakır'da güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan ...
61. Hükümet Ata'nın Huzuruna çıktı
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan 61. ...
'Siyasetçiler ufuk sahibi olmalı'
Başbakan Erdoğan, "Siyasetçiler millet kadar vizyon ve ufuk sahibi olmak ...
 
'Siyasetin Başpehlivanı'
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Kırkpınar'da bir gelenek vardır, ...
16 Şehit rahmetle anıldı
Şırnak'ın İdil ilçesi Peçenek köyünde katledilen 16 vatandaş törenle anıldı.
Şehide rahmet, bölücülere lanet yağdı
Tunceli'nin Pülümür İlçesi Çakırkaya Köyü kırsalında güvenlik güçleriyle ...
 
Doğu Anadolu’dan Çin çıkarması
Türkiye ile Çin Halk Cumhuriyeti gençleri arasında dostluk bağlarının ...
Denktaş Taburcu Oldu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin İlk Cumhurbaşkanı Denktaş, Yakın Doğu ...
Tuğgeneral gözyaşlarını tutamadı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri