Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
25 Ekim 2015 Pazar - 15:31

Sekmen, ‘Erzurum büyük ufuklara yürüyor’

Sekmen: ‘Yeni ufuklar, yeni ümitler ve yeni hedefler; işte başarı budur. Başarı çalıştığınız kuruma sıkı sıkı bağlanarak kendinize hedef belirlemekle mümkündür. İş bilenin, kılıç kuşananın! El ele vererek bu güzel şehri bölgenin ve Türkiye’nin önemli bir metropolü yapacağız.’ dedi

Sekmen, ‘Erzurum büyük ufuklara yürüyor’

Büyükşehir Belediyesi, kurum çalışanlarına “Aidiyet Duygusu” adlı eğitim semineri verdi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, daire başkanları ve kurum çalışanları katıldı. Uluslararası danışman, eğitimci, yaşam koçu ve yazar olarak, bilgi ve tecrübelerini birçok kamu ve özel sektör çalışanlarına aktaran Prof. Dr. Şaban Kızıldağ, eğitim seminerinde Büyükşehir’in çalışanlarına aidiyet duygusunu anlattı. Belediye personelini birbiriyle kaynaştıran, ayağa kaldırıp el ele tutuşturan oldukça keyifli bir eğitim semineri gerçekleştiren Kızıldağ, kurum personeline hayat boyu faydalı olacak önemli bilgiler aktardı. Başkan Sekmen’in sık sık kullandığı, “Her şeye rağmen mazeret yok! Yarın değil bugün!” ifadesini tekrar ettiren Kızıldağ, başta aidiyet duygusu ve iletişim olmak üzere birçok alanda yaşanılan sıkıntılar ve bunları aşma noktasında yapılması gerekenler hakkında da bilgi verdi. Başkan Mehmet Sekmen, seminerde yaptığı konuşmada, “Aile içinde, iş ortamında ve toplumda aidiyet büyük bir önem taşır. Bir insan kendisini bir yere ait hissetmiyorsa orada ne bir gelişme olur, ne de sağlıklı bir başarı olur. Her işte olduğu gibi büyük emekleri, paylaşımları, karşılıklı saygıyı içerisinde barındıran aidiyet zor kazanılır ama kolay kaybedilebilir” dedi.

“YENİ UFUKLAR, YENİ ÜMİTLER VE YENİ HEDEFLER; İŞTE BAŞARI BUDUR”

Sekmen, konuşmasında bir insanı başarıya götüren etkenleri tek tek sıraladı. Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Erzurum; Türkiye’mizin en büyük coğrafi arazisine sahip olan üçüncü büyük belediyesidir. Her ne kadar nüfusumuz az olsa bile bu kadar büyük bir mekânda hizmet vermemiz ancak takım ruhu oluşturularak, ekip anlayışı oluşturularak mümkün olur. Toplumda bir ümitsizlik, bir bıkkınlık, bir tükenmişlik gördüm. Hemen yanı başımızda bizden daha çetin kışlara sahip bir Sibirya var, bir Rusya, bir Ukrayna var. Sibirya’ya gittiğim zaman eksi 40 derece soğuk havada karın olduğu bir bölgede inşaat betonlarının atıldığını gördüm, inşaatların yapıldığını gördüm. Buradaysa bir ay sonra artık beton dökmek mümkün değil. İşte biz de sizlerle beraber burada tüm bu olumsuzlukları kırarak yeni bir hamle başlatmak zorundayız. Yeni ufuklar, yeni ümitler ve yeni hedefler; işte başarı budur. Başarı çalıştığınız kuruma sıkı sıkı bağlanarak kendinize hedef belirlemekle mümkündür. İş bilenin, kılıç kuşananın! El ele vererek bu güzel şehri bölgenin ve Türkiye’nin önemli bir metropolü yapacağız. İçinizde çok kıymetli arkadaşlar var, konularında uzman arkadaşlar var. Ben burada cevherler buldum. Sadece bir ‘Yürü!’ dememizi bekliyorlar. Şimdi inşallah Erzurum’dan Ankara’yı ve İstanbul’u idare edecek ekipler çıkartacağız.”

 
Yaptırmış: “Türkiye 2 Kasım’da istikrara uyanacak”
 
Aşkale Belediyespor farka gitti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaptırmış: “Türkiye 2 Kasım’da istikrara uyanacak”
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına ...
Taşkesenlioğlu Yağanlılara seslendi
Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını Erzurum Köprüköy ...
Deligöz : ‘AK Parti ile esnafın yüzü güldü’
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına ...
 
Akdağ, gündemi yorumladı
Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, ülkenin istikrarı için Ak Parti’nin tek ...
Taşkesenlioğlu Hınıslılara seslendi
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına ...
Yaptırmış’tan Palandöken çıkarması
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına ...
 
Deligöz: ‘AK Parti çiftçinin yanında’
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarını ...
Akdağ, “Yedi Düvele karşı durduk”
Eski Sağlık Bakanı prof. Dr. Recep Akdağ, ilçe mitinglerini Oltu ile sürdürdü.
Ilıcalı: ‘Birliğimizden asla taviz vermeyiz’
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Seçim Koordinasyon ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri