Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
12 Aralık 2013 Perşembe - 02:12

Sekmen muhtarlarla istişare etti

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Erzurum Şubesini ziyaret etti.

Sekmen muhtarlarla istişare etti

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Erzurum Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Tunga, Muhtarların sorunlarının anlatıldığı dosyayı Başkan Adayı Sekmen’e teslim ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesi talebinde bulundu.

Geçmişten şuana kadar Erzurum Büyükşehir ve diğer Merkez İlçe Belediye Başkanlarının muhtarların sorunlarıyla ilgilenmediğini belirten Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Tunga, Muhtarlara kıyım yapıldığını söyledi.

Tunga, “ Erzurum’da daha öncesinde 90 muhtarlık vardı mahallelerin birleştirilmesiyle birilikte bu sayı 16’ya düşürüldü. Böyle olunca muhtarlara kıyım yapıldı. Erzurum’daki Belediye Başkanları bizlerin sorunlarıyla hiç ilgilenmez iken sorunlarımızla bırakın dinlemeyi ellerinin tersiyle bizleri ittiler. Kapıları yüzümüze kapattılar. Sorunlarımıza kulak tıkadılar. Ben 20 yıldır muhtarlık yapıyorum. Muhtarların sorunları için belediye başkanlarımızın yanına çok gittim. Bana gelen bütün sorunlarımı ilgili mercilere ilettim. Fakat hiç bir sorunumuzu çözmediler. Muhtarları çağırıp bir toplantı dahi yapılmadı. Muhtarlarda dertlerini birinci ağızlara net bir şekilde dile getiremediler. Böyle olunca bizde sorunlarımızı anlatacak derdimize derman olacak kimseyi bulamadık.  seçilmişler arasındaki en talihsiz hizmet adamlarının muhtarlardır. Erzurum’daki muhtarlar bunu hak etmiyor. Muhtarlar halkı temsil ediyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını iyi anlatan muhtarlardır. Ama Belediye Başkanlarımız bunu anlamadılar. Bizleri görmezden geldiler. Seçimlerde sandığa etki eden muhtarlardır. Ben muhtarların sorunlarını anlatıldığı bir dosya hazırladım. Bu dosyayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a vermenizi istiyorum.  “ dedi

Muhtarların tüm sorunlarıyla ilgileneceğini belirten AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildiği taktirde muhtarlar ve vatandaşlar için mahallelerde semt konakları oluşturacaklarını söyledi.

Sekmen, “ Erzurum’un sıkıntıları nedir? Ne yapabiliriz? Bununla ilgili şimdiden çalışmalar yapıyoruz. İlçe ilçe semt semt dolaşarak halkımızın STK’ların sorunlarını dinliyoruz. Eğer s seçilip göreve gelirsem şehrimizin her sorunuyla tek tek ilgileneceğim. Öncelikli olarak muhtarların sorunlarıyla ilgileneceğiz. Muhtarlarımızla diyalog içinde olacağız. Mahalleler de semt konakları oluşturacağız. Erzurum’un Alt yapı sorunları var ise bu sorunları gidereceğiz. Muhtarlarımız için muhtar odaları kuracağız. Şimdiden bunun sözünü vermek istiyorum. Mahalle muhtarlıklarında şikayet sandıkları koyacağız. Kimin ne şikayeti var ise şikayetlerini şikayet sandıklarına atacaklar bende bu şikayetleri okuyup sorunları çözüme kavuşturmak adına elimden gelen gayreti göstereceğim. . Ben çok dolaşan birisiyim her gün mahalle mahalle muhtarlarımız yanına gideceğim. Oturup çaylarını içeceğim. Sorunlarını dinleyeceğim. Sorunları hep beraber el birliği ile çözüme kavuşturacağız.  vatandaşın sorunları ile hasbıhal olan muhtarlarımız bizim halk içindeki gözümüz kulağımız, dilimiz olmuştur. .Bundan sonraki süreçte de muhtarlarımız ile el ele, gönül gönüle önemli hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. “ diye konuştu

 
Sekmen önceliklerini paylaştı
 
Engelli Evi hizmete giriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen önceliklerini paylaştı
İHSAN KUMRU-AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, ...
MHP adaylarını tanıttı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatı mahalli seçimler ...
MHP adaylarına coşkulu karşılama
Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı ...
 
Sekmen'den istihdam sözü
Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, ziyaret ...
Sekmen Belediye turunda
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Aziziye ...
Sekmen’den STK’larla işbirliği vurgusu
İ.KUMRU-AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Sekmen İnşaat ...
 
MHP adaylarını tanıtacak
Geçtiğimiz pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla ...
Memur Sen’den İnsan Hakları mesajı
Memur Sen İl Başkanı Abdullah Duman, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ...
Sekmen: ‘Bu bir hizmet yarışıdır’
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri