Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
8 Aralık 2013 Pazar - 19:42

Sekmen tanıtım turunda

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

Sekmen tanıtım turunda

ERZURUM (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.
AK Parti Erzurum milletvekilleri, Prof. Dr. Recep Akdağ, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak, Adnan Yılmaz ve Fazilet Dağcı Çığlık’ın yanı sıra, il Başkanı Murat Kılıç, bazı ilçe belediye başkan aday adayları ve partililerle birlikte ETSO’ya gelen Mehmet Sekmen, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yücelik, mart ayında yapılacak seçimlerin adaylarda ve Erzurum’a hayırlı olması temennisinde bulundu. ETSO olarak her zaman şehrin gelişip kalkınması için objektif kriterlere dayalı olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Yücelik, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla da uyum içerisinde çalışmaya çaba gösterdiklerini söyledi.
BAŞKAN YÜCELİK; “ERZURUM EN İYİ HİZMETİ HAKEDİYOR”
Konuşmasında, kentsel dönüşümün önemine değinen Başkan Yücelik, bu konuda ETSO’nun önemli çalışma içerisinde olduğunu belirterek, inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyelerinin içerisinde bulunacağı bir şirket kurup, şehirde yapılacak konut projelerine talip olacaklarını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi’nin öncülük edeceği toplu konut projelerinde de bu oluşumun yer alacağını söyleyen Başkan Yücelik, bundan Erzurum’un fayda sağlayacağını dile getirdi. Erzurum’un kaybedecek zamanının olmadığını ve en iyi hizmeti hak ettiğini anlatan Başkanı Yücelik, herkesin taşın altına elini sokarak şehrin geleceği için çaba göstermesi gerektiğinin altını çizdi.
SEKMEN; “HER ZAMAN İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”
Erzurum’da göreve gelmesi durumunda, daha önce yerel yönetimlerde edindiği tecrübeleri şehrin gelişip kalkınmasın için kullanacağını ayrıca başlayan projeleri tamamlamak ve yeni projeleri hayata geçirmek için gayret göstereceğini kaydeden AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Sekmen de, bu çalışmaları sırasında şehrin önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’yla da koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olacağını vurguladı. Yerel yönetimlerde görev yaptığı süre içerisinde her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde bulunduğunu hatırlatan Mehmet Sekmen, bu sebeple yaşanan sıkıntıları iyi bildiğini ifade etti. Ticaret ve Sanayi Odası ile şehre yön vereceklerini anlatan Sekmen, “Elbette Erzurum bir sağlık, turizm ve eğitim şehri ancak bu şehrin kalkınması, gelişip güzelleşmesi için ticaret ve sanayi asla göz ardı edilemez. Biz inşallah el birliğiyle şehrimizi ticaret ve sanayinin merkezi yapacağız” dedi.
Toplantıda daha sonra konuşan Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ da, Mehmet Sekmen’in Erzurum’a faydalı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, yerel yönetimlerde edindiği tecrübelerin Erzurum için büyük kazanç olacağını söyledi.

 
MHP Aydın’la seçime girecek
 
Akdağ: ‘Sekmen Erzurum için büyük şans’
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İBRAHİM ERTÜRK 9 Aralık 2013 Pazartesi 10:53

ALLAH UTANDIRMASIN ERZURUMUMUZ İÇİN İNŞALLAH HAYIRLI VE KALICI HİZMETLERLE ANILMANIZI TEMENNİ EDERİM

Yorumu oyla      6      5  
murat 9 Aralık 2013 Pazartesi 08:58

Erzurumspor'u yok eden ne kadar adam varsa hepsi orda.Futbola siyaseti karıştıran adam varsa hepsi orda.Hepsi birbirini besliyor.Kendi kendilerini ziyaret ediyorlar.Sayın başkan adayı desene yıllar önce Erzurumspor kartalspordan futbolcu istedi kendi memleketim olmasına rağmen vermedim vermemekte direndim diye.

Yorumu oyla      9      5  
emre güler 8 Aralık 2013 Pazar 20:48

Bu kadar iddialı bir başkan adayı daha önce Kartal belediye başkanı olacağına Erzurum BB başkanı olsaymış ya. Ama acı bir gerçek gene kazanacak ve başkan olacak içimizden olmayan ancak bizden biri

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Aydın’la seçime girecek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı partisinin 3. etap aday ...
Sekmen: ‘Gönül hizmeti yapmaya geldik’
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, “Biz ...
MHP’de istifa
Milliyetçi Hareket Partisi Pasinler İlçe Başkanı Halit Tanko ve Yönetim ...
 
Sekmen Erzurum’da
AK Parti eski Milletvekili Mehmet Sekmen'in Erzurum Büyükşehir Belediye ...
Öğüt’ten Korucuk’a taziye ziyareti
Milletvekili Ögüt “Ben bu bölgenin milletvekiliyim. Ardahanlıyım. Bu bölgenin ...
AK Parti ve SP açıkladı, diğerleri beklemede
2014’te yapılacak Yerel Yönetimler seçimi öncesinde aday belirleme süreci ...
 
AK Parti’nin aday vizyonu
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) bu güne kadar açıkladığı 68 ...
CHP seçime yoğunlaştı
AK Partinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Erzurum dışından bir aday ...
Yakutiye harabelerden temizleniyor
Yakutiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan, çevreye tehlike ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri