Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>EĞİTİM
2 Kasım 2011 Çarşamba - 05:45

Şimşek saldırıyı kınadı

Erzurum’un Aşkale İlçesi’nde sınıfta aşırı ses yapan öğrencileri susturmak için öğrencilere bağıran öğretmen, sınıftaki bir öğrencinin konuyu ağabeylerine bildirmesi sonucu okul bahçesinde ağabeyleri ve arkadaşları tarafından darp edildi.

Şimşek saldırıyı kınadı

ERZURUM (İHA) - Erzurum’un Aşkale İlçesi’nde sınıfta aşırı ses yapan öğrencileri susturmak için öğrencilere bağıran öğretmen, sınıftaki bir öğrencinin konuyu ağabeylerine bildirmesi sonucu okul bahçesinde ağabeyleri ve arkadaşları tarafından darp edildi.
ÖĞRETMENİN DÖVÜLDÜĞÜ İDDİASI
İddiaya göre olay; Erzurum’un Aşkale ilçesinde İbrahim Polat İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik yapan Tuncay K.’nın Nöbetçi olduğu gün teneffüste nöbet görevini yerine getirirken aşırı gürültü ve boğuşma sesi gelen sınıfa gidip, öğrencileri sözlü bir şekilde uyardı. Sınıfta bulunan öğrencilerden bir tanesi öğlen arası eve giderek olayı ailesine anlattı. Bunun üzerine öğrencinin ağabeyleri yanlarına aldıkları 4 arkadaşlarıyla birlikte okula geldi. Okul müdürüyle konuştuktan sonra, Tuncay K.’nın okulda olmamasından dolayı okulun bahçesinde öğretmeni beklemeye başladı. Bu arada okula gelen Öğretmen Tuncay K.ile karşılaşan öğrencinin ağabeyleri; “Benim kardeşime nasıl hakaret edersin” diyerek arkadaşlarıyla birlikte öğretmeni tartakladı. Olayı gören öğretmenler tarafları güçlükle sakinleştirdi. Daha sonradan olay yerine gelen güvenlik güçleri kavgaya karışan şahısları polis merkezine götürdü. Öğretmen Tuncay K. şahıslardan şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Erzurum Eğitimciler Sendikası Başkanı Zinnur Şimşek öğretmen Faruk K.’ya destek olmak için Aşkale ilçesine gitti. Şimşek olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu olayı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Arkadaşımıza yapılmış böyle bir hareketin hem bütün eğitim camiasına hem de kendimize yapılmış olarak görüyoruz. Türk Ceza Kanunları neyi gerektiriyorsa bu suçun karşılığı olarak bunların şiddetli bir şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

 
Öğrenci kavgası ölümle bitti
 
Palandöken'de Sanayi Çalıştayı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EĞİTİMCİ 4 Kasım 2011 Cuma 11:31

Koridorda yürürken yanlışlıkla bir öğrenciye çarpan öğretmen için bile nerdayse müfettiş gelip ceza verecek duruma geldi öğretmenlerin hali.Asılsız ve iftira maillerle,isimsiz,imzasız ihbarlarla suçlanır hale geldi öğretmenler.Öğretmenler hep haksız ve hatalı veli ve öğrenciler hep haklı.TV kanalları ve haberleri öğretmen ve idarecileri daima suçlu gösteren haber ve yayınlarla dolu..Başka ne bekleyebiliriz ki?Öğretmenin arkasında değil yanında dahi duran birileri var mı acaba?Yazık çok yazık..

Yorumu oyla      6      4  
ali adaletli 4 Kasım 2011 Cuma 08:26

aşkalede daha evvel buna benzer 3 olay daha oldu ancak kimse bunu basına sızdırmadı. Hatta öğretmen cezalandırıldı. İlgililere sorarsanız her şey süt liman oysa bu tür olayları ört bas etmek hatta öğretmeni susturmak fayda sağlamıyor ve durumu daha da kötüleştiriyor. İlçedeki yöneticiler lütfen öğretmene sahip çıkınız yoksa 'ya buralarda kimse gelip durmuyor' serzenişine hakkınız olamaz.

Yorumu oyla      6      4  
Derya POYRAZ 2 Kasım 2011 Çarşamba 09:08

Bu menfur saldırıyı nefretle kınıyorum. Bir Aşkale 'li olarak bu olaya çok üzüldüm.Öğretmene saldıran aile Aşkale'de pek te sevilmeyen bir ailedir. Bu olayı tüm Aşkale 'ye mal etmemek gerikir.Öğretmenimize büyük geçmiş dlsun dileklerimi sunuyor ve Aşkale adına özür diliyorum.

Yorumu oyla      6      4  
bihruz koralı 2 Kasım 2011 Çarşamba 09:02

Bu tip kendini küheylan zanneden cühela takımı yetişmesi yılları alan öğretmenimize hunharca saldırmışlar ve bunu meziyet olarak algılayıp yasal boşluktan da faydalanıp halen daha yaptıkları yanlarına kar kalırcasına dışarıda geziyorlar. Aynı şekilde öğretmen öğrencisine yanlışlıkla bir tokat vursaydı siz türkiyedeki adalet uygulayıcılarının tavrına bir baksaydınız. aceba öğretmene verilen ceza ne olurdu? Emin olun durum tam tersine dönerdi. 1702 sayılı kanunla diğer devlet memurlarından farklı bir sürü cezaya tabi tutulan öğretmene saldıranlara da farklı ve ağır cezalar verilmeli ki öğretmen görevini rahatlıkla yapabilsin. İlgililer lütfen gerekeni yapınız. Öğretmenimize ve bu şekilde olup da basına sızdırılmamış diğer saldırıya uğrayan meslektaşlarımıza gönülden geçmiş olsun dileklerimizle...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğrenci kavgası ölümle bitti
Erzurum'un Karayazı ilçesinde öğrenciler arasında meydana gelen bıçaklı ...
MEB, 800 öğretmen atayacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Van'da meydana gelen deprem dolayısıyla, ...
Milli Eğitimde proje seferberliği
TUBİTAK tarafından organize edilen ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri ...
 
Harçlıklarını Van’a gönderdiler
Van’da meydana gelen depremin ardından Erzurum’un Tekman İlçesinde Cumhuriyet ...
Cumhuriyet'i resimlerle anlattılar
Erzurum'da Özel Aziziye Eğitim Kurumları İlköğretim okulu öğrencileri, ...
Anketten "Yaz Saati" çıktı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca internetten yapılan ankette katılanların ...
 
A.Ü. Gezginler Kulübünden depremzedelere destek
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Fen Fakültesi Genç Gezginler Kulübü tarafından ...
Parlak gözyaşlarıyla uğurlandı
Kazakistan'da gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden Atatürk Üniversitesi ...
Anaokulu’nda Bayram Coşkusu
Erzurum’un Oltu İlçesi’nde Nene Hatun Ana Okulu Öğrencilerince hazırlanan ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri