Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
8 Aralık 2022 Perşembe - 04:32

Spor Toto 1’inci Ligde 17’inci hafta mesaisi

Spor Toto 1’inci Ligde 14 puanla 15’inci sırada bulunan Erzurumspor deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçına odaklandı.

Spor Toto 1’inci Ligde 17’inci hafta mesaisi

Spor Toto 1’inci Ligde 14 puanla 15’inci sırada bulunan Erzurumspor deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçına odaklandı. Sezonun ilk yarısının bitimine 3 hafta kala Gençlerbirliği ve Boluspor ile deplasmanda, 18. Haftada ise evinde Altınordu ile karşılaşacak olan ekipte hedef 3 maçta 9 puan kazanmak.

BOLUSPOR, GÖKHAN KARADENİZ İLE YOLLARI AYIRIYOR

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında deplasmanda Altay’a konuk olan Boluspor, 5-1 mağlup olarak beklemediği bir yenilgi aldı. Yenilginin ardından Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, gerekli mevkilere transfer yapılacağını ve Gökhan Karadeniz’in kendisine başka takım bulması için izin verildiğini açıkladı.

Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor, ligin 16. haftasında Altay deplasmanında 5-1 mağlup oldu. Alınan mağlubiyetin ardından Boluspor Başkanı Savaş Abak, Boluspor’un resmi internet sitesinden yazılı açıklama yayımladı. Başkan Abak yaptığı açıklamada Boluspor’un alınan mağlubiyetin üstesinden gelebilecek bir camia olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Abak, planlanan hedefler doğrultusunda gerekli mevkilere transfer yapılacağını duyururken kulübün profesyonel oyuncusu Gökhan Karadeniz’e kendisine takım bulması konusunda izin verildiğini açıkladı.

“Kötü sonucun üstesinden gelebilecek büyük bir camiadır”

Yönetim kurulu olarak en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Abak, “Bolu kamuoyunun ve tüm Boluspor sevdalılarının bildiği üzere, göreve geldiğimiz 28 Mayıs 2022 tarihinden bugüne yönetim kurulu olarak var gücümüzle çalışıyor, Boluspor'un başarısı ve geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. 4 Aralık Pazar günü deplasmanda Altay maçında düşünmediğimiz, hatta hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet, ne futbolcularımıza, ne teknik heyetimize, ne de biz yönetim kurulumuza yakışmadı. Fakat bu futbol. Çok isteyince bazen olmuyor. Boluspor, Altay maçında alınan kötü sonucun da üstesinden gelebilecek büyük bir camiadır” dedi.

“Yönetim kurulumuz ödemeleri zamanında yapmaktadır”

Oyuncuların primlerinin zamanında yatırıldığına dikkat çeken Abak, “Biz, büyük bir aileyiz. Önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Bandırmaspor maçında her zaman yanımızda olan, gönlü Boluspor sevdasıyla dolu tüm taraftarlarımızla, birlik ve beraberlik içinde olacağımızın bilinmesini isteriz. Sezon başında, yönetim kurulumuz tarafından belirlenen iç saha, dış saha ve paket prim sistemimize uygun olarak her Perşembe günü tüm futbolcularımıza, teknik heyete ve destek ekibine maç primleri söz verildiği şekilde aksatmadan yapılmaktadır. Maaş, peşinat vb. ödemeleri ile ilgili olarak da yönetim kurulumuz ödemeleri zamanında yapmaktadır. Bununla birlikte daha önceki yönetimlerden gelen esnaf vb., 14 eski futbolcu ve 12 eski personelinde gerek mahkeme, gerekse anlaşma yoluyla ödemeleri yapılmaktadır” diye konuştu.

ALTAY, EGE DERBİSİNİN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Altay, Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasına deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Altay, Ege derbisinde Denizlispor’a konuk olacak. 10 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Zorlu müsabaka öncesinde Altay’da hazırlıklar başladı. Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi. İdman, şut çalışmasıyla sona erdi.

SAKARYASPOR, PENDİKSPOR MESAİSİNDE

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Pendikspor’a konuk olacak Sakaryaspor, müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Son olarak evinde karşılaştığı BB Erzurumspor’u 2-0 mağlup eden yeşil-siyahlılar, ligin 17. haftasında Pendikspor’a konuk olacak. Bu çerçevede müsabakadan galibiyet almak için çalışmalara başlayan Sakaryaspor, antrenmanlarına devam ediyor. Müsabaka öncesinde hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri'nde, Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde sürdüren Sakaryasporlu oyuncular, antrenmana düz koşu ile başladı. Daha sonrasında istasyon çalışması ve top kapma çalışmasının ardından taktik çalışmalara devam etti.

Pendikspor-Sakaryaspor mücadelesi, 12 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’da Pendik Stadyumu’nda oynanacak. Yeşil-siyahlılar bu müsabakadan 3 puan alarak evine dönmeyi hedefliyor.

EROĞLU: “İLK YARIDAKİ SON 3 MAÇTAN 9 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ”

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Spor Toto 1. Lig'in ilk yarısında kalan 3 maçı da kazanarak devreye üst sıralarda girmek istediklerini söyledi.

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı öncesindeki çalışmalarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Hüseyin Eroğlu, antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Lig ve kupada 8 maçtır kaybetmediklerinin altını çizen Eroğlu, “Çok iyi devam ediyoruz. Son maçlarda alacağımız sonuçlar bizi çok önemli noktaya getirecek. Bu yolda Denizlispor engelini geçtik. O maç; skor, konum ve ligde geldiğimiz yer anlamında çok önemliydi. Kalan 3 maçı da aynı hedef doğrultusunda oynamamız gerekiyor. Çıkışımız devam ediyor. Saha içi organizasyonları bizi yukarıya taşıdı. Yeni Malatyaspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Çok zor bir lig oynuyoruz. Mücadele etmeden maç kazanamıyorsunuz” dedi.

“İlk yarıdaki son 3 maçtan 9 puanla ayrılmak istiyoruz”

Kalan 3 maçı da kayıpsız geçmek için çalıştıklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Eyüpspor puan avantajı ile önde görünüyor. Bizim de kendimizin ne yapacağı çok önemli. Kendi istikrarımızı kazanarak devam ettirmek istiyoruz. Süreçte kaybetmemek önemli ama kazanarak gittiğinizde her şey farklı olabilir. Önümüzdeki maçı kazanıp, sürece bakmamız gerekiyor. Biz kazanalım, diğer rakiplerin ne yaptığı çok da önemli değil. Kazandıktan sonra değerlendirebiliriz. Planımız ilk yarıdaki son 3 maçtan 9 puanla ayrılmak. Bu bizi ilk yarı bittiğinde çok güzel bir yerde tutacaktır. Yeni Malatyapsor’u küçümseme gibi durumumuz yok. 8 puanı deplasmanda alan bir takımları var. 17’nci olabilirler ama birçok maçı iyi oynadılar. Hasan Özer gelince de çıkış yakaladılar. Rakibi her zaman ciddiye almak zorundayız. Rakip zirvede de olsa aşağılarda da olsa onlara karşı Samsunspor gibi oynamak zorundayız. Hedefe giderken her maçı kazanmak için çıkıyoruz” diye konuştu.

 

 
Kocaeli’de Erzurum rüzgarı esti
 
Erzurumspor ve Sakaryaspor PFDK’ya sevk edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Gençlere inancımızı her daim diri tuttuk’
Kasapoğlu, "Biz, şartlar ne olursa olsun gençlerimize olan güvenimizi, ...
Palandöken Kayak Merkezi sezona hazır
Palandöken Kayak Merkezi'nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kar ...
Kasapoğlu: ‘Gençler hep öncelik olmuştur’
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'de 850 bin ...
 
Kasapoğlu: ‘Bizler için iftihar vesilesi’
Kasapoğlu, "Bakanlığımızın gençliğe ilişkin belirlemiş olduğu misyon ...
Kasapoğlu’ndan Genç Odaklı Siyaset vurgusu
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti ve MHP'nin, ...
Bilazer’den hakeme eleştiri
BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, maçın ardından düzenlenen ...
 
Özbalta Erzurumspor maçını değerlendirdi
Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, “Bizim için önemli karşılaşmalardan ...
Erzurumspor kazanacağı maçı kaybetti
Erzurumspor deplasmanda çıktığı Sakaryaspor maçında ilk yarıda 4, ikinci ...
Golbol Milli Takım Kaptanı Alkan’dan Erzurum vurgusu
Golbol A Milli Takım Kaptanı Hüseyin Alkan, “18 yaşında altıncı sınıfa ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri