Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>EĞİTİM
13 Temmuz 2011 Çarşamba - 20:59

Su Ürünleri öğrencilerini bekliyor

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nde “ilk öğrenci” heyecanı yaşanıyor. 2011–2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tercih Kılavuzu’ndaki yerini alan Su Ürünleri Fakültesi’nde, yeni dönemde 30 öğrenciyle eğitime “merhaba” denilecek.

Su Ürünleri öğrencilerini bekliyor

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nde “ilk öğrenci” heyecanı yaşanıyor. 2011–2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tercih Kılavuzu’ndaki yerini alan Su Ürünleri Fakültesi’nde, yeni dönemde 30 öğrenciyle eğitime “merhaba” denilecek.
Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp, 2011–2012 eğitim öğretim sezonunda 30 öğrenciyle dersbaşı yapacaklarını bildirdi. Su Ürünleri Fakültesi’nin, 2011–2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tercih Kılavuzu’ndaki yerini aldığını belirten Atamanalp, bunun aynı zamanda eğitime başlama onayı anlamı taşıdığını söyledi. Su Ürünleri Fakültesi birinci sınıfına ÖSYS’den tercih yapan 30 öğrencinin kabul edileceğini kaydeden Dekan Atamanalp, altyapı ve donanım itibariyle eğitime başlama yeterliliğine sahip olan fakültenin, Ekim ayına kadar da, akademik kadrosunu tamamlayacağını dile getirdi.
Atatürk Üniversitesi’nde Su Ürünleri alanında verilen eğitimin yeni olmadığını, uzun yıllardır Ziraat Fakültesi bünyesinde binlerce öğrencinin mezun edildiğini hatırlatan Atamanalp, yeni olarak kabul edilebilecek tek gelişmenin, artık Su Ürünleri adı altında bir fakültenin açılması olduğunu ifade etti. Atamanalp, yeni bir fakültenin ihtiyaç duyacağı en önemli aracın tanıtım olacağının altını çizerek, bunun için de bir planlama yaptıklarını açıkladı.
FAKÜLTENİN TANITIMINA DERSHANELERDEN BAŞLANACAK...
Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp, fakültenin tanınabilirliğini artırmak için Erzurum’da faaliyet gösteren dershanelerin idareci ve rehber öğretmenleriyle bir araya geleceklerini kaydederek, bu toplantıda Su Ürünleri Fakültesi’nin tanıtımını yapacaklarını söyledi.
Üniversite sınavına girmiş olan öğrencilere rehberlik hizmeti verecek olan öğretmenlerin, adayları Su Ürünleri Fakültesi’ne yönlendirebilmeleri için öncelikle kendilerinin yeterli bilgiye ihtiyaç duyacaklarına dikkati çeken Atamanalp, “26 Temmuz’da yapacağımız bu toplantıda, öğrencilerin Su Ürünleri Fakültesi’ni neden tercih etmeleri gerektiğini anlatacağız. Fakültemizin sahip olduğu imkanlar, daha önceden bir bölüm olarak faaliyet göstermiş olsa bile uzun yıllara dayanan tecrübelerini, tek tek sıralayacağız.” diye konuştu. Su Ürünleri Fakültesi’nde öğrenim görmek isteyen üniversite adaylarına da seslenen Dekan Atamanalp, bilgi almak isteyen ve fakülteyi görmek isteyen adaylara kapılarının açık olduğunu vurgulayarak, “Fakültemizin tanıtımını yapmak için her türlü imkanı zorlayacağız. Tercih dönemi ve sonrasındaki süreç içerisinde fakültemize gösterilen ilginin büyük olmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
 

 
Özel kayakçılar 2012’e hazırlanıyor
 
Kamuda kayıtdışılık alarmı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sevda Özçelik 20 Temmuz 2011 Çarşamba 15:29

Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp, Erzurum için secilmiş en iyi tercihtir.hocamızın fakülteye ve öğrencilere çok şey katacağı inancındayım.güvenim tamdır.Allah yar yardımcınız olsun

Yorumu oyla      6      4  
Beyefendi haklı 17 Temmuz 2011 Pazar 23:08

Yorumu yapan beyfendiye katılıyorum civa gibi cocuk

Yorumu oyla      6      4  
Süha MÜHÜRDAROĞLU 14 Temmuz 2011 Perşembe 10:14

Atatürk üniversitesinde su ürünleri fakültesi açılması Erzurum için kazanç olmuştur.Fakülte dekanı Sayın Atamanalp bu konuda seçilmiş en iyi tercihtir.Genç ,dinamik, çalışkanlığıyla taktir almış ayrıca konunu uzmanı olması kadro seçiminde de başarılı elemanları ile Üniversiteye çok şeyler kazandıracağı inancındayım.Ayrıca su ürünleri bölgemzde ekonomiye katkısağlaycak tesislere rehperliğne devam derek bölge kalkınmasına yardımcı olacaktır.Sayın Dekana ve başarılı olacağına inacım olan yardımcılarına ,hocalarına Güvenimiz tamdır.Allah yar ve yardımcıları olsun..

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaz Okulu’nda sertifika töreni
Atatürk Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl beşincisi ...
Mesleki eğitimde yeni dönem
Büyükşehir Belediyesi Toplum Merkezi’ndeki meslek kursları için yüzlerce ...
‘Kendi kanatlarıyla uçtular’
“Kendi Kanatlarımla Uçmak İstiyorum” dediler ve Sosyal Destek Programı ...
 
Sosyal Hizmetlere bilimsel yaklaşım
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından organize edilen ...
Arıcılık sorunlarına çözüm yaklaşımı
Erzurum bölgesindeki arıcıların sorun ve çözüm önerileri, 'Arıcılıkta ...
Konak’tan Erzurum’a eğitim desteği
Konak Belediyesi Kültür Yayınları tarafından basımı gerçekleştirilen "İşitme ...
 
Türkiye birinciliğine ortak oldular
Anafen Dershaneleri, SBS'de 10 Türkiye birincisi çıkarma başarısı gösterdi.
Kırıkkale’de A.Ü buluşması
Çeşitli dönemlerde Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden mezun olanlar Kırıkkale'de buluştu.
Deney hayvanları eğitimi tamamlandı
Erzurum Atatürk Üniversitesi Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu Başkanlığı’nca ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri