Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>SPOR
9 Ekim 2011 Pazar - 22:15

TOFAŞ finalde

Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki son maçta Fenerbahçe Ülker, Olin Edirne’yi 83-57 mağlup ederken, bu sonuçla Tofaş grupta 2. sırayı alarak 8’li finallere kaldı.

TOFAŞ finalde

ERZURUM
 Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki son maçta Fenerbahçe Ülker, Olin Edirne’yi 83-57 mağlup ederken, bu sonuçla Tofaş grupta 2. sırayı alarak 8’li finallere kaldı.
FB ÜLKER FARKLI KAZANDI
Erzurum’da Cemal Gürsel Spor Salonu’nda 3 gündür devam eden Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Elemeleri B Grubu’nun, son maçında Fenerbahçe Ülker ile Olin Edirne karşı karşıya geldiler. Mücadeleden 83-57 galip ayrılaran Sarı-Lacivertli ekip, grubu namağlup lider olarak tamamlarken, Olin Edirne ve Mersin BŞB ile üçlü averaja kalan Tofaş, bu sonuçla B Grubu’nu 2. Sırada tamamladı ve adını Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Finallerine yazdırdı. Maçı 10 sayı, 3 ribaund ve 6 asist ile tamamlayan Fenerbahçe Ülkerli Emir Preldzic ‘Maçın Yıldızı’ seçilirken, oyuncu ödülünü Palandöken İlçe Müdürü Köksal Taşmaz’ın elinden aldı.
TEŞEKKÜR PLAKETİ
Ayrıca karşılaşmanın devre arasında TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Erzurum Spor İl Müdürü Fatih Çintımar’a ve Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız’a teşekkür plaketi takdim etti.
FB ÜLKER HIZLI BAŞLADI, HIZLI BİTİRDİ
Mücadele Fenerbahçe Ülker’den James Gist ve Hakan Demirel ile Olin Edirneli Ogün Sevinç – Vladimir Stimac ikilisinin karşılıklı sayıları ile başlarken, Edirne temsilcisi 5. dakikaya 5-7 önde girdi. Bu dakikadan sonra Emir Preldzic, James Gist ve Hakan Demirel ile hücumda bir tempo bulan Sarı-Lacivertli ekip, 13-0’lık bir seriyle farkı çift hanelere çıkardı (18-7). İlk çeyreğini 21-9’luk üstünlükle tamamladığı karşılaşmanın ikinci periyodunda da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe Ülker, özellikle dış atışlardaki başarılı yüzdesiyle aradaki farkı daha da açtı. Devrenin son bölümünde Chirstopher Wright ile skor üreten Olin Edirne’ye Bojan Bogdanovic ile yanıt veren Sarı-Lacivertliler, soyunma odasına 42-27 önde girdi.
Karşılıklı sayılarla süren üçüncü çeyrekte Fenerbahçe Ülker, Hakan Demirel’in hem üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği isabetler hem de arkadaşlarına yaptığı asistleri ile skor üretirken, Olin Edirne de Christopher Wright – Ogün Sevinç ikilisi ile skor üretti. Final periyoduna 62-47’lik skorla girilirken, son çeyrekte sert savunmasıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan Sarı-Lacivertli ekip karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala durumu 68-51’e getirdi. Mücadelenin kalan bölümünde ise gardı düşen rakibi karşısında özellikle Bojan Bogdanovic ile skor üreten Fenerbahçe Ülker, karşılaşmayı 83-57 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Sarı-Lacivertli ekip, B Grubu’nu namağlup lider olarak tamamlarken, Tofaş da ikinci sırayı alarak Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Finallerine gitmeye hak kazandı.
KARŞILAŞMANIN KARNESİ
SALON: Cemal Gürsel Spor Salonu
HAKEMLER: Serkan Emlek – Uğur Özen – Önder Yılmaz
FENERBAHÇE ÜLKER (83): Roko Ukic 8 (2 ribaund – 2 asist), Curtis Jerrells 7 (2 asist), Gasper Vidmar 6 (9 ribaund), Kaya Peker 8 (4 ribaund- 1 asist), James Gist 9 (2 ribaund), Oğuz Savaş 5 (13 ribaund), Hakan Demirel 11 (1 ribaund – 1 asist), Berkay Candan (1 ribaund), Bojan Bogdanovic 17 (4 ribaund – 3 asist), Emir Preldzic 10 (3 ribaund – 6 asist)
OLİN EDİRNE (57): Christopher Wright 21 (2 ribaund - 2 asist), Ogün Sevinç 8 (2 ribaund), Mustafa Abi 3 (1 asist), Ivan Lilov 3 (2 ribaund - 1 asist), Vladimir Stimac 12 (12 ribaund), Wesley Wilkonson 6 (3 ribaund), Polat Kocaoğlu 1, Fırat Töz (1 ribaund – 1 asist), Davud Kamer 2 (7 ribaund)
 
1. PERİYOT: 21-9
2. PERİYOT: 21-18
3. PERİYOT: 20-20
4. PERİYOT: 21-10
 

 
Annesini gözyaşlarıyla uğurladı
 
TOFAŞ sevindi, Mersin BB üzüldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası başladı
Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun programında yer alan Atıcılık Havalı ...
Aziziye Spor Merkezi hizmete girdi
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,Erzurum’da Aziziye Belediyesi tarafından ...
Basketbolseverler salonu doldurdu
Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri’nde B Grubu maçlarının oynandığı Erzurum, ...
 
FB Ülker finalleri garantiledi
Spor Toto Türkiye Kupası Elemelerinde B Grubu’nda ikinci gün maçları ...
Savaş: ‘İyi maç oldu’
Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri B Grubu’ndaki Fenerbahçe Ülker- Tofaş ...
Fenerbahçe Ülker yolu yarıladı
Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki ikinci maçında Tofaş ...
 
Sunter maçı değerlendirdi
Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Maçları, B Grubu’nun ikinci gün, ilk maçında ...
Mersin BB, ilk galibiyetini aldı
Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki Olin Edirne ile Mersin ...
3 Mart Belediyespor’un hedefi büyük
Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, “Aşkale 3 Mart Belediyespor’u ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri