Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
Erzurum ülke ortalamasını geçti
Erzurum ülke ortalamasını geçti
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ETÜ’nün çevre dostluğu tescillendi
ETÜ’nün çevre dostluğu tescillendi
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>SPOR
17 Nisan 2013 Çarşamba - 17:04

Taraftar müjde bekliyor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor bitime 3 hafta kala ilk zorlu sınavını İzmir’de Altınordu karşısında verecek. Üç haftalık periyotta Darıca Gençlerbirliği ve Yimpaş Yozgatspor’la da karşılaşacak olan mavibeyazlı ekipte tek hedef İzmir’den puan ya da puanlarla dönmek.

Taraftar müjde bekliyor

ERZURUM
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bitime 3 hafta kala ilk zorlu sınavını İzmir’de Altınordu karşısında verecek. Üç haftalık periyotta Darıca Gençlerbirliği ve Yimpaş Yozgatspor’la da karşılaşacak olan mavibeyazlı ekipte tek hedef İzmir’den puan ya da puanlarla dönmek.
EGE’DEKİ DADAŞLAR MAÇA HAZIR
İzmir’de Alsancak Stadyumu’nda oynanacak olan maça, Ege Bölgesi Erzurumlular Federasyonu üyeleri ile, Ege bölgesindeki illerde yaşayan dadaşların da gelmesi bekleniyor. Aydın, Manisa, Muğla, İzmir, Kütahya, Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar’da ikamet eden Erzurumluların vermesi beklenen tribün desteği, mavibeyazlı ekip için moral motivasyon sağlayacak.
TARAFTAR’IN GÜVENİ TAM
Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarları, mavi beyazlı ekibin Altınordu deplasmanından puanla döneceğine inandıklarını belirterek, taraftar, futbolcu ve Erzurum halkının Büyükşehir Belediyespor’u ikinci ligdeki görmek istediğini ifade ettiler. Takımdaki oyuncuların da olağanüstü bir performansla Altınordu maçı başta olmak üzere kalan üç haftalık final dönemini en az 7 puanla kapatacağını kaydeden taraftarlar Altınordu maçından üç puanla dönülmesi halinde Erzurum’da şölen yaşanacağını aktardılar.
ARTIK BAŞARI ZAMANI
Erzurumspor’un 40 yıllık başarılı mazisine rağmen ilgisizlik sebebiyle kapanmasından sonra, Büyükşehir Belediyespor’la yeni bir heyecan yaşandığını,  ildeki tüm futbolseverlerin Belediyespor’la gelecek başarıya endekslendiğini söyleyen taraftarlar, futbolculara seslenerek, “Önlerinde 270 dakikalık bir süre var. Bu süreyi onlardan başarı bekleyen Erzurum halkı için değerlendirsin, Erzurum’un cefakar ve vefakar taraftarlarını sevince taşısınlar. Biz onlara inanıyoruz, onlarda bizim onlara olan güvenimize inansınlar” vurgusunu yaptılar.
9 ARALIK 2012’DEKİ MAÇ
Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta Erzurum Büyükşehir Belediyespor 9 Aralık 2012’de oynadığı maçta lider Altınordu'yla 1-1 berabere kalmıştı. Büyükşehir Belediyespor maçın 56’ıncı dakikasında Fatih Arat’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçmiş, Altınordu  71’inci dakikada Engin Güngör’le beraberlik golünü bulmuştu.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor maça Lokman(İlker), Mehmet, Dede, Fatih, Cabir, Muhammet, Muhammet Fettahoğlu, Fatih Arat, Ahmet, Güner (Ekrem), İsmail 11’iyle çıkmış, konuk ekip ise sahada Ramazan, Gökhan, Yusuf, Murat, Emre, Mehmet(Engin), Özkan(Güneş ), Tayfur, Ozan( Efe), Sinan, Furkan’lı kadrosuyla maçı tamamlamıştı.

 

 
Öğrenciler sordu, Yaylalı cevapladı
 
‘Çizgilerle Anlamlanan Hayatlar’
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
20 Nisan 2013 Cumartesi 20:27

Avunduk durduk ins bu kez ayni sonucla karsilasmayiz eğer bu takkm eline gelen firsatlari iyi yönetilip degerlendirseydi şimdi cok fatkli hayaller kuruyo olacaktık ewt sansimiz var ama fikstüre bakinca oynanan maçlara bakinca pek ic açıcı gelmiyor durumlar

Yorumu oyla      6      4  
YAĞIZ DADAŞ 18 Nisan 2013 Perşembe 13:14

ALLAH BÜYÜK,DADAŞ ONURLU.NEDEN OLMASINKİ GEÇEN YIL AYNINI HATAYSPOR'A YAPMADIKMI LİDERİ ORADA 0-2 YENİP DÖNMEDİKMİ.ALTINORDUYA'DA YAPACAZ.ONLAR ALTINORDU İSE BİZDE DADAŞ YÜREKLİ ALTIN KADROYUZ.ÜMİTSİZLİK YOK DUALARIMIZLA DESTEĞİMİZLE HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK DADAŞ.

Yorumu oyla      10      14  
misafir 17 Nisan 2013 Çarşamba 18:09

İstanbuldaki maçlardada 3 puanla döneriz diyorduk ama hep hüsrana uğruyorduk.

Yorumu oyla      16      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Puanlı Atletizm Yarışları tamamlandı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ...
Spor Tır’ı Erzurum yolunda
Bakanlığın Spor Tırı Pazartesi günü Erzurum’da olacak. 22 Nisan Pazartesi ...
Badminton Gurup Şampiyonası başladı
Badminton Gurup Şampiyonasına; Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, ...
 
Palandöken 3’üncü Lig’de
Erzurum Palandöken Belediye Voleybol takımı şampiyon olarak Türkiye Voleybol 3.Lig”ine yükseldi.
Oltu’nun gururu oldular
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şehit Polis Yücel Gür ...
Öğrenciler satranca odaklandı
Oltu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü okul bünyesinde bir satranç turnuvası ...
 
Usta Fransa’dan madalyayla döndü
Fransa'nın Pra Loup-Le Sauze’de 11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında yapılan ...
Büyükşehir puansız döndü
Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 takımı, deplasmanda oynadığı Sanica ...
Hedefi milli olmak
İki yaşında geçirdiği hastalık nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri