Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİV’den ilçeler yaklaşımı
ATAUNİV’den ilçeler yaklaşımı
ATAUNİV’den spor yatırımı
ATAUNİV’den spor yatırımı
Uzundere ve Tortum’da buz tırmanışı gündemi
Uzundere ve Tortum’da buz tırmanışı gündemi
Oltu bilek güreşine de adını yazdırdı
Oltu bilek güreşine de adını yazdırdı
Sönmez: ‘Hayatınızda mutlaka spor olsun’
Sönmez: ‘Hayatınızda mutlaka spor olsun’
HABERLER>EĞİTİM
27 Şubat 2025 Perşembe - 06:21

Tekin’den ‘Merhametli ahlaklı bir kuşak’ vurgusu

Tekin, "Milli ve manevi değerlerimize bağlı, bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyan, merhametli ahlaklı, dünyanın neresinde bir haksızlık görürse müdahale etmek isteyen bir nesil ve kuşak yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Tekin’den ‘Merhametli ahlaklı bir kuşak’ vurgusu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Milli ve manevi değerlerimize bağlı, bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyan, merhametli ahlaklı, dünyanın neresinde bir haksızlık görürse müdahale etmek isteyen bir nesil ve kuşak yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kuzey Ankara Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ‘Büyük Gençlik Buluşması' programına katıldı. Salonu dolduran yaklaşık 15 bin gence seslenen Bakan Tekin, "Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 4-6 yaş çocuklarımız hem de gençlerimiz için milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek üzere birimler oluşturdu. 'Fidan' adıyla yaygınlaştırmaya başladığı gençlik merkezleriyle bu faaliyetlerde bulunuyorlar. Başta Diyanet İşleri Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a teşekkür ediyoruz"
Bakan Tekin, "Bizler 50-60 kişilik sınıflarda ders aldık. Bizler ders kitaplarımızı bulamadık. Bizler öğretmenlerimize erişemedik. Bizler saatlerce yol yürüyüp okula gitmek zorunda kaldık. Son 23 yılda Türkiye'yi dünyada örnek gösterilecek bir eğitim ülkesi haline getiren gençlerimize bu ortamlarda eğitim alma imkanı sunan, milli ve manevi nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve gençler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a huzurlarınızda teşekkür ediyoruz" dedi.

"Merhametli bir kuşak yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz"
Bakan Tekin, "Bizler onun bize gösterdiği ufuk çerçevesinde milli ve manevi değerlerimize bağlı, bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyan, merhametli ahlaklı, dünyanın neresinde bir haksızlık görürse müdahale etmek isteyen bir nesil ve kuşak yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Kavli ve fiili dualarınızda bizim ve Cumhurbaşkanımızın yanında olun. Sizler bizim yanımızda olursanız bizler de hep beraber çok güzel şeyler yapacağız" diye konuştu.
Programa; Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yanı sıra Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çok sayıda bürokrat ve yaklaşık 15 bin genç katıldı.

 
Atamalar Resmi Gazete’de
 
Yumaklı'dan yeni istihdam müjdesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ETÜ’den Milli Teknoloji Atölyesi girişimi
Milli Teknoloji Hamlesi hedefleri doğrultusunda Türkiye'nin 81 ilinde ...
Tekin eğitimdeki gelişmeleri paylaştı
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Türkmenistan Eğitim Bakanı Jumamurad ...
ATAUNİV – İTÜ bilimsel iş birliği
Atatürk Üniversitesi, akademik iş birliklerini geliştirmek amacıyla önemli ...
 
Tekin: OECD ortalamalarına erişmiş bir Türkiye var
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim öğretim altyapısının 2002 ile ...
Tekin’den beceri temelli eğitim-öğretim vurgusu
Göreve geldiği 2023 yılı Haziran ayını hatırlatan Tekin, Bakan olarak ...
Milli Eğitim Vakfı 44. Yılında
Tekin, "Bugün sivil toplum örgütü diye tanımladığınız genel çerçevenin ...
 
Jandarmadan öğrencilere kariyer bilgilendirmesi
Jandarma personeli Oltu ilçesinde lise öğrencilerine kariyer fırsatları ...
248 bin 208 ATA AÖF öğrencisi sınavlarda ter döktü
Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF), 2024-2025 ...
Emniyetten çocuklara trafik bilinci eğitimi
Oltu ilçesinde, polis çocuklara yönelik trafik güvenliği ve trafik bilincinin ...
 
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İslam'ın Işığında İnsan Olmak Üzerine
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Riyakarlık (2) Ruhlar pazarı ve sahtekarlık
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Cennetin sırrı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
LGBT ahlaksızlığının hedefi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri