Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
HABERLER>SİYASET
31 Aralık 2011 Cumartesi - 01:44

Toplu ulaşımda Büyükşehir açılımı

Erzurum’da şehir içi ulaşım hizmetlerine yepyeni bir soluk kazandıracak olan otobüsler, Büyükşehir Belediyesi tarafından teslim alındı. Bir süre önce gerçekleştirilen ihaleyle satın alınan ve aralarında körüklülerin de bulunduğu 13 yeni otobüs Erzurum’a ulaştı. Erzurum iklim koşullarına göre tasarlanan yeni ulaşım araçları, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek şölen niteliğindeki açılışla şehir içi ulaşıma dahil edilecek.

Toplu ulaşımda Büyükşehir açılımı

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da şehir içi ulaşım hizmetlerine yepyeni bir soluk kazandıracak olan otobüsler, Büyükşehir Belediyesi tarafından teslim alındı. Bir süre önce gerçekleştirilen ihaleyle satın alınan ve aralarında körüklülerin de bulunduğu 13 yeni otobüs Erzurum’a ulaştı. Erzurum iklim koşullarına göre tasarlanan yeni ulaşım araçları, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek şölen niteliğindeki açılışla şehir içi ulaşıma dahil edilecek.
13 YENİ OTOBÜS ALINDI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni otobüslerine kavuştu. Yüklenici firma tarafından Erzurum’a getirilerek Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilen 13 yeni otobüs, önümüzdeki haftadan itibaren vatandaşların hizmetinde olacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Yeni ulaşım araçlarımız Erzurum’a hayırlı uğurlu olsun” dedi. Göreve geldikleri 2004 yılında Büyükşehir Belediyesi’ni şehir içi ulaşım hizmetlerinden tamamen el çektirilmiş olarak devraldıklarını hatırlatan Başkan Küçükler, “Göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmeti veren tek bir yolcu otobüsü dahi yoktu. Biz, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerinde mutlaka aktif rol oynaması gerektiğini düşündüğümüz için yol haritamızı da buna göre belirledik ve ilk işimiz belediyeye ait bir yolcu otobüsü filosu kurmak oldu. Periyodik aralıklarla aralarında körüklü otobüslerin de bulunduğu tam 14 otobüsü belediyemize kazandırdık ve ulaşım hizmeti vermeye başladık. Halkımızın hizmet kalitemizden duyduğu memnuniyet ve bizden beklentileri doğrultusunda filomuzu daha da güçlendirdik. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız ihaleyle filomuza 13 yeni otobüs daha kazandırdık. 3’ü körüklü, 10 tanesi de, ‘solo’ diye tabir edilen son model yolcu otobüslerimiz Erzurum’a getirildi ve belediyemize teslim edildi. Şehrimize, hizmetin en kalitelisine layık olan halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
KÜÇÜKLER: YENİ OTOBÜSLER İKLİM VE DOĞA ŞARTLARINA GÖRE TASARLANDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yeni otobüslerin kapasitelerine ilişkin olarak bilgiler de verdi. Küçükler, “Solo diye tabir ettiğimiz otobüslerimiz 98 yolcu kapasiteli, körüklü araçlarımız da, 145 kişilik kapasiteye sahip. Erzurum’un iklim ve doğa şartlarına göre özel olarak tasarlanan araçlarımız, fiziksel engelli vatandaşlarımız için de, gerekli donanımlara sahip. Önümüzdeki Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz şölen niteliğindeki açılışla otobüslerimizi halkımızın hizmetine sunacağız. 2012 yılında ulaşım hizmetleri noktasında Erzurum’a yönelik yeni sürprizlerimiz olacak” dedi.

 
112 afacanlarına savcı amca korkusu
 
Buz pateni esin kaynağı oldu
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dadaşmete 5 Ocak 2012 Perşembe 12:17

sayın büyükşehir belediye başkanını kutluyorum.2008 yılında 3adet körüklü mercedes conecto gelmişti değeri 650 bin tl ve erzuruma yeni bir hava katmıştı sonra körüklü sayısı 10 a çıkartıldı ve şimdide 13 adet yeni mercedes ulaşıma dahil edilmiş çok sevindim hemşerilerimiz artık kaliteli otobüslerle ulaşım yapacak hem şehre farklı bir görünüm kazandırıyor bunlar güzel haberler kış turizmindede gelişti inş kentsel dönüşüm ve işsizlik giderilirse erzurum marka kent olacaktır...

Yorumu oyla      6      4  
Erzurum 1 Ocak 2012 Pazar 21:23

13 otobosu boşverin de şu Şükrüpaşa minibüsleriyle otobüslerinin hali ne olacak onu konuşalım. Yani minibüsler de otobüsler de kafasına göre geliyor. Adamların ne saati var ne sırası.. K3 e binmek zulüm zulüm.. Başkan Allaha şükürler olsun sana oy vermedim yine vermeyeceğim. Ama hiç değilse babanın hayrına şu Şükrüpaşanın dolmuş sıkıntısı hallet. Şaka yaptım, hayrına değil! Vazifeni yap efendi, vazifeni! Vazife, diyorum, yanlış anlama, vaziFREN demiyorum.

Yorumu oyla      6      4  
ahmet 1 Ocak 2012 Pazar 17:01

bazıları yorumlarda bu hizmeti küçümsemiş. el insaf. ne başkanlar gördü bu erzurum. başkan küçükler hepsini sildi süpürdü. erzurumda körüklü otobüsü kim görmüştü. helal olsun küçüklere. ben onun yerinde olsam birilerine inat bir hafta şölen yaparım. KISKANANLAR ÇATLASIN diye.

Yorumu oyla      6      4  
son basamak 1 Ocak 2012 Pazar 14:42

şu G3 rezaletine çözüm bulsalar çok iyi olacak.üst üste biniyoruz hatta çoğu zaman binebildiğimize şükrediyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
Bilal UYGUR 31 Aralık 2011 Cumartesi 17:08

Başkanım Allah razı olsun sizden.Birde bu Halk Otobüsü terörünü bitirsen süper olacak.Bizi mahkum etmeyin bu minibüs ve halk otobüslerine.tebrik ediyorum başarılarınızaın devamını diliyorum.Kıskananlar çatlasın efendim.

Yorumu oyla      6      4  
rıfkı 31 Aralık 2011 Cumartesi 16:57

küçük işler bunlar !

Yorumu oyla      6      4  
ömer 31 Aralık 2011 Cumartesi 16:55

helal olsun sana başkan. ilk defa erzurumda bir başkan halkın isteklerine kulak verdi. HELAL OLSUN. TEŞEKKÜRLER AHMET KÜÇÜKLER

Yorumu oyla      6      4  
VATANDAŞ 31 Aralık 2011 Cumartesi 11:41

BAŞKANIM DEVAMINI BEKLİYORUZ YOLUN AÇIK OLSUN...ERZURUM HERŞEYİN ENGÜZELİNE LAYIKTİR

Yorumu oyla      6      4  
hiç yoktan iyidir 31 Aralık 2011 Cumartesi 10:51

geç kalınmış bir adım

Yorumu oyla      6      4  
sov yapma anladik seni.. 30 Aralık 2011 Cuma 19:23

yahu hepsi hepsi 13 otobüs, ne söleni allah askina...!!

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gülyurt'tan 'zam' yorumu
AK Parti Erzurum eski Milletvekili Gülyurt:"Aslında milletvekillerin maaşlarını ...
Küçükler 2011’i değerlendirdi...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2011 yılının belediyecilik ...
Narmanlı Karataş Ayvalık Müftüsü oldu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine tayin edilen Havran’ın eski Müftüsü Mehmet ...
 
Yılmaz’ın sitesi ilgi buldu
Seçim sonrası oluşturduğu Web sayfasında seçmenden gelen sorunları tek ...
Yılmaz seçmenleriyle buluştu
AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, ilçelere yönelik gezilerini sürdürüyor. ...
Kamu Sen yine eyleme gitti
Erzurum Adliye binası önünde toplanan Türkiye Kamu-Sen üyeleri bir araya ...
 
Yılmaz’dan Oltu çıkarması
TBMM’ndeki çalışmalarının ardından önceki gün Erzurum’a gelen AK parti ...
CHP’de ‘görevden alınma’ tepkisi
CHP Şenkaya İlçe Başkanı Nafiz Yıldız, görevden alınmasıyla ilgili olarak ...
‘Akif aksiyon adamıydı’
Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi ve Umman Dostluk ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri