Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’a 2. güneş enerjisi santrali kurulacak
Erzurum’a 2. güneş enerjisi santrali kurulacak
En kıymetli varlığı babasının İstiklal Madalyası
En kıymetli varlığı babasının İstiklal Madalyası
ATAUNİ’de ortak akıl istişaresi
ATAUNİ’de ortak akıl istişaresi
Erzurum’dan gönderilen 300 kg kaçak et imha edildi
Erzurum’dan gönderilen 300 kg kaçak et imha edildi
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
HABERLER>ASAYİŞ
18 Nisan 2013 Perşembe - 00:14

Trafikte çıkmaz sokak…

ÖZEL-Erzurum’da araç sayısı artışını sürdürüyor. Araç sayısındaki artışa karşılık, özellikle kent merkezindeki ana arterlerin durumu mevcut yükü kaldıramıyor.

Trafikte çıkmaz sokak…

Erzurum’da araç sayısı artışını sürdürüyor. Araç sayısındaki artışa karşılık, özellikle kent merkezindeki ana arterlerin durumu mevcut yükü kaldıramıyor. Kentte otopark sayı ve kapasite azlığı dikkat çekici boyutta. Araç sayısı Türkiye ortalamasının altında, ancak kent trafiği ise artan araç sayısının yükünü taşıyamıyor.
TÜİK VERİLERİ
Erzurum’da şubat ayı itibariyle trafiğe kayıtlı taşıt sayısının 94 bin 72, devri yapılan araç sayısının ise 2 bin 155 olduğu açıklandı. İlde trafiğe bir ayda 237 motorlu araç, 127 yeni otomobil eklendi. İl trafiğine kayıtlı araç sayısı bir ayda yüzde 0.25, otomobil sayısı ise yüzde 0.27 oranında artış gösterdi. Trafiğe eklenen araç sayısı önceki aylara göre düşüş kaydetti.
ŞUBAT AYI VERİLERİ
TÜİK Şubat ayı motorlu kara taşıtı istatistiklerini açıkladı. Erzurum trafiğinde 46 bin 564 otomobil, 2 bin 938 minibüs, bin 148 otobüs, 21 bin 22 kamyonet, 5 bin 688 kamyon, 2 bin 313 motosiklet, 357 özel amaçlı taşıt, 14 bin 42 traktör olmak üzere 94 bin 72 aracın kayıtlı olduğu bildirildi.
DEVİR VERİLERİ
TÜİK verilerine göre, Erzurum’da şubat döneminde 2 bin 155 motorlu kara taşıtı devredildi. Dönemde bin 375 otomobil, 64 minibüs, 20 otobüs, 490 kamyonet, 64 kamyon, 8 motosiklet, 4 özel amaçlı taşıt, 130 traktör el değiştirdi. Ocak ayında bin 320 otomobil, 64 minibüs, 8 otobüs, 461 kamyonet, 74 kamyon, 10 motosiklet, 2 özel amaçlı taşıt, 99 traktör devredilmişti.
 

 
Kamu giderinde 14’üncüyüz
 
KUDAKA’dan Proje Ödülü
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
PAŞA 19 Nisan 2013 Cuma 09:20

BU ŞEHRİN İNSANI ANLAMAZ DİYEN HANIMA SENDEMİ ADINA DADAŞ TAKISINI EKLEYİP ERZURUMU VE ERZURUMLUYU KÖTÜLÜYORSUN SİZE DADAŞ ÜNVANINI KİM VERİYOR DADAŞLIK ERDEMLİKTİR.SADECE ERZURUMLU DOĞMAK DADAŞLIĞI KAZANDIRMAZ İNSANA ?? TRAFİĞE ARAÇLA ÇIKTINMI HİÇ; HER YER BELEDİYE SAYESİNDE OTOPARK O CADDEYE PARK EDEN ARABALAR HEPSİ PARA ÖDÜYOR.VALİLİKTE İŞİN VARSA YENİ OTOPARK YAPILDI MESAİ SAATİNDE YER BULAMIYORSUN.. ONDAKİKA İÇİN MENDERES OTO PARKINAMI GİDECEN ORDAN YAYA GELECEN OTO PARK GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI MİNİBÜSLER İÇİN UYGUN DEĞİL , BUNLARIDA KONUŞUN!HASIRHAN GARAJI İÇİN GİRİŞ YERLERİ TABLACILAR TARAFINDAN KAPALI ÇOĞU KİŞİ ORDA OTOPARK OLDUĞUNU BİLE BİLMİYOR.BU MEMLEKETİN İNSANI HAKKINDA BİR ŞEY ANLAMAZ DEMEYİN.. SORUN YOK DEMİYORUM AMA BU HER ŞEHİRDE VAR EN YAKIN BİNGÖL'E KARSa ERZİNCAN'A GİDİN HEPSİNDE AYNI SADECE SORUNLARI SÖYLEYELİM BERABER ÇÖZELİM AMA KENDİMİZİ KÜÇÜMSEMEYELİM.

Yorumu oyla      7      5  
dadaş kızı.. 18 Nisan 2013 Perşembe 16:38

bu şehrin insanı otoparktan falan anlamaz...yollar 2-3 sıra teneke ile kaplanmış yüreyecek kaldırım yok..erzurumun durumu rezalet...

Yorumu oyla      8      5  
18 Nisan 2013 Perşembe 12:33

***KENTTE OTOPARK SAYISI VE KAPASİTESİNİN AZLIĞINDAN BAHİS EDİYORSUNUZ. MEVCUT OTOPARK KAPASİTESİ HAKKIN DA HİÇ ARAŞTIRMA YAPTINIZ MI. ELBETTEKİ YAPMAMIŞSINIZ. ŞAHSIM ERZURUM DA Kİ HASIRHAN GARAJ İŞLETMESİNİN SAHİBİYİM. GARAJIN KAPASİTESİ 300 ARAÇLIK OLMASINA RAĞMEN GÜNLÜK PARK İÇİN GARAJA GİREN ARAÇ SAYISI YA İKİ YADA ÜÇÜ GEÇMEZ. BU SADECE BENİM İŞLETTİĞİM GARAJ İÇİN DEĞİL. BELEDİYENİN ELİNDE BULUNAN MENDERES, CEDİT GİBİ OTO PARKLARINDA DURUMU AYNIDIR. GARAJ İŞLETMELERİ YAZ AYLARINDA BOŞ KIŞ AYLARINDA DOLULUK ORANI % 60-70 OLAN GARAJ İŞLETMELERİ, VATANDAŞ ARAÇLARIN DONMA RİSKİNE KARŞI ARAÇLARINI GARAJA KOYSUNLAR DİYE BEKLEMEKTEDİR. BELEDİYE EMNİYET VE TRAFİK BU KONUDA SON DERECE DUYARSIZ VE VURDUMDUYMAZ TAVIR SERGİLİYOR. BELEDİYE ELİNDEKİ İMKANLARLA PARKOMAT UYGULAMASI YAPARAK ANA ARTERLERİ (PARAYA)BAĞLAMIŞ. OLAN ZAVALLI BİZ GARAJ İŞLETMECİLERİNE OLMAKTADIR. BU MEMLEKETTE YETERİ KADAR GARAJ OLMASINA RAĞMEN BU GARAJLARIN İŞLEMESİNİ SAĞLAYACAK NE BELEDİYEDE NEDE EMNİYET TRAFİK VE VALİLİKTE (GİRİŞİM) VAR. ŞU ANDA ERZURUMDA YAKLAŞIK KAPALI GARAJ KAPASİTESİ 5000 ARAÇ OLMASINA RAĞMEN DOLULUK ORANI ANCAK % 10 GEÇMEMEKTEDİR. SİZ GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZ BU KONUDA BİR ARAŞTIRMA YAPARSA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR. HAZIRLAYACAĞINIZ YAZILARA HER TÜRLÜ DESTEĞE ŞAHSIM OLARAK HAZIR OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM. TÜM OKUYUCULARIMIZA SELAMLAR

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ağrı yolunda trafik kazası
Eleşkirt-Sarıcan köyü yakınlarında meydana geldi. Tutak-Erzurum arası ...
Karayazı’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Erzurum’un Karayazı ilçesinde minibüsün dereye uçması sonucu meydana gelen ...
Tekin HES duruşmasını izledi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Türk kadınlarının çürümüş sistemi ...
 
Erzincan yolunda sigara operasyonu
Van’dan İstanbul’a gitmekte olan bir TIR Refahiye ilçesi sağlık köyü yakınlarında ...
Rüşvet davası sonuçlandı
Erzurum’da vergi mükellefinin borcunu silme için 10 Bin TL rüşvet istediği ...
Adliye önünde kavga: 2 yaralı
Erzurum Adliyesinde mahkeme sonrası iki aile fertleri arasında meydana ...
 
Erzurum’da ilginç keşif
Erzurum’da iki kişi arasında anlaşmazlığa yol açan traktör, çekici ile ...
Polis katiline müebbet hapis
Erzurum’da geçen yıl eşinin şikayeti üzerine eve gelen polis memurlarından ...
Ahıra giren kurt 80 kuzuyu telef etti
Olur ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi Karmasor küme evlerde Sayettin ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri