Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yaz Okulları 250 bin genci ağırlayacak
Yaz Okulları 250 bin genci ağırlayacak
Kara Kuvvetleri 2 bin 233'üncü gurur yılında
Kara Kuvvetleri 2 bin 233'üncü gurur yılında
TÜRKSAT 6A’nın fırlatılma tarihi belli oldu
TÜRKSAT 6A’nın fırlatılma tarihi belli oldu
Göktaş: ‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz'
Göktaş: ‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz'
Yumaklı tarım zirvesine seslendi
Yumaklı tarım zirvesine seslendi
HABERLER>SPOR
5 Ağustos 2023 Cumartesi - 08:32

Trendyol 1. Lig’de geri sayım

4 yıldız futbolcusunun takımda kalmasıyla motivasyonu artan Erzurumspor ekibi günlük antrenmanlarla lige hazırlanıyor. Mavi Beyazlı futbolcuların idmanlarda oldukça istekli ve hırslı çalışmaları taraftarı da memnun ediyor.

Trendyol 1. Lig’de geri sayım

Trendyol 1. Lig takımları 2023 – 2024 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.  4 yıldız futbolcusunun takımda kalmasıyla motivasyonu artan Erzurumspor ekibi günlük antrenmanlarla lige hazırlanıyor. Mavi Beyazlı futbolcuların idmanlarda oldukça istekli ve hırslı çalışmaları taraftarı da memnun ediyor.

BOLUSPOR, IDRİSSA CAMARA İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Idrissa Camara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Boluspor’un yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Turgay Altay yönetiminde hazırlık kampını sürdüren kırmızı-beyazlı kulüp Idrissa Camara’yı renklerine bağladı. Kulübün Karaçayır mahallesinde bulunan tesislerinde düzenlenen imza töreniyle geçtiğimiz sezon Fransa’nın 3. Lig ekibi Dijon’da forma giyen Camara ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Idrissa Camara kimdir?
18 Haziran 1998 Senegal-Dakar doğumlu olan Camara, profesyonel kariyerine 2017 yılında Sacré-Cur Kulübü'nde başladı. Daha sonra kariyerine Ümraniyespor ile devam eden Camara, 9 gol 9 asist ile bir sezonun ardından Dijon kulübüne transfer oldu. Camara kariyerinde 50’si TFF 1.Lig olmak üzere 83 maça çıktı.

BOLUSPOR, LANDEL'E İZİN VERDİ

Trendyol 1. Lig takımı Boluspor, Guy Lucien Michel Landel'e başka takımlar ile transfer görüşmeleri yapabilmesi için izin verdi. Yeni sezon hazırlıklarını Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde, Turgay Altay yönetiminde kırmızı-beyazlı ekip sürdürüyor. 25 Haziran 2022 tarihinde Guy Lucien Michel Landel ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Boluspor'da yeni gelişme yaşandı. Kulübün geçen yıl transfer ettiği Michel Landel'e başka takımlar ile transfer görüşmeleri yapabilmesi için izin verildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklama, "Profesyonel Futbolcumuz Guy Lucien Michel Landel'e başka takımlar ile transfer görüşmeleri yapabilmesi için izin verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

ALTAY, AFYON KAMPINI TAMAMLADI

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Altay, bu sabah gerçekleştirdiği son antrenmanla Afyon’daki kamp etabını tamamladı ve İzmir’e doğru hareket etti.

Trendyol 1. Lig’e Afyon’da gerçekleştirdiği kamp ile hazırlanan Altay, bu sabah saatlerinde Afyon’daki son antrenmanını gerçekleştirdi ve İzmir’e doğru hareket etti. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından siyah-beyazlıların bundan sonraki programıyla ilgili de açıklama yapıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımız iki günlük iznin ardından Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'mizde hazırlıklarına devam edecek” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan kampa götürülen gençler teknik heyetten tam not alırken, takımın genel durumu ise teknik direktör Tuna Üzümcü’yü memnun ettiği öğrenildi.

GÖZTEPE’DE UZUN BOYLU OYUNCULAR ARTTI

Kadroya eklenen yeni transferlerden sonra Göztepe’de uzun boylu oyuncu sayısı artmış oldu.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yaz transfer dönemini hareketli geçirerek şu ana kadar 10 oyuncu kadrosuna kattı. Bu oyuncuların dikkat çeken bir ortak özelliği ise çoğu futbolcunun uzun boylu olması oldu. Kadroya yeni katılan Mateusz Lis ve Ümit Akdağ 192 santimetre, Kubilay Kanatsızkuş ve Taha Altıkardeş 190 santimetre, Mame Diouf 185 santimetre ve Tarkan Serbest ise 184 santimetre boya sahip. Böylece Göztepe’de uzun boylu oyuncu sayısı artmış oldu. Sarı-kırmızılıların mevcut kadrosunda da 202 santimetrelik Arda Özçimen, 196 santimetre boyundaki Atınç Nukan, 1.95'lik forvet Marko Kvasina, 193 santimetrelik Erhan Gottwalt ve 188 santimetre uzunluğundaki Bayere Junior bulunuyor. Böylece Göztepe’de 184 santimetre üzerinde 11 oyuncu yer alıyor.

KAPLAN: "LİGE İYİ BAŞLANGIÇ YAPACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, lige iyi bir başlangıç yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman sürdürdü. İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “İki kampımız da bitti, bugün toplanma günümüz. Bugün biraz hafif geçireceğiz, artık zaman da daralıyor, yavaş yavaş maç haftasına doğru gidiyoruz. Kısa bir süremiz kaldı. Hem hazırlık maçlarımız hem de geçen kamplardan biz memnunuz. Biz artık bundan sonra puan maçlarına çıkacağımız için oyuncularımızla da yarın bir toplantı yapacağız. Hem Bodrumspor ile ilgili hem de önümüzdeki 4 haftalık maç periyotlarını konuşacağız” dedi.

Oyuncularına güvendiğini de ifade eden Kaplan, “Geçen sezonun final bu ligde final oynamış güçlü bir takımla sezona başlayacağız ama hiç korkmuyoruz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz, biz burada Giresunspor taraftarını, camiasını arkamıza aldığımız zaman, onların desteğiyle de lige iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz. Ben hep şunu söylüyorum; Giresunspor'un arması her zaman 1 puandır. Giresunspor'un ateşli taraftarları da o maçta bize destek olacaktır. Eksiklerimiz var mı var ama zamanla onları da çözeceğiz. İyi bir takım yaptık. Koşan, mücadele eden, savaşan bir takım yaptık. İnşallah bunların içerisinde de geçen seneden kalan oyuncularımızın yapacağı abiliklerle beraber sezona iyi bir şekilde başlayacağız” şeklinde konuştu.

 
Bulut’a yeni görev
 
U17 Kız Milli Takımı Erzurum’da toplanacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumlu Güreşçiler Düzce’de mindere çıkacak
Anadolu Yıldızlar Ligi güreş küçükler ve minikler grup müsabakalarına Düzce ev sahipliği yapıyor.
Uluslararası alanda madalya rekoru
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından, milli ...
Erzurumspor Kongresinde yeni süreç
1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da yönetim arayışları devam ederken, başkanlık ...
 
UYAFA depremzede çocuklar için seferber oldu
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA), Kahramanmaraş ...
Erzurumspor 2’inci maçını da kazandı: 2 - 0
1. Lig ekiplerinden Erzurumpsor, hazırlıklarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde devam ettiriyor.
Oltu taşı tespih uğur getirdi
Galatasaray'ın transfer gündemindeki İspanyol dünya yıldızı Sergio Ramos’a ...
 
Erzurumspor ilk maçına 13 Ağustosta çıkacak
Erzurumspor sezona 13 Ağustosta evinde oynayacağı Bandırmaspor maçıyla başlayacak.
Dadaş Bayarslan Süper Lig hakem listesinde
2023-2024 sezonunda görev yapacak klasman hakem ve gözlemcileri belli oldu.
Aşkale’de Analig heyecanı
Taekwondo Analig Grup müsabakaları Aşkale ilçe Kapalı spor salonunda başladı.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri