Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SPOR
26 Temmuz 2011 Salı - 06:39

Yılmaz’a Avrupa Şampiyonası morali

Judoda Türk Telekom ve Ay-yıldızlı bayrağı dalgalandıran Erzurum Telekomspor’un Milli judocusu Nurcan Yılmaz’a Kulüp Başkanı Ahmet Keleş’ten övgü geldi. Keleş, “Nurcan’ın Avrupa Şampiyonu olacağına inanıyoruz. Kendisine güvenimiz sonsuz” dedi.

Yılmaz’a Avrupa Şampiyonası morali

RECEP DAĞ/ERZURUM gazetesi
 Judoda Türk Telekom ve Ay-yıldızlı bayrağı dalgalandıran Erzurum Telekomspor’un Milli judocusu Nurcan Yılmaz’a Kulüp Başkanı Ahmet Keleş’ten övgü geldi. Keleş, “Nurcan’ın Avrupa Şampiyonu olacağına inanıyoruz. Kendisine güvenimiz sonsuz” dedi.
Telekomspor’un Milli judocusu Nurcan Yılmaz’a kulüp Başkanı Ahmet Keleş’den büyük övgü. Keleş, Avrupa’da daha önce Türkiye adına takım halinde madalya kazanan ve son olarakta Boğaziçi Judo Avrupa Kupası’nda kilosunda ikinci olarak gümüş madalya kazanan Nurcan Yılmaz’dan bundan sonra Avrupa Şampiyonluğu beklediklerini söyledi. Keleş, “Nurcan aslında yaşından çok büyük başarılar alıyor, bundan sonrada Türkiye ve Türk Telekom adına daha büyük dereceler alacağına inanıyoruz. Nurcan artık Türk Telekom ile özdeşleşti. Adeta bir markamız haline geldi. Ondan bundan sonra Avrupa şampiyonluğu bekliyoruz. Kendisinde bu kapasite var, Nurcan’a inancımız tam, ona güveniyoruz” dedi.
Milli judocu ve onu yetiştirerek Türk sporunun hizmetine sunan Antrenörü Yalman Karagülle’yi ödüllendireceklerinin altını çizen tecrübeli spor adamı Ahmet Keleş, “Nurcan sadece bizim değil, tüm Türkiye’nin ve Türk Telekom camiasının gurur kaynağı olmuştur. Kendisini ve onu yetiştiren Yalman Karagülle hocamızı tebrik ediyorum” diye konuştu.
TELEKOMSPOR AVRUPA’DA TAVAN YAPACAK
Erzurum Telekomspor’un Atletizm, judo ve son olarakta voleybolda faaliyet göstereceğini belirten kulüp başkanı Ahmet Keleş, özellikle ana branşları olan atletizmde Avrupa’nın zirvesine çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Geçmişte Erzurum Türk Telekomspor’un atletizmde Avrupa Şampiyonluğunu yakaladığının altını çizen Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdür Yardımcısı ve Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, atletizde tekrar Avrupa’nın zirvesine konmak için planlar yaptıklarını ve şuanda da Antrenör Nihat Bayburt’un güçlü bir takım kurma çalışmalarına destek verdiklerini söyledi. Kulüp başkanı Ahmet Keleş, “Biz atletizm konusunda yetkiyi antrenörümüz Nihat Bayburt’a verdik. O şu anda sporcu arayışı içerisinde, ekonomik şartları hallettiğimizde atletizmde yeniden Avrupa’da bir numara olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
SEN KAZAN BENDE SENİ KAZANDIRAYIM
Sporcunun öncelikli hedefinin başarıyı yakalamak olduğunu belirten Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, paranın ikinci planda olması gerektiğini söyledi. Türkiye’de bir ilke imza attıklarının altını çizen Erzurum Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, “Biz Telekomspor olarak bir ilki başarmak istiyoruz. Sporcumuza sen kazan bende seni kazandırayım diyoruz. Hiç bir kulübün yapmadığını yapıp, sporumuzun aldığı ödülü paylaşacağız. Sporcunun öncelikli hedefi sportif başarıyı yakalayacak. Para sporcumuz için ikinci planda gelecek. Sporcu öncelikle sportif başarıyı hedeflerse ve başarıyı yakalarsa bizde kulüp olarak ve yönetim olarak onlara kazandırırız” dedi.
Sporu bacasız bir fabrikaya benzeten Erzurum Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, faaliyet gösterdikleri her spor branşında en üst düzeyde yer almak istediklerini söyledi. Keleş, Erzurumlu sporsever iş adamlarına ve kuruluşlara da seslenerek, “Biz destek için onların kapısını çaldığımızda bize yok demesinler ve moral versinler, bizimde çalışma şevkimiz ve Erzurum çocuğuna hizmetimiz artsın” dedi.

 
Ramazan denetimleri başladı
 
Atletler kongre için yarıştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bir hayalimiz var…’
Erzurum’da yapılan 2011 Dünya üniversite Kış oyunları ve Trabzon’da yapılmakta ...
Spor’da Kongre Heyecanı
Erzurum Kongresi'nin 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, çeşitli spor ...
92. yıl coşkusuyla yarışacaklar
23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin 92. Yıl Dönümü bugün kutlanacak. Kutlamalar ...
 
Tatamide madalya arayacaklar
1.Uluslararası Sakarya Open Karate Turnuvası 17 ülkenin katılımı ile ...
Aydın Türkiye’yi temsil edecek
Erzurum Tunçkılıçspor Kulübü’nün sporcusu Osman Aydın, Kazakistan’da yapılacak ...
Çintimar destek istedi
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Gençlik ve ...
 
Erzincan’dan madalyayla döndüler
Erzincan’da yapılan Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Erzurum’dan ...
İtmez Türkiye’yi temsil edecek
Erzurum Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı'nda çalışan Uluslararası ...
Eskrimde Erzurum başarısı
Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetimindeki eskrimciler başarılı sonuçlara ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri