Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>GUNCEL
19 Temmuz 2011 Salı - 10:21

Yolcu otobüsü devrildi

Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında biri Türk emniyet amiri 4 kişi öldü, yaklaşık 20 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü devrildi

ERZURUM (İHA) - Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında biri Türk emniyet amiri 4 kişi öldü, yaklaşık 20 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Tahran İstanbul seferi yapan Muhammed Ali Dadres yönetimindeki 35 A55510 İran plakalı tur otobüsü, Erzurum-Erzincan karayolunun 71'inci kilometresi Kör Tüneller mevkisinde devrildi.
4 KİŞİDEN 1'İ TÜRK EMNİYET AMİRİ
Erzincan'da İran plakalı yolcu otobüsünün yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 4 kişiden 1'inin Gürbulak'ta görevli Türk Emniyet Amiri Aydın Güzel olduğuğu bildirildi.
Kaza bugün saat 07.00 sıralarında Erzurum- Erzincan karayolunun 78'inci kilometresinde meydana geldi. Erzurum'dan İstanbul'a gitmekte olan IRAN 35 A 55510 plakalı otobüs, Aşkale-Tercan arasındaki Kör Tünele geldiğinde şerit değiştirerek karşı yola geçti. Rampa aşağı hızını kesemeyen sürücü Muhammed Ali Dares yönetimindeki otobüs, yolun solundaki bariyerlere çarparak devrildi.
Kazada ilk belirlemelere göre, Gürbulak Sınır kapısındaki Pasaport Şubede görevli Emniyet Amiri Aydın Güzel ile birlikte sürücü Muhammed Ali Dares, Adene Puth Abedi ile bir kadın yolcu öldü. Emniyet Amiri Aydın Güzel'in evli ve iki erkek çocuk babası olduğu, Bolu'ya tayini çıktığı için bu şehre ev tutmak için gittiği belirlendi. Yaralanan 20 kişi ise Aşkale'den gelen ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı. Otobüsteki eşyaların büyük bir bölümü Karasu nehrine dökülürken Sivil Savunma Birlikleri nehirde ve çevrede arama-tarama çalışması yaptı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı tur otobüsünün devrilmesi sonucu ölen kadın ile yaralananların kimlikleri belirlendi.Kazada yaralanan Azerbaycan uyruklu Mohammed Golsanamlu ve Babak Nacabi ile İran uyruklu Poyam Khodajuyan, Mahyar Mosavi, Akbar Zenali, Zoohollah Ahmadi, Fatemeh Shafezirdeh, Seyed Mohammad Ebrahim Khad Tercan Devlet Hastanesinde; Fahrani Hemmati ve Ardesehiri Timen Aşkale İlçe Devlet Hastanesinde; Romanya uyruklu Lefter Radu Gabriel ve Adela Nicoleta ile İran uyruklu Halil Monttali, Kianoosh Afsher, Hamid Reza Mandizadeh, Mohammed Mahdi Tavasoli, Daniel Dhados ve Nushi Golzali Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; İran uyruklu Heydar Nik Zaman, Mahmoud Mahjoobi, Hashmat Raghani ve Muhammed Rıza Saedi Erzurum'daki Palandöken Devlet Hastanesinde; İran uyruklu Mustafa Doğruzade ve Finistah Cerekelya ile İtalyan uyruklu Bruni Castari ise Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.Yaralılardan Cerekelya ile Castari'nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.Bu arada, olay yerinde hayatını kaybeden kadının kimliğinin Behnan Hemmati olduğu, cesedinin de Aşkale Devlet Hastanesine getirildiği bildirildi.

 
Toyota Avensis kendinden emin olanların tercihi*
 
Erzurumlu Ailenin gurbet dramı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnci Köyü’nde örnek dayanışma
Oltu ilçesine bağlı İnci köyünde imece usülü toplu temizlik kampanyası başlatıldı.
Demiryolu yenileme çalışmaları başladı
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 1951 yılında ulaşıma açtığı ...
Tapu’da vizyon atılımı
Erzurum’un İspir ilçesinde bakım ve onarıma alınan Tapu Müdürlüğü’nün ...
 
Malatya bölücülere lanet yağdırdı
Malatya'da çoğunluğu gençlerden oluşan binlerce kişi, yaptıkları yürüyüşle terörü lanetledi.
‘Ruhunuz şad olsun’
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin şehit edildiği terör saldırısı, ...
Şehitler yüreğimizde yaşıyor
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin şehit edilmesine tepki gösteren ...
 
Kardeşim vatan için şehit oldu, şükür…
Şehit Ağabeyisi Okkay , "Kardeşim vatan uğruna şehit oldu. Şükürler olsun" diye konuştu.
Hesap ortada…
Erzurum’da yılın ilk yarısında vergide tahsilatın tahakkuka oranı yüzde ...
Türk Milleti tek yürek
Diyarbakır'da 13 askerin şehit edilmesinin ardından tüm Türkiye'de tepkiler ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri