Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>BÖLGEDEN
30 Ağustos 2013 Cuma - 14:43

Yürekler milli coşkuyla attı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli coşku içinde kutlandı

Yürekler milli coşkuyla attı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli coşku içinde kutlandı.

BİTLİS’TE ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
 Bitlis’te 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı. Ardından Vali Veysel Yurdakul, beraberindeki Garnizon Komutanı Halil Şen ve Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ile tören birliklerini selamladı. Daha sonra Binbaşı Murat Özer tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Özer, “Çetin mücadelelerle düşmanın Ankara’ya kadar ilerleyişinin ancak durdurulabildiği günlerin sıcaklığını hissedebilmemiz gerekiyor. Düşmana son darbeyi indirebilmek için ordumuzun bir yıla yakın bir süre hazırlık yapmak zorunluluğunu bilmemiz gerekiyor. İşte bu şartlar altında 1922 yılının o şanlı ağustos ayında sağlam siperler arkasına gizlenmiş düşman askerleri tepelenmeye başlandı. Aldığı her darbede geriye doğru kaçmakla birçok kayıplar verdi. Bu özgürlüğü bize bağışlayan aziz atalarımızın yolundan yürüyerek şu an diyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni parçalamaya, milletin huzurunu bozmaya çalışan her türlü teşebbüs Türk ordusunun azim ve iradesi karşısında mutlaka hüsrana uğrayacaktır” dedi.
Daha sonra askerler ve öğrenciler tarafından günün anlamını taşıyan şiirlerin okunması, düzenlenen çeşitli sportif faaliyetlerde dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesinin ardından halk oyunları gösterileri sergilendi. Program tören geçişiyle sona erdi.

AHLAT’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI
Bitlis’in Ahlat ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ahlat Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Fatih Koştan tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılmasının ardından tören sona erdi.
ARDAHAN'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU
Ardahan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı. Hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan törene Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak, iktidar ve muhalefet partilerinin il başkanları, kamu kurumlarının temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve diğer vatandaşlar katıldı.
Anıt çelenklerin koyulmasının ardından Vali Azizoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşların tebriklerini Tarihi Kongre binasında kabul etti. Ardından Kongre Caddesine geçerek, askerlerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kurmay Yüzbaşı Suat Tosun yaptı. 91 yıl önce 26 Ağustos sabahı başlayarak 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle sonuçlanan mücadelenin, Türk milletinin dünyaya özgürlüğünü haykırması olduğunu belirten Tosun, ’’Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevk ve idare ettiği Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin onur ve gururunu yaşadık. Bugün şehit ve gazilerimizi anma günü. Bugün bağımsızlığımızın ne büyük fedakarlıklar ve çilelerle kazanıldığını hatırlatma günü. Bugün vatanımızı parçalamaya çalışanlara nispet günü. Bizler 91 yıl önce kazanılan onur mücadelesini düşünerek, ecdadımızın manevi desteğiyle özgüven ve cesaretimizi her gün tazeleyeceğiz. Asla unutulmamalıdır ki milli sınırlar içinde bulunan vatan toprakları bir bütündür ve birbirinden ayrılamaz. Bizlere bu büyük zaferlerin gururunu yaşatan başta ebedi başkomutanımız, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz’’ dedi.
Tören askeri birliklerin tören geçişiyle sona erdi.

ÇILDIR’DA ZAFER BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramını Çıldır Kaymakamı, Tabur komutanı , Emniyet Amiri, Kurum Amirleri ve Çıldır halkının katılımıyla kutlandı.
Hükumet Konağındaki Atatürk Anının Önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk büstüne çelen koyma törenine geçildi. Çelen töreninin ardından tören alanına geçilerek Dumlupınar Zaferi kutlandı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Piyade Asteğmen Selçuk Çapuk yaptı. 2. Hudut Tabur Komutanlığında görevli erler ve Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Orta Okulu öğrencileri tarafından şiirler okumasının ardından 2. Hudut Tabur komutanlığı ve İlçe Jandarma komutanlığı tarafından yapılan resmi geçiş töreniyle son buldu.
Törenin bitmesiyle beraber Çıldır Kaymakamı Alparslan Kılıç Zafer bayramı tebriklerini makamında kabul etti. Kılıç “30 Ağustos Zafer bayramı düşmana vurulan en büyük darbedir. Bizlere bu zaferi hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Silah arkadaşları ve vatanı uğruna canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum” dedi.

IĞDIR'DA ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI
Iğdır’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümü coşkuyla kutlandı.
Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Vali Ahmet Pek’in makamında tebrikleri kabul etmesiyle devam etti. Daha sonra Zübeyde Hanım Bulvarı'nda devam eden törende, Iğdır Valisi Ahmet Pek ve 5. Hudut Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Kalyoncu halkın ve askeri birliklerin bayramlarını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Piyade Yarbay Abdullah Özgür tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.
Kutlumlar; öğrencilerin şiir okuması ve halkoyunu gösterilerinin ardından; askeri birliklerin geçiş töreni ile sona erdi.

HELİKOPTERLER ÇADIRLARI YIKTI
Erzincan’da 30 Ağustos Zafer Bayramının 91. yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü kutlamaları kapsamında gerçekleşen geçit töreninde askeri helikopterler alçaktan uçunca vatandaşların bulundukları çadırlar yıkıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı Erzincan’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Erzincan Belediye Sarayı önündeki Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan kutlamalar, Ordu Caddesi'nde düzenlenen geçit töreniyle devam etti.
Törenlere Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Garnizon Komutanı Tümgeneral Taygun Özden, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, CHP Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı. Protokol üyelerinin halkı selamlamasının ardından geçit töreni yapıldı. Askeri birlikler, araçların geçişleri sırasında askeri helikopterler alçaktan uçuş yaptı. UH1 ve skorsky tipi helikopterlerin protokol tribünleri önünden geçişi sırasında çıkan rüzgar nedeniyle vatandaşlar için kurulan çadırlar yıkıldı. Protokol üyelerinin bulunduğu kapalı alan ise zarar gördü. Vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı olayın ardından geçit töreni sona erdi.

ELAZIĞ'DA 30 AĞUSTOS KUTLAMALARI
Elazığ'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenlendi.
Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, kurum müdürleri, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Tören, Elazığ Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Elazığ Belediyesi’nin Atatürk anıtına çelenk bırakması ile başladı. Çelenk bırakma törenin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden törenin ardından, Vali Koçak, makamında protokol üyelerinin tebriklerini kabul etti.

MALATYA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI
Malatya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlama töreni İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Abdullah Gül Parkı’nın yanında gerçekleştirildi.
Askeri ve mülki erkan ile kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşların katıldığı tören; Vali Vasip Şahin, 2. Ordu kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Burhanettin Aktı, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın tören aracı üzerinde halkın ve katılımcıların bayramını kutlaması ile başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törende 2. Ordu Komutanlığında görevli Yarbay Orhan Kadir Gök, Türk Silahlı Kuvvetleri adına bir konuşma yaptı. Yarbay Gök, “19 Mayıs 1919'da Atatürk’ün Samsun'a çıkışı ile başlayan milli mücadele Türk milletinin varını yoğunu ortaya koyarak ordusuna verdiği destekle devam etmiş ve Sakarya meydan muharebesi ile düşmanın taarruz gücü kırılmıştır. Büyük taarruzun son safhası olan ve 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle sonuçlanan başkomutanlık meydan muharebesi ise milli mücadele tarihimizde, bağımsızlığın kazanılması, Türkiye’nin ulu önder Atatürk’ün önderliğinde çağdaşlaşmaya yönelmesi ve yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden Türkiye Cumhuriyetinin yaratılmasında bir dönüm noktasıdır.
Türk kurtuluş savaşı, en zor koşullarda, her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce Türk milletinin ve onun kahraman ordusunun insanüstü gayreti ile dönemin en güçlü devletlerine ve onlara hizmet edenlere karşı kazanılan onurlu ve eşsiz bir zaferdir.Bu zafer, Türk yurdunun bağrına dayanan hançerin milletçe sökülerek özgürlük ve bağımsızlığımızı yok etmek isteyen düşmanın dize getirilişinin destanıdır. 30 Ağustos 1922 sabahı Türk'ün gücü tüm dünyaya bir kez daha kabul ettirilmiş, "Kimsenin önünde baş eğmeyiz" diyenlere baş eğdirilmiştir.
Bu büyük zaferle Türk milleti tarih sahnesinde yeniden doğmuş ve devletimiz cumhuriyetin ilanıyla da, bağımsızlığına kavuşmuştur. Ebedi başkomutanımız Atatürk ve arkadaşları tarafından her aşaması eşsiz bir deha ile planlanmış, yönetilmiş ve sonuçlandırılmış olan bu zafer; Türk milletinin, özgürlük ve bağımsızlık düşüncesini ölümsüzleştiren, Türk ordusunun gücünü, komutan ve askerlerinin yiğitlik ve cesaretini, halkının feragat ve fedakarlığını bir kez daha kanıtlayan büyük bir destan olmuştur.
Tarihimizin en görkemli zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos Zaferi, bağımsızlık hedefine odaklanmış bir milletin, yokluk içinde olmasına rağmen, şanlı tarihinden kaynaklanan azim ve kararlılıkla, karşısındaki büyük güçleri mağlup ederek millet ve ordu dayanışmasının sonucu askeri açıdan da anlamlı bir hedefe ulaşmasının ifadesidir” ifadelerini kaydetti.
Törende iki lise öğrencisi tarafından şiir okunmasının ardından geçiş töreni gerçekleştirildi. 2. Ordu Bölge Bandosu eşliğinde yapılan geçiş töreninde önce Malatya'daki askeri birliklerin sancakları geçti. Törendekiler sancakların geçişini ayakta selamladı. Daha sonra askeri birliklerin geçişi yapıldı. Malatya Belediyesi Mehteran Takımı da törende geçiş yaptı. Mehteran takımı büyük ilgi gördü. Törende askeri araçların geçişi esnasında Malatya'daki gaziler de ye aldı. Malatyalı gaziler 3 ayrı askere araca binerek, katılımcıları geçiş töreninde selamladılar. Vatandaşlar gazileri alkışlayarak karşılık verdi.
Malatya Kara Havacılık Alay Komutanlığı’na bağlı helikopterlerin gösterisi ile tören sona erdi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KARS’TA TÖRENLERLE KUTLANDI
30 Ağustos Zafer Bayramı, 91. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kars'ta da düzenlenen törenle kutlandı. İlk tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı önünde Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Çelenk töreninin ardından Vali Eyüp Tepe, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Hükümet Konağı’nda tebrikleri kabul etti.
Tekrar Hükümet Konağı önünde devam eden törende günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Per. Üsteğmen Engin Sayın, 30 Ağustos’un Türk Ulusunun ve onun kahraman ordusunun şahlanışı ile dönemin en güçlü devletlerine ve onlara hizmet edenlere karşı onurlu ve eşsiz bir zafer olduğunu söyledi.
Üsteğmen Sayın; “Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde omuz omuza vererek şahlanan Türk ulusu güzel yurdumuzu işgal eden, köy şehir ve kasabalarımızı yakıp yıkan, halkımıza zulüm eden düşmanı 30 Ağustos zaferiyle Anadolu’nun sinesinde boğmuş, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyen güçlere anlamlı, ağır ve aynı zamanda bir daha unutamayacakları bir ders vermiştir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Resmi geçit töreni düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri Garnizon Şehitliği’nde devam etti. Garnizon şehitliğinde düzenlenen törende şehitlik defteri sırasıyla Vali Eyüp Tepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş tarafından imzalandı. Ardın şehitlik gezilerek şehit mezarlarına kırmızı ve beyaz karanfil bırakıldı.
Törene; Kars Valisi Eyüp Tepe, 14. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Baro Başkanı Av. İbrahim Baştimar, Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, askeri erkan, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşların katıldı.

KAĞIZMAN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 91. yıl dönümünde '30 Ağustos Zafer Bayramı' tüm yurtta olduğu gibi Kağızman’da da coşkuyla kutlandı. İstiklal alanında çelenk koyma ve akabinde istiklal marşımızın okunması saygı duruşuyla başlayan tören daha sonra kaymakamlık konutunda tebriklerin kabulü ile devam etti. Kağızman Kaymakamı Kemal Duru tebrikleri makamında kabul etti.
Kağızman Kaymakamı Duru konuşmasında, “Bin yıldır hoşgörüyü, saygıyı, sevgiyi, birlikte barış içinde yaşama kültürünü en iyi biçimde gösteren bir milletiz. Birlik ve beraberliğimize asırlardır kimse zarar veremediği gibi bundan sonra da buna yeltenenler hüsrana uğrayacaktır. Bu çerçevede tüm ülkemizin ve Kağızman’ın zafer bayramını tebrik ederim” dedi.
Törene Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Garnizon Komutanı Binbaşı Umut Çevik, Belediye Başkanı Mehmet Alkan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Utku Şanlı, askeri erkân daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından okunan şiirlerden sonra geçiş töreni ile tören sona erdi.

VAN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Van'da da törenlerle kutlandı.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü önündeki Atatürk Anıtı’na çelenklerin bırakılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Vali Aydın Nezih Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Kaya ve Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Abdullah Barutçu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Program sonrası Vali Aydın Nezih Doğan, makamına geçerek tebrikleri kabul etti.
Ardından Beşyol Meydanı’nda İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Aydın Nezih Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Kaya ve Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu halkın bayramını kutladı. Halk oyunları gösterisi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından kutlamalar askeri geçit töreni ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı sporcuların geçişiyle son buldu.

ERCİŞ’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Van’ın Erciş ilçesinde de törenlerle kutlandı.
İlçe Kaymakamı Barbaros Baran, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Mustafa Ataberk, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, kamu kurum amirleri, oda ve sivil toplum örgütü başkanları, siyasi parti temsilcileri, Kore ve Kıbrıs gazileri ile vatandaşların katıldığı tören kaymakamlık önündeki Atatürk büstüne çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Eski Adalet Sarayı önündeki törenlere geçildi. Bir subayın günün anlam ve önemini belirtir konuşmasından sonra, program askeri birliklerin geçit töreniyle son buldu.

BAYBURT’TA 30 AĞUSTOS COŞKUSU
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü, Bayburt'ta düzenlenen törenlerle kutlandı. Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Valilik makamında gerçekleşen tebrik kabulü töreni ile devam etti.
Cumhuriyet caddesinde gerçekleşen törende Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit ve Belediye Başkanı H.Ali Polat, askeri birlikler ve halkın bayramını kutladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri adına Topçu Üsteğmen Osman Sezer, günün önemini belirten konuşmasını yaptı. Sezer, konuşmasında,“Bu zafer eşsiz kahraman Atatürk’ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen, hürriyet ve bağımsızlık aşkıyla yanan bir milletin sarsılmaz azim ve inancının zaferidir. Türk Kurtuluş Savaşı en zor zamanda, her şeyin bittiği sanılan bir dönemde siz Türk milletinin ve onun kahraman ordusunun şahlanışı ile dönemin en güçlü devletlerine karşı kazanılan onurlu bir zaferdir. Bu zafer düşman güçlerinin dize getiriliş zaferidir Bu zafer bugün bu toprakların hakiki ve sonsuza kadar tek sahibi olan yüce Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun, bağımsızlığı ve hürriyeti söz konusu olduğunda nasıl şahlandığının tüm dünyaya gösterildiği, yeni Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı, Türk birlik ve beraberliğinin kudret ve kabiliyetinin nelere muktedir olduğunun tüm dünyaya gösterildiği tarihte bir benzeri bulunmayan eşsiz bir zaferdir” ifadelerine yer verdi.
Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit, Belediye Başkanı H.Ali Polat, daire amirleri, vatandaşların katıldığı tören, Türk Silahlı Kuvvetleri adına Piyade Er Deniz Kara, öğretmenler Ayfer Kadakal ve Arif Köprücü günün anlam ve önemine dair şiirlerin okunması ve tören geçişiyle sona erdi.

 
Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası başlıyor
 
Erzurum bayraklarla donandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası başlıyor
Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası Finali 41 ülkeden 135 sporcunun katılımı ...
Akdamar’da Ezan okuyacaklar
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı ...
Malazgirt Zaferini zirvede kutladılar
Gümüşhaneli dağcılar Türklerin Anadolu’ya girişinin 942. yılında Türkiye ...
 
Hayırseverlerden yardım bekliyor
Ağrı’da küçük yaşta geçirdiği bir kaza sonrası sol kalçası kırılan ve ...
Erzurum Köprüsü adı değişecek mi?
Bayburt’ta yer alan birçok isimsiz ya da bir anlam ifade etmeyen bazı ...
Dolu ekili alanı vurdu
Ardahan Merkeze bağlı Ölçek köyünde yağan dolu hayatı felç etti. Bir saat ...
 
ASİMDER Ermeni iddialarını çürüttü
Gülbey, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ermenilerin Akdamar Adası'nın ...
Ağrı Dağı’na zirve yaptı, ‘mızıka’ çaldılar
Avusturya’da özel hava şirketinde görev yapan 11 kişilik pilot ve kabin ...
Bingöl ilk kez kaybetti
Adana’nın Karaisalı ilçesi Kızıldağ Yaylası’nda geleneksel olarak gerçekleştirilen ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri