YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen 5 yorum var.
çaykolik 29 Temmuz 2011 Cuma  10:24

Valla sayın bakan bana MHP söylemlerini hatırlattı,ağzına sağlık diyorum.Ne yorum yazarsanız ,kimi suçlarsanız suçlayın hepimizin bu terörün bitmesinden yana olduğumuz ortada.-Ölürüm Türkiyem- türküsünü söyleyin,hiç bir partiyi de suçlamayın ayıp yaaa! vazgeçin artık...Ateş düştüğü yeri yakıyor hele de garibanları... Onlardan neden bahsetmiyorsunuz,sizin yüreğiniz sızlamıyor mu? Aklınızı başınıza alın,bu ne şimdi?Bu da başka türlü bir terör değil mi?İlla silah mı lazım. Sözlerde bir silah bence öldürmüyor ama bölüyor. Bir bütün olmak,birliğimizin en sağlam olacağı zamanlar bunlar.Kendinize gelinnnn.Doğru dürüst yorum yazın,adamı dinden imandan çıkarmayın,dışardan gazel okumak bu.Yağcı takım bunlar,yağcıııı.

Yorumu oyla      6      4  
11eylul 28 Temmuz 2011 Perşembe  20:50

terordwn medet umanlar sız mhp ye saldırmanızı anlıyoz acızlıyınızden başbakana dolayısı ıle ıktıdara teşekkurler nıhayet kurt sorunu yok teror sorunu vara 9 yıldada olsa gelındı sonuc ıcın duacıyız

Yorumu oyla      6      4  
vatandaş 28 Temmuz 2011 Perşembe  14:51

Sayın bakan ne zamanki.pklıların leşleri yere sarılır.ozaman tamam .apoyu asamayan.yani size göre pklıları besleyen eski hükümetlerle ne farkınız var.1 ayda şehit sayısına bakarmısınız.devlet israil gibi iran gibi olur.yoksa gerisi bana göre kuru sıkı atmak demegojı yapmak.

Yorumu oyla      6      4  
h 25 Temmuz 2011 Pazartesi  16:15

bak hele ne bilmediğimiz şeyleri duyduk Sayın yorumcu Zafer kardeşim.kimin vijdanı sizlar kim neyapar ancak ATEŞ düştüğü yeri yakar bu laubalı yorumlarınızla kime hizmet ettiği anlamiş değilim.ALLAH şahit olan kardeşlerimizze RAHMET ailelerinede sabir varsin TÜRK MİLLETİNİN BAŞİ SAĞOLSUN.lütfen bu konuda siyasi manavra yapmayalım. SAYGILAR

Yorumu oyla      6      4  
mehmet 25 Temmuz 2011 Pazartesi  13:58

Bakanı tebrik ediyor, zafer rumuzluyu kınıyorum.idam konusunu kim işliyorsa hatadadır. Türkiye de hiç kimse o katili idam edemez di ve de edemez. Kimse kimseyi suçlamasın. Arif olanlara saygılar.

Yorumu oyla      6      4  
ismet yıkılmaz 25 Temmuz 2011 Pazartesi  12:28

Arkadaşlar size de garip gelmiyor mu, Bölücüler MHP'yi suçalayan en küçük bir şey söylemiyorlar. Kardeş kardeş geçinip gidiyorlar. İkisinin de tek düşmanı AK Parti. Ne dernsiniz? üzerinde düşünmeye değmez mi?

Yorumu oyla      6      4  
Orhan Şanal 25 Temmuz 2011 Pazartesi  12:26

Aziz kardeşim keşke siyasetçilerimizin hepsi AK Parti kadroları gibi olsalar. Bakın şimdi MHP özel Hareketçilere karşı çıkmaya başladı. Niye? Oradan besleniyorlar d6iyenleri haklı çıkarmak için mi? Bakan Bey'i tebrik ediyorum. Bugün tetör varsa bence de, MHP'nin iktidara gelmesinin çok ama çok payı var. O gün, MHNP dik durabilseydi bugün bu kadar şehit verilmemiş olacaktı. APO'yu besleyen bunlar oldu. Şimdi de utanmadan "Siz asın" diyorlar. nasıl? AB programına sadakati siz koymadınız mı? Bu maddelerin hepsi MHP iktidarında gerçekleşti. Açın bakın, AB'ye teslimiyet bayrağını açan MHP'nin bugünkü kadroları o günkü iktidarıdır. Şimdi milleti ahmak sanıyorlar. Bakan Bey'in ifadeleriyle bu memleketin gerçek sahibi kim belli oluyor.

Yorumu oyla      6      4  
emre sancak 25 Temmuz 2011 Pazartesi  09:59

Bir de bu duyguları chp zihniyeti yaşasa o zaman daha güçlü oluruz.Zar zurt mesajlarla bu iş olmaz

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEM DADAŞ OGUZHAN 25 Temmuz 2011 Pazartesi  09:33

habere bak yorumlara bak ZAFER DİYE YORUMCUYA BAK adam hala burada siyaset yapıyor asmamışlarmış siz asın 9 yıldır elinizi kolunuzumu baglıyorlar oturup yorum yazdım der deve kuşu gibi kafasını kuma gömüp at gözlügü ile bakıp serçe beyni balık hafıza sı ile bide akıl veriyor bu kafalarla terör bitmez vesselam

Yorumu oyla      6      4  
DADAŞ VİCDANI 24 Temmuz 2011 Pazar  21:21

Bu Türkçe haykırışa, bu milli vicdanı ifade eden Akifçe seslenişe saygı, selam ve şükran..

Yorumu oyla      6      4  
zafer 24 Temmuz 2011 Pazar  20:26

ANAP, DSP ve MHP'nin asmayıp beslemeye aldığı APO sayesinde yüzlerce şehit vermeye devam ediyoruz. Acaba Devlet Bahçali'nin vicdanı hiç sızlıyor mu? Bakan Bey yüreğimize su serpti. Azına sağlık olsun.

Yorumu oyla      6      4  
burak taner 24 Temmuz 2011 Pazar  20:25

İdris Naim Şahin bu terör bselasını bitirecek kalitede bir içişleri bakanı olacağa benziyor. Hem Bakanı hem de onu içişleri bakanı yapan sayın Başbakanı tebrik ederiz.

Yorumu oyla      6      4  
Dadaş 24 Temmuz 2011 Pazar  20:24

Ağzınıza sağlık sayın Bakanım.

Yorumu oyla      6      4  
duran kaymaz 24 Temmuz 2011 Pazar  20:23

Devlmet adamı böyle olur. çok net verir mesajını. Bravoszayın bakanı tebrik ederiz.

Yorumu oyla      6      4