YORUMLAR
Toplam 16 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
vizyonsuz 10 Aralık 2011 Cumartesi  12:34

Vizyonu olmayan ,dar görüşlü kişilerin Erzurumu yönetmesine üzülüyorum ,,10 yıldır nufusu 1 kişi bile artmayan ,aksine kaliteli göçü devam eden bir şehirden bahsediyoruz ,,,SİZ Bu şehri cazip hale getirmedikten sonra ,Oy çabası içerisinde günü birlik projeler sunmaya devam ettiğiniz takdirde MALESEF BU ŞEHİR GERİ GİTMEYE DEVAM EDECEKTİR...

Yorumu oyla      7      4  
angle 8 Aralık 2011 Perşembe  23:24

şaşırmamak gerek birileri birşeyleri düzgün yapsaydı zaten bu şehir bu halde olmazdı.

Yorumu oyla      7      4  
Efsane 8 Aralık 2011 Perşembe  21:55

Her birinin nelerden haberleri var ki, değerlendirmeleri doğru olsun. Cumhuriyet Caddesine çok uzaktan bile görülecek ilan astırırken önemli ve dalga geçilecek harf hatamız var mı diye bir göz bile atmıyorlar...

Yorumu oyla      7      4  
tamer 8 Aralık 2011 Perşembe  21:47

sayın başkan şuan eskişehirde raylı sistemin olduğunu söyleyim ama eskişehir nufusu erzurumdan fazla değil .erzurum belediye başkanlarına özellikle büyükşehir ve yakutiye belediye başkanı gibi düşünenlere belediyecilik nasıl olur diye gelsinler ESKİŞEHİRİ görsünler .....

Yorumu oyla      7      4  
Mehmet Öznili-2 8 Aralık 2011 Perşembe  20:27

eski başkanlardan Necati Güllülü çaykara işhanını yaptırırken buna ne gerek var denmişti, bugün erzurumda iş merkezleri artık çağdaş bir konsept. ikinci mezarlığa da ne lüzum var diyorlardı, bugün üçüncü mezarlığa ihtiyaç duyuluyor. Mesele bugüne bakmakta değil yarının rüyasını görmekte galiba.

Yorumu oyla      7      4  
Mehmet ÖZNİLİ 8 Aralık 2011 Perşembe  20:24

Belliki belediye başkanı heyecanını kaybetmiş. Statükocu bir yaklaşım gösteriyor. Hafif raylı sistem bugün proje gündemine gelse zaten on senede gerçekleşir, mesele bunu gündemde tutmak erzurumun yarınına hizmet etmek. iki ünvirsetisi olan bir şehirde raylı sistembir zaruret. ama itiraf etmek lazım ki bu iş ufuk ve yürek gerektiriyor.

Yorumu oyla      7      4  
Peh 8 Aralık 2011 Perşembe  18:51

Raylı sistem kurulan şehirlerin hepsinde nüfus sanki 1 milyonun üstünde. Yapamayacaklarını söylemiyor da verimsiz olacak diyor. Sen yap bi bakalım verimli oluyo mu olmuyo görürsün. Sanki metro kur diyoruz tramvay hattı açcaksın sadece. Erzurum'un nüfusunun da 360'den 700-800 binlere çıkacağı da yok. Tarihi eserleri etrafını açarsa çıkacakmış yok daha neler. Takmış bu projeye başka bir proje yok. Sanki 700-800 bin kişi her gün tarihi eserleri gezecek. Turizm de bir yere kadar. Turizm açısından daha gelişmiş olup Erzurum'dan küçük bir çok şehir var. Sen şehre sanayiyi çekmedikçe nüfus 100 bin bile artmaz.

Yorumu oyla      7      4  
davut 8 Aralık 2011 Perşembe  14:36

hep derler erzurum neden gelişmiyor. işte sebep *** üstelikte belediye başkanı

Yorumu oyla      6      4  
Vatandaş 8 Aralık 2011 Perşembe  14:26

Sayın başkan senin 10 yıl garantin varmı imkanlarınız elveriyorsa neden olmasın 10 yılları bırakın yakın zamanlarada dolaşın

Yorumu oyla      6      4  
Rayli Söför.. 8 Aralık 2011 Perşembe  13:09

Hani araliksiz korna calip trafik kurallarini alt üst eden, saga sola küfreden...ekmegini yolculardan kazanip, yolculara en ufak saygi göstermeyen..kendine krallik ilan eden...fikri soruldugunda iki dakkada dünya kurtaran...elindeki rantin gitmesinden korkan sayin Toplu tasima Söferleri veya pastadan pay sahipleri bu demeci vermis olsa anlardim..fakat bi belediye baskani...ilginc..ister istemez insan soruyor, acaba sebebi ??

Yorumu oyla      6      4  
Merak ediyorum, 8 Aralık 2011 Perşembe  12:38

Hakkaten merak ediyorum, Bu belediye baskaninin Egitim seviyesini...nere mezunu ??..Lütfen bilen biri burya not düsebilirmi...Ayrica haftada kac sayfa kitap okuyor...???..Böyle bi aciklamanin bi sebebi olmali..

Yorumu oyla      6      4  
MİSAFİR 8 Aralık 2011 Perşembe  11:41

Sayın Başkanım, Siz hiç saat 16 civarında Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinin önünde kasım ayında eksi 20 lerde seyreden havada otobüs beklediniz mi Bir gün bekleyin G ler hep dolu gelir.Yenişehir istikametine gitmek için en az yarım saat beklerdiniz.

Yorumu oyla      6      4  
narman 8 Aralık 2011 Perşembe  11:37

her şey verimlilikle olçülürmü hizmet kapsamında olaylara yaklaşmak gerekir geniş ufuk için vizyon lazım

Yorumu oyla      6      4  
Talat Dündardunda@hacettepe.edu.tr 8 Aralık 2011 Perşembe  10:40

SAYIN BAŞKAN UFKUNU GENİŞ TUTUNUZ. DADAŞ KENT KURULURKEN O ZAMANIN BELEDİYE BAŞKANINA BU TİP ULAŞIM İÇİN GÖRÜŞLERİMİZİ BİLDİRDİĞİMİZ DE O DA DAR AÇIDAN BAKTIĞINDAN BİR ŞEYLER YAPMADI. SİZDEN İSTİRHANMIM ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE TEBDİLİ KİYAFETTE BİNEREK SEYAHAT EDİNİZ OZAMAN NEZAKETİN NASIL OLDUĞUNU GÖRÜR VE VATANDAŞIN NELER ÇEKTİĞİNİ SİZLERDE TATMIŞ OLURSUNUZ

Yorumu oyla      6      4  
tahsin 8 Aralık 2011 Perşembe  09:55

Şehiriçi toplu ulaşımda insanımızın çektiği eziyetten ,hergün yaşadığı kepazelikten haberi olmayanlar için raylı sistem gereksizdir,lükstür bile;vakit derseniz daha çok erkendir...Çileye devam !

Yorumu oyla      6      4  
lafa bak... 8 Aralık 2011 Perşembe  09:23

nufus 1 milyonun üzerinde olmadikca verimli olmaz demis Zatimiz...sonrada 10 yil sonra verimli olabilir diyor kendileri...Her yil göc verip nufusu azalan bi sehirde yapiyor bu konusmayi...Göcün sebeblerini arayanlar !!!!!!...Alin size koca bi tane sebeb...Bu arkadas belediye baskani...!

Yorumu oyla      6      4