YORUMLAR
Toplam 13 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Mami 14 Ocak 2014 Salı  23:19

Hele Erzurum dışına çıkın da görün ne şehirler gelişmiş.

Yorumu oyla      7      4  
Fikri TAKİP 14 Ocak 2014 Salı  22:52

Erzurum'da Kış turizminden istihdam oluşturacak kapasite şehir olarak yok maalesef yapılan iyi niyetle yapılan 600 milyon tl lik yatırım keşke üretim tesislerine yönelik olsaydı bunu yatırımlar yapılmadan söyleyenler neredeyse hain ilan ediliyordu ama zaman gerçekleri gösteriyor.

Yorumu oyla      6      4  
Hasan K. 14 Ocak 2014 Salı  21:23

Sayın Arkadaşlar Kusura Bakmayın DA Kayseri İstanbul Ve Ankarayı Bırakın Avrupanın En ünlü Şehirleriyle Yarışıyor :) :)

Yorumu oyla      9      4  
MökKEM 11 Eylül 2012 Salı  19:42

Ya bu adına mökkem dadaş diyen ama pamuk ipliğinden bile zayıf olan adamın işi ucuz siyaset. Gülüyorum her zaman.

Yorumu oyla      6      9  
Mökkem dadaş 11 Eylül 2012 Salı  18:29

Adam bal gibi doğri diyir. Kimse gocunmasın bu iş hizmet yarışıdır. Sayın başkanın gardaşı çiçekçi şehir çiçekten geçilmir. Bizimkilerin yarışı ancak ramazanda halk konseri organizetörlüğü için geçerli gerisi yatış. Alt yapı yok 10 dk yağmur yağir evleri su basir. Dağ mahallesi pohtan geçilmir yunusemre pislik içinde yenişehir toz torpak ne diyim daha ben size Allahtan dadaşkente pek yolimiz düşmir kimbilir ora ne haldedir.

Yorumu oyla      8      4  
Dilekci 11 Eylül 2012 Salı  15:23

Yarışamazsınız kardeşim, benim Erzuruma yatırım yapmak isteyen Erzurumlu dostlarım var.Kendilerinin ifadesiyle burada bürokrasiyi aşamıyoruz.Bir arsa için kırk dereden su getirtiyorlar insana kolaylık yok. Yerel yönetimler insana tepeden bakıyorlar.Yarışı bırakın önce içimizdeki fitneyi yok edelim.

Yorumu oyla      8      4  
uyanında balığa gidelim 10 Eylül 2012 Pazartesi  11:27

günaydın dadaşlar. günaydın. pardon. iyi uykular dadaşlar. iyi uykular.

Yorumu oyla      7      4  
heyhat 10 Eylül 2012 Pazartesi  11:25

bu adamda kafasına estikçe erzuruma sallıyor.erzurumu itibarsızlaştırarak erciyese rant sağlıyor.bu siyasettir adamı suçlu görmüyorum.konya ve kayseri belediyeleri çağ atlattı şehirlerine.şehircilik nasıl planlanır gidip görmenizi tavsiye ederim erzurum belediyesi yetkilileri. derme çatma planlarla bu iş yürümez.yap bi plan kur dağ eteklerine üç beş eğlence merkezi kadrolaşma sonucu belediyeye doldurduğunuz akşama kadar boş boş gezen çöpçülerin eline verin kazma kürek dağı ağaçlandırın her yıl sök yap yaptığınız kaldırım taşlarından yaptığınız tasarrufla üni gücünü birleştirin ortaklaşa fidan yetiştirin.ortamı hazırlayınki yatırım gelsin.ben anlamıyorum bu kadar merkezi olup bu kadar geri kalmışlığı.hadi herşeyi anladım ama evimde kullandığım yoğurt-süt başka ilden geliyor bi süt ürünleri fabrikasıdamı iş yapmaz erzurumda.bi deri fabrikası deri ürünleri fabrikası neden yok.neden heryıl kaldırım taşlarını yeniliyoruz :) bunun adı hayali yolsuzlukmu :)

Yorumu oyla      8      4  
foggy 9 Eylül 2012 Pazar  18:07

verilen manşete bakın."Erciyes palandökenle yarışıyor".Bir de haberin içeriğine bakın.Bu kadar uymsuzluk olurmu?Adam 200 milyon dolar yatırımdan bahsediyor,21 otel yeri satmış,şehrinde kışlık kıyafetler üretecek.soruyorum size şimdi,kim kimle yarışıyor?Keşke başlık beni haklı çıkarsaydı!Sayın Ahmet Küçükler bu haberleri okuyunca Erzurumu hizmete doyurduğu iddiasını hala sürdürecek mi?Tabii gazete okuyorsa.

Yorumu oyla      7      4  
tamer 9 Eylül 2012 Pazar  16:57

ben kısa bir yorum yapacağım sevgili dadaşlar iki belediyenin resmi sitesine bakılmasını ona göre değerlendirmek lazım http://www.kayseri.bel.tr http://www.erzurum.bel.tr bir erzurumlu olarak. ben il dışında yaşıyorum belediyeciği ve şehirleşmeyi çok güzel görüyorum .erzurum bunun neresinde...

Yorumu oyla      7      4  
ÖZHASEKİ DOĞRU SÖYLÜYOR 9 Eylül 2012 Pazar  13:58

Kimse Kayseri Başkanına kızmasın, doğru söylüyor. Başbakan erdoğan, o dönemin Meclis Başkanı Şahin ve Bakan akdağ olmasaydı erzurum'da üniversiade yapılır mıydı? Kim akıl ederdi, kim uğraşırdı, onların sayesinde dünya vitrinine çıktık. Şİmdi de bekliyoruz ki yine başbakan, Palandöken'e yatırım çağrısı yapsın. Palandöken var, Konaklı var ama Büyükşehir Başkanının öz haseki gibi bir basın toplantısı yapıpta tanıttığını gördünüzmü sekiz yıldır. akdağ ve yavilioğlu dışında palandökene yatırım çağrısı yapan il dışında tanıtım yapan mebusumuz oldu mu? allah başbakandan razı olsun eğer o olmasaydı vallahi Erzuruma üniversite oyunları da gelmezdi. Ha söyleyeyim, böyle giderse bir kaç yıl sonra bu Erzurum palandökeni değil erciyesi seyreder, görün bakın, onların özhasekisi var, bizim kimimiz var

Yorumu oyla      8      4  
dadasbey 9 Eylül 2012 Pazar  11:52

ya bu adam sürekli Erzurum' a muhalefet. 2011 Universiadıda az kalsın elimizden kapacaktı. Erzurumlu yetkililerin bu adamı bir uyarması lazım.

Yorumu oyla      7      4  
yoncalik, 9 Eylül 2012 Pazar  10:32

Özhaseki keske seminerinde, bizim belediye baskaninada sandalye verseydi...Böylece, sicak parayla ismarlama islerden ziyade gelecegi gören, inancli, kendine güvenen bi belediye baskaninin yaptiklariyla, konusmasiyla kendini önce bi sorguya cekerdi..."Duyulan spor mazemesi ihtiyacinida sehirde üretecez , böylelikle sermaye sehirde kalacak"...Kendini yenileyen bi vizyondan bahsediyor ! Sayin baskan bari orda degilsin en azindan haberi okursun umariz !

Yorumu oyla      7      4