YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
desire 7 Ocak 2013 Pazartesi  10:21

erzurum dindar ama ne okullarda ne de üniversitede hocalar batıdakiler kadar çalışmıyor maalesef!herkes ders bitse de gitsek derdinde...ne ogye,ne sosyal faaliyet,ne sbs,ne öys kimsenin umurunda!biraz batıda çalışsalar ufukları açılırdı belki:(

Yorumu oyla      7      4  
mesi 6 Ocak 2013 Pazar  18:04

kötlüklerin önü kesilmeden tv dizilerindeki şirretlikler yasaklanmadan sigarayı yasaklasan ne yazar.gençleri bu diziler saldırgan yapıyor devlet izliyor.internette her siteye girmek serbest.suçlar her yönden gençlere öğretiliyor.tabi maneviyatta zayıf kalınca bu olaylar çoğalıyor.her gün intihar,kavga duyuyoruz.neden ?sosyologlar yatıyormu araştırsınlar.baksınlar

Yorumu oyla      6      4  
muharrem 6 Ocak 2013 Pazar  15:11

üniversitede okuyup devlete taş atanların dağdakilerden ne farkı var.ikised e devlete düşman.peki kim yetiştiriyor sormak alzım.16 yıl okullarda okuyan bu gençlere devlet bilinci neden verilemiyor acaba.Traih bilinci neden kazandırılamıyor.hedefisz ve gayesiz bir toplum neden oluşuyorken izleniyor.

Yorumu oyla      7      5  
29 Aralık 2012 Cumartesi  10:48

İLİM İLİM BİLMEKTİR . İLİM KENDİN BİLMEKTİR SEN KENDİNİ BİLMESSEN BU NİCE OKUMAKIR.DİYEN YUNUSU İYİ ANLAMAK LAZIM.Eğitimci Sorumluluğu ile yaptığınız açıklamalrı yakından takip ediyorum.Allah razı olsun.allah sayılarınızı artırsın gayretlerinize kuvvet versin.hakkı her zaman söyleyecek böyle sivil toplum gruplarına her zaamnkinden daha çik ihtiyacımız var.

Yorumu oyla      8      5  
MURAT 28 Aralık 2012 Cuma  23:35

ÖMERE katılıyorum.Gençlik ibadette büyük zaaf gösteriyor.camilerde genç sayısı artmalı.Buda dindarların daha çok çalışması ile olacak.

Yorumu oyla      8      7  
Ömer, Ömer gibi konuş 28 Aralık 2012 Cuma  18:43

BU halkın, gençlerin inancını sorgulamak, insanların camiye gidip gitmediğine bakmak size mi kaldı, bu ne edepsizliktir ki haşa kendinizi Allah adına sorgulama hakkında görüyorsuzunuz, siz kimsiniz. insanlar ibaret hesabını haşa allaha değil de size mi verecek? kimsiniz yav, bu ne edepsizliktir

Yorumu oyla      10      7  
ömer 28 Aralık 2012 Cuma  18:29

Koskoca ata üniye bir cuma günü gidin.iteiğiniz bir fakülten mescdine gidin bir bakın .camide olanalr dan çok orda oturanlar var.dindar bir nesi yetiştirecğiz diyenler nasıl bir dini dar nesil yetiştirdiğini ibretle görsün.

Yorumu oyla      11      6  
poyraz 28 Aralık 2012 Cuma  18:17

Yahu bir gidin Allah aşkınıza. Haberi okuyorum ayrı bir rezalet, yorumları okuyorum daha da beter. Evet bir din eksikliği var. Ama bu, bu nesilde değil, bu nesile din öğrettiğini sanan bu zorbalarda var. Sorsan hepsi sofidir kesin. Ve hepsi de ezbere söyler "sofi gönülsüz gerek!" diye. Nerede kaldı sizin hoşgörünüz? Hani mazlumun yanında yer alma tutkunuz? Senin milli kimliğini yesinler. Eğer benimle aynı kimlikten olduğunu iddia ediyorsan ben o kimliği inkar bile ederim. Ve merak da ederim acep sorsalardı bu dünyaya gelmeden, kaçınız Türk olmak isterdi, kaçınız Müslüman? O made in china saatler sadece buralarda bu kadar satıyor sayın abicim. Çok müslümansınız ya almadan edemezsiniz onları. Göstermelisiniz çünkü ne kadar müslüman olduğunuzu. Evet içimde bir Erzurum antipatisi var inkar etmiyorum. Ama bunu burada edindim, buraya gelmeden sizi tanımadan değil. Ha tabii o da kesin iklimdendir iklimden...

Yorumu oyla      10      6  
28 Aralık 2012 Cuma  11:15

Anarşi ile ilgili tecrübesi olmayanlar, kendilerinden başka kimsenin fikrine itibar etmeyenlerin üniversitelere kınama mesajı yayınlatan veya yayınların bunun psikolojik ve sosyo-politik olumsuz yansımalarını görmeyişleri ne kadar düşündürücü ve üzücü.

Yorumu oyla      8      4  
gerçek 27 Aralık 2012 Perşembe  15:53

Göktürk ıı bile çinden gidiyorsa üniversiteler oturup düşünmeli.biz niye gönderemiyoruz.En başta Ata ÜNi nin teknoloji hocaalrına sormak lazım.ezber yaptırıp öğrencileri neden geçiriyorsunuz.nerde teknoloji..nerde bilim..nerde dünyaya ile yarışacak teknolojiniz?

Yorumu oyla      8      4  
muaz 26 Aralık 2012 Çarşamba  10:11

Üniversite bilim üretmekten bilim adamı üretmekten ve eğitmekten çok uzak.iddiası olmayan hedefi olmayan gününü gün etmek isteyen bir nesil.aklı bir karış havada kantinden mezun olan bir nesil türüyor.ezberci,materyalist ve kuru bir eğitim. yunus diyorya ilim ilim bilmektir ilim kendin bilmektir. sen kendini bilmessen bu nice okumaktır.

Yorumu oyla      10      4