YORUMLAR
Toplam 16 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
kalbi yaralı bir veli 4 Ocak 2013 Cuma  23:11

haberi okuduğumda üç yıl geriye dalıverdim bir veli olarak, aynı okulda okuyan öğrencim 10.cu sınıfta kalarak ertesi yıl tekrar bırakılarak tüm yalvarmama rağmen iki öğretmeni ikna edemedim,devamsızlığı yok yüz kızartacak herhangi bir şeyi yok,neymiş efendim suçu ,KURANI KERİM dersini tevcitli okuyamıyor atın okuldan gitsin mantığı ile okulundan ayrılmak zorunda bırakıldı,şu anda ekmek parası uğruna Tunceli şehrinde hayatını kazanmaya uğraşıyor.Yazık üzülmemek elde değil bir baba olarak. Bütün öğretmenleri tenzih ederim başarılı öğrencilerle nasıl gururlanıyorsak,başarısız olanlarıda topluma kazanmaya uğraşalım sonuçta ateş düştüğü yeri yakıyor faturasını çok ağır olarak hepimiz ödüyoruz.....?????

Yorumu oyla      7      4  
SÜHA MÜHÜRDAROĞLU. 4 Ocak 2013 Cuma  15:52

İMAM HATİP LİSESİNDE, HEMDE OKUL KORİDORUNDA ÖĞRETMENE YAPILAN BU SALDIRIYI KINIYORUM.BÜTÜN ÖĞRETMENLERDE AYNI KANAATTE OLDUKLARI DÜŞÜNCESİNDEYİM.TEDBİRLER ALINIR,CEZALAR VERİLİR VEYA BAŞKA ŞEYLER YAPILIR.,ÖĞRETMENİN BACAĞI DA İYİLEŞİR.FAKAT O ÖĞRETMENİMİZİN VE MESLEKTAŞLARININ YÜREK YARASI ASLA İYİLEŞMEZ.BU YARA BAKİ KALIR DÜŞÜNCESİNDEYİM.EĞİTİME YAPILAN BİR SALDIRIDIR.YAZIK OLMUŞTUR.

Yorumu oyla      7      4  
vatandaş rıza 4 Ocak 2013 Cuma  15:48

gecen gün yazdım bazı tembel öğretmenlerden tepki aldım yine diyorum eylem yapana kadar okulunuzdan haberiniz olsun her şey bittide öğretmen kravatsız okula gelsinemi kaldı zaten yılın kac günü calışıyorsunuzki onuda serbes kıyafet istiyorsunuz ben ilk okul mezunuyum ama sizin kadar cahil değilim

Yorumu oyla      7      4  
ahmet 4 Ocak 2013 Cuma  15:26

yeter artık şu disiplin işlerinizi çalıştıurın okuldan atılacaksa atılsın. yazık değilmi bu öğretmene bende veliyim onun bu hareketi çocuklarımızada kötü örnek oluyor... bence zafiyet okul yönetiminde.. bu çocuk bu olaydan önce yine muhakkak süretle sinyal vermiştir...

Yorumu oyla      6      4  
zeki'ye 4 Ocak 2013 Cuma  13:41

Okuldan atmak derken örgün eğitim dışına çıkarıp açık öğretimden devam etmesi sağlanır anlamında söylenmiştir.eğer okulda rehabilite etmeye çalışırsanız diğer öğrencileri de kaybediyorsunuz.Öğretmenler ancak bu dediğimi anlayabilir.Birkaç öğrenciyi koruyalı eğitielim diye binlerce öğrenciyi mahvediyoruz .bu tip öğrenciler öğretmenide eğitmden soğutuyor.yönetimide.dışardan gazel okumak kolay ama işin içine girince olay çok farklı.

Yorumu oyla      6      7  
zeki 4 Ocak 2013 Cuma  11:42

sayın mursi o zibidi dediğiniz çocuklar da bizim evlatlarımız.onları o hale getirenleri okuldan ayıklamak gerekir.okulun vazifesi öğrencileri okuldan atmak değil onları iyi insan olarak yetiştirmektir.

Yorumu oyla      8      4  
zeki 4 Ocak 2013 Cuma  11:38

okulda ki problemleri bırakıp öğretmene serbest kıyafet ile uğraşılan idarecilerin olduğu okulda bu tip ürkütücü hadiseler olur.masa başından kalkmayan idareciler göreve devam ettikçe o masum çocukları eli bıçaklı canavarlar yapmaya devam ederiz.

Yorumu oyla      8      4  
ÖĞDER ERZURUM ŞUBESİ 4 Ocak 2013 Cuma  11:31

Yıllarını İmam Hatipe ve İmam hatip davasına adamış, gönül adamı, binlerce İmam Hatiplinin ve yönetmimizdeki arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunun öğretmeni olan Kıymetli İhsan Tetikçi hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Bu menfur saldırının İmam Hatip camaisına yakışmadığını o gencin bilmesi gerekiyor.

Yorumu oyla      7      4  
idare nerde?????? 4 Ocak 2013 Cuma  11:09

bu okul idaresinin incelenmesi lazım, neden sürekli medyada. aksaklılar var diye düşünüyorum...

Yorumu oyla      8      4  
dadaş.. 4 Ocak 2013 Cuma  11:06

kılık kıyafetten daha önemli eğitim sorunları varken geçenlerde kıyafet serbestliği gösterisi yapan ve öğrencilerinin delikli pantolon ve taytla gelmelerinden dolayı müdürü basına yakınan okul değilmiydi burası?kel başa şimşir tarak.alın size kıyafer serbestliği..

Yorumu oyla      8      4  
YAVUZ 4 Ocak 2013 Cuma  09:28

BİR YANIGIN MI VAR MÜDÜR İSTİFA ERTMELİ DEMİŞSİN...SENİN BAŞINA DA GELEBİLİR.

Yorumu oyla      7      5  
ADEM 4 Ocak 2013 Cuma  08:13

MÜDÜR İSTİFA ERTMELİ

Yorumu oyla      9      5  
mursi 3 Ocak 2013 Perşembe  22:36

okul idaresi dsiplin kuralalını çalıştırıp acil temizlik yapmalı.öğrenci ve öğretmenleri rahasız eden 20 civarında öğrenciden bahesediliyor.bunlar örgün eğitim dışına çıkarılarak diğer 2000 kişinin huzuru sağlanmalıdır.iyi oldu DEYİP İHL yi bu sebeple karalamak isteyenleri de kınıyorum.İmam hatip erzuurmun ve ülkemizin gözbebeğidiir.kimse 20 civarındaki zibidi için okulu topa tutmasın.okulda bu temzilik yapılmassa daha farklı olayalrda olabilir.

Yorumu oyla      7      5  
ali boşal 3 Ocak 2013 Perşembe  16:33

okulun gidişatına birileri dur demek zorunda öğretmene yapılan bu olayı esfle kınıyorum.bıçakla okuldaneişi varmış.bu öğrencininmerak etmek mümkün değil.

Yorumu oyla      7      4  
OLAYI KINIYORUZ 3 Ocak 2013 Perşembe  16:04

eğitimci tetikçiye yapılan saldırıyı kınıyoruz amma öğretmeni kılık kıyafete isyan eden okulda bunların olmasından kim sorumlu acaba diye de merak ediyoruz

Yorumu oyla      6      4  
siyami 3 Ocak 2013 Perşembe  15:26

bu okulda neler oluyor hergün ulusal medyada...acil yoğun bakıma alınmalı

Yorumu oyla      7      4