YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Can DADAŞ 15 Şubat 2013 Cuma  20:50

Spor Bakanı Erzurum'u ziyaretinde "Kış Gençlik Kampı" Antalya'da neden yapıldığı sorulamazmıydı? Üstelik, bölge milletvekili de yanında. İl Gençlik Spor Müdürü konuya ilgi duymuyormu? Tesisler bahsedildiği gibi mi?

Yorumu oyla      8      4  
Dadaş gardaş 15 Şubat 2013 Cuma  16:22

o kadar para ile bir tane fabrika yapılsaydı şimdi internette değil fabrikada olurduk. Çok ileri görüşlü akp liler o kadar yatırımı yaptıda ne oldu kaç kişi iş sahibi oldu. Bu durumu sadece saadetliler önemsiyor mhp de chp de akp de aynı kafa şimdi kalkmış birde bdp lilerle kolkola olmuşlar gelsinler erzincankapıya biz gençleri kahve köşelerinden kurtasrsınlar.....

Yorumu oyla      9      5  
Çintımar nerede 15 Şubat 2013 Cuma  14:27

Hiçkimse kış sporlarıyla ilgili faaliyetlerin dumasıyla ilgili olarak fatih çintımara sormuyor açıklama istemiyor. Bu işin sorumlusu, başındaki insan çintımar. çıkıp bir açıklama yapsın. Buz federasyonu başkanlığını kaybetti diyemi organizasyonlar erzurumdan gitti. niye curling maçları iptal edildi, hokey maçları niye erzurumda yapılmaz, niye kış kampı erzurumda değilde antalyada. hele hale bakınki erzurumun büyükşehir belediye başkanı bu kış tesislerinin heba oluşuna ses çıkarmıyor da antalyanın chpli başkanı erzurumun derdine yanıyor

Yorumu oyla      8      4  
Güllüce ne diyor 15 Şubat 2013 Cuma  14:24

Ortada bir skandal var. Başbakanın Erzuruma hediye ettiği hem üniversiade gibi dünya çapında bir organizasyonun mirasını, hem de dünya çapındaki tesisler zayi durumda. Milli ve milletlerarası kış sporları organizasyonları kışın hiç girmediği kocaeli, antalya ısparta gibi illerde yapılıyor. Buz federasyonu curling karşılaşmalarını erzurumda yapmıyor. Milletvekillerinin bu durumdan haberi yok. Sen kalkmış olumlu dan behsetsin basın diye ahkam kesiyorsun. milyarlık tesisler çürürken olumluluk özentisiyle susulsunmu. sen ne diyorsun be adam.

Yorumu oyla      8      6  
Okan DEMİR 15 Şubat 2013 Cuma  10:57

Sn Başkan'ın amacı sanırım üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Acaba, Başkan Erzurum'a bu yıl kayak yapmaya kaç defa geldi, kaç defa kayak yapamadan döndü. Tesislerin ve kayak merkezlerinin bomboş olduğunu nasıl tespit etti. Mümkünse, Başkan kendi şehrinin sorunlarını çözsün, Erzurumla uğraşmasın.

Yorumu oyla      7      8  
murathan 15 Şubat 2013 Cuma  10:38

her sabah ki gibi, Balıkçının biri ava çıkmış... ve o gün eli boş dönmüş. görenler bu gün balık yok mu demişler. adam utana sıkıla yok demiş. yolda ilerlerken birçok defa aynı olayla karşılaşınca, taktiği değiştirmiş bir tane tuttum ama kaçtı çoook büyüktü oltamı da kırdı(yolda yürürken oltasını da kırmış)demiş herkes inanıyormuş. Gel zaman git zaman balıktan boş dönünce bu taktiği uygulamışş. Artık bu olay dilimize yerleşmişşş KAÇAN BALIK BÜYÜK OLURMUŞ demeye başlamış herkes.. balıkçıyı sürekli eleştirmek yerine ona destek çıkılsaydı halk olarak belki de ikinci aşamada da ERZURUM'A nasıl balık tutulacağı öğretilecekti.Yakışıksız bir örnek ama sadece örnek olarak bakmak lazım (bir fransız Türkler domuz kılı gibidir,hiç bir araya gelemezler)demiş.Bunu Erzurum açısından düşünürsek zamanında birlik beraberlik sağlanamaz hep eleştirilir destek olunmaz horlanır.. sonra da kaçan balık büyük olurrrr... vesselam...

Yorumu oyla      9      6  
hasan güllüce 15 Şubat 2013 Cuma  09:37

yerel basın olumlu gelişmeleri değil, olumsuzlukarı öne çıkarırsa olacağı budur.

Yorumu oyla      9      7  
dışardan bakan aydın göz. 15 Şubat 2013 Cuma  04:36

evet erzurumda olimpiyat meşalesi çok erken sönmüştü. yeni değil bu konu. ayrıca sen olimpiyat tesisini yapacaksın tüm ülke sporcularınıda masraflarını nerdeyse karşılayıp getireceksin ve buna rağmen tanınmayacaksın. İnsan kaynaklarına yatırım yapmayan bir kentin sonudur bu. Sağına soluna bakmayın. Adam doğru söylemiş. Ancak ğızek olimpiyatı düzenler bundan sonra bu kent.

Yorumu oyla      11      5  
Antalya BBaşkanı haklı 14 Şubat 2013 Perşembe  23:22

Kış bitti, tesislerde ne oldu. İşletilemiyor, yazık değil mi milletin paralarına. Tesisler çürüüyorrrr...

Yorumu oyla      12      5  
GÜLHAN 14 Şubat 2013 Perşembe  23:01

Antalya Belediye Başkanın sözlerin bir çoğunda haklılık payı var.Giden görmüştür gerçektende Antalya hem şehircilik hemde toplumun sosyal imkanları açısından hergün farklı boyutlarda hem Antalya halkının ve hemde şehre gelen yerli ve yabancı turistlere çok güzel imkanlar sunmaktadır ve işin garibiBelediye Başkanın ifadesine göre hükümet desteği alamadığıdır. Unutmamak gerekki böyle turzmin beşiği olan yerlede siyasi rant yerine TURİZMİN MEMLEKETİN BACASIz FABRİKASI dır değimini akıldan çıkarmamak gerek ne dersiniz?

Yorumu oyla      16      6  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe  21:29

Bu işin sağla solla ne ilgisi var? Yalan mı? Tesisler çürüyo! Gelen yok! ........

Yorumu oyla      12      6  
GÖKTÜRK 14 Şubat 2013 Perşembe  20:57

BU SOL ZİHNİYET DEĞİLMİ DOĞUNUN GÜNEYDOGUNUN B...U Y....N

Yorumu oyla      9      12  
erzurumlu 14 Şubat 2013 Perşembe  17:22

Adam doğru söylemiş. Hem öyle hem de 1 milyarlık yatırımlar duruyor,Bakan(lık) kış oyunları festivalleri yapıyor. Ne olacak Erzurum,sahipsiz bir şehir oldu.Bakanı yok,ilgileneni yok.Hani bu şehrin vekil ve bürokratları neden üç-beş ülke ile anlaşıp Erzurum'da kış spor oyunları yapmadılar. Ahan kış bitti.Her hafta bir ülke gelseydi kötü mü olurdu ey vekil efendiler?İyi duyunuz."Erzurum Yetim Kaldı."

Yorumu oyla      17      8  
misafır 14 Şubat 2013 Perşembe  15:48

helal olsun

Yorumu oyla      13      9