YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
erzurumlu 5 Aralık 2013 Perşembe  20:44

sulara temiz deyip durmayın bardağı doldurup baktığınızda rakı gibi görünüyor değil içmek abdest bile alamıyoruz içilebir su verin bize yangelip yatanlar vede para yiyenler

Yorumu oyla      6      4  
Mökkem dadaş 25 Temmuz 2013 Perşembe  17:50

Sayın Ertek on numara bir bürokrat ama tek şanssızlığı Ahmet Küçükler ile çalışıyor olması. Keşke büyükşehir başkanı olsan ama onada Kırkıncı hoca izin vermez. Atatürk üniversitesi ile büyükşehir sayın kırkıncıdan soruluypor o atıyor başkan ve rektörleri...

Yorumu oyla      8      4  
25 Temmuz 2013 Perşembe  17:48

sularda pis şehirde pis göz görüyor sen desen ne olacakki müdür yani senin sözün evliya sözümü ne mal meydanda erkeste görüyor. bu memleketi damacanaya teslim edenlere hakkımız zıkkım olsun.

Yorumu oyla      9      4  
pislik pisliktir 25 Temmuz 2013 Perşembe  17:18

değerli müdür beyim hiçbirşey pisliğin üstünü örtemezzzz hiç çabalamayın iyice pisliyorsunuz.

Yorumu oyla      9      4  
A.R.ZABİTOĞLU 25 Temmuz 2013 Perşembe  16:09

Sorun aslında Erzurum'un Büyük Şehir Belediye Başkanından başlıyor (planı projesi, ekibi ve dinamizmi olmayan bir yerlerin tavsiyesi ve hatırı sayılır kişilerin baskısı ile Erzurum halkının iradesi hiçe sayılarak zoraki de olsa dayatılarak) mevcut başkanı tekrar seçmekle Erzurum kendine en büyük darbeyi attı ee artık sonucuna da katlanmak gerek inşallah önümüzdeki seçimlerde Tüm Erzurum'u kapsayan sorunlara el atan halkın içinde halk gibi olan bir başkan seçeriz.Şunu bilmek gerek belediye seçimlerinde partilerden çok adayları tanımak önemlidir Dolayısıyla adayı en iyi o yörenin seçmeni tanır İnşallah Genel Başkanlarımız bu dönem Erzurum halkının istediği bir adayın seçilmesi yönünde irade beyan ederler tabii bu bizlerin dileği Biz ne dersek diyelim İmam bildiğini okur da

Yorumu oyla      9      4  
Saliha Koday 25 Temmuz 2013 Perşembe  14:17

Erzurumlu sustukça bize bu suyu da içirir, bütün ağaçlarımızı keser, Hastaneler Caddesine adını veren Numune Hastanesini yıkar. Yerine kimsenin kullanmadığı otopark yaparlar. Şehirde nefes alacağımız bir ağaçta bırakmazlar. Erzurum Belediyesi şimdi de her yere otopark yapıyor. Lala Paşa Camisinin temellerine zarar veren otoparkı kim kullanıyor. Bunun hesabını vermeden her yere otopark yapmanın anlamı ne? O güzelim Orkide Çay bahçesini ve Numune Hastanesini yıkanlara Erzurumlu Hakkını helal etmeyecek!!! Ben etmiyorum!!!

Yorumu oyla      11      4  
Saliha Koday 25 Temmuz 2013 Perşembe  14:07

Suay laf dedirtmiyorlar. Erzurumlu hayatında damacana su içmezken şimdi damacana su yok satıyor. Allah Erzurumluya bu suyu layık görenlerden hesap sorsun. Zaten bu konuda kimsyi konuşturtmuyorlar!!!

Yorumu oyla      10      4  
Leş 24 Temmuz 2013 Çarşamba  19:00

Sularımızın geldiği barajlarda malesef hayvan leşleri yüzüyor. Davarlar otluyor. Gerçi arıtma işlemi yapılıyor ama ne bileyim gene de insanın midesi almıyor.

Yorumu oyla      11      4  
DADALOĞLU 24 Temmuz 2013 Çarşamba  14:45

GERÇEKTEN KOKUDAN DOLAYI SUYUN LEZZETİ KALMADI.SUYU SERT İNSANI MERT ERZURUMUN SUYUNUN SUYU ÇIKTI DA GİTTİ YENİ YERLERDEN PİS BARAJLARDAN SU GETİRDİLER. SU İÇİLECEK GİBİ DEĞİL.SAĞLIĞA ZARARLI OLMAYABİLİR LAKİN LEZİZ DEĞİL.

Yorumu oyla      10      4  
Erzurumlu 24 Temmuz 2013 Çarşamba  10:35

Maalesef şu "SU ŞEHRİ"inde bu şehir halkına içilebilecek evsafta bir su içiremediniz ve içiremiyorsunuz.Hele hele Ramazan'da şebeke suyunda ve ona bağlı çeşmelerdeki sularda tiksindirici bir koku var,içilemiyor.Bir acayip kokuyor.Neden dört tarafı sularla çevrili bu şehirde vatandaşlar canına sinerek bir su içemiyorlar? Sular kokuyor, kokuyor,kokuyor.Neden anlamıyorsunuz? Hani eskiden o kuyu suyu dediğimiz o suyu vatandaşlar avuçlarını musuluğa dayararak kana kana içerlerdi.Şimdi musluktan suyu doldurup ağzımıza götürdüğümüzde bir acayip hoş olmayan koku oluyor.Bu şehir suyunu kaynatıp soğutup öyle içiyoruz.Neden bunu görmüyorsunuz?Neden buna çare bulmuyorsunuz. Sadece "aldık,tahlil ettik,içilebilir evsafta" diyip geçiştiriyorsunuz.Vatandaş o şebeke suyunu çamaşır,bulaşık ve temizlikte kullanıyor.İçmek için,marketlerden veya şehir dışından büyük pet şişelerle su taşıyor.Erzurum gibi suyu bol şehirde "EN PAHALI SUYU KULLANIYORUZ" bu ay bana 59 TL su parası gelmiş,bu çok pahalı bir su parasıdır.Allah'tan korkun,kuldan utanın bu kadar pahalı su parası olur mu? Bu vebalin altından nasıl kalkacaksınız acaba? Allah sizi ıslah etsin.

Yorumu oyla      11      4  
adsız 24 Temmuz 2013 Çarşamba  09:15

Yalan o musluktan akan suyu ne vali nede ESKİ müdürü bey kullanmaz hazır su varken o su gerçekten içilecek gibi değil Erzuumun suları abdest için ağıza alınmıyor nerde içmek barajda her tür pislik var nerde suyun temizliği millet aptal kandırın madem suyumuz azdı neden her adım başı çeşme yapıldı bunuda anlamış değilim küçüklerin dümenlerini anlamış değilim anlayamadık gider inşallah memleket düşmanı yazıklar olsun.

Yorumu oyla      10      4