YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 5 yorum var.
ZEKİ 2 Ağustos 2013 Cuma  14:21

Erzurumda bu kadar hazine arazisi variken niçin bataklığın içerisi tercih edildi. Yol kenarında tabelesı iyi görülür birileride ekosunu tatmin etsin diye. BİZLER OVADAN BATAKLIĞIN ORTASINDAN ÇEVRE YOLUNUN GEÇİLİLMESİNİ DE TASVİP ETMEDİK. YETMEDİ TERMİNAL DE ORAYA TAŞINDI YOLUN ETRAFINA HER GÜN YENİ BİR TEHSİS İNŞA EDİLİYOR. ADAPAZARININ MERKEZİ ÇARK CADDESİ DE BİR ZAMANLAR BATAKLIKTI, YÜKSEK BİNALAR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ KUYUMCULAR BURADA TOPLANDI. SONUÇ: 17 AĞUSTOS DEPREMİNDE YERLE BİR OLDU. ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KÂRDIR. HAYIRLI OLSUN.

Yorumu oyla      10      7  
En İyi Kampüs Ödülü 2 Ağustos 2013 Cuma  13:54

Abdullah Gül En İyi kampüs ödülü aldı diyenler lütfen şunun linkini versin görelim. Ödül alan kampüs master planıdır. Yani henüz yapılaşmamış proje ödül aldı. Peki bu projenin KAYSERİLİ işadamları tarafından masrafları karşılanarak 7 ayrı projenin çizdirilmesi sonucunda seçildiğini biliyormusunuz? Ayrıca Abdullah Gül üniversitesinin binalarının tümünün inşaatını KAYSERİLİ iş adamlarının üstlendiğini biliyormusunuz? Ya Abdullah Gül üniversitesi vakfında 20 milyon TL (20 Trilyon) paranın işadamları tarafından verildiğini biliyormusunuz? kıyaslamaktan hazzzz alanlar siz ne yaptınız bu üniversite için?

Yorumu oyla      11      7  
misafir 2 Ağustos 2013 Cuma  13:26

Bu tür yatırımları nereye yaparsanız orada rant oluşur. Bu da iyi bir şeydir aslında. doğrudan para veremediğiniz vatandaşınıza rant sağlayarak onu zenginleştirirsiniz. Şimdi ETÜ'nün yapıldığı yerde rantı artacak olanlar belki terminal caddesinin alt kısmında oturan az sayıda insandır. Ama fakir mahallelere yakın kurarsanız oradaki çok sayıda insanı ranttan faydalandırırsınız. Yaylalı bir iktisatçı olarak bu basit konuyu bilmeliydi. Allahınızdan bulun Erzurum minafıkları diyen arkadaş, ETÜ ile birlikte kurulan Abdullah Gül Üniversitesi en iyi kampus ödülü aldı. ETÜ'nin neyi var?

Yorumu oyla      8      6  
Allahınızdan bulun Erzurum düşmanları münafıklar!!! 2 Ağustos 2013 Cuma  02:12

Derdiniz ne? Yeter ya! Yeter! Bırakın Yaylalının yakasını, Adam size ne yaptı? ben yıllardır Erzurumdayım o ünversite kurulacak alanda ne yetiştirildi? Neresi tarım arazisi. ZMO nun ne olduğu hangi siyasi düşünceye sahip olduğunu Ankaraya gidin ve görün. kararı veren danıştay dairesi ne zamandan beri bu davalara bakar oldu. kurul üyelerinin derdi davası siyasi midir? Yürütmeyi değil Erzurumun kaderini ve zaten kısa olan inşaat sezonunun mahvettiniz. Ben çok merak ediyorum YAYLALI hoca kimin hakkını yedi? yeter yeter yeter bırakın artık. Üç beş gazeteci bozuntusu nemalanamadığı için her seferinde açıyor ağzını yumuyor gözünü. Dertleri ne PARA! paranız batsın sizin. istediğiniz devletin parası ama sorsanız devleti düşünüyorlar. reklam istiyorlar kimsenin okumadığı gazetelerine. İsim isim duyduklarımı yazarım! Aslında yazmayada gerek yok ETÜ ye vuranlara bakın Yaylalıya vuranlara bakın siz de görürsünüz. Bir esnaf olarak bıktım Erzurumun bu birbirini çekememezliğinden.

Yorumu oyla      13      13  
mustafa 1 Ağustos 2013 Perşembe  23:59

teknik ünüversite şehrin doğusuna yapılsın

Yorumu oyla      13      11  
mustafa 1 Ağustos 2013 Perşembe  23:57

yapılan bina zıraat işletme müdürlüğü olsun a.ü. zıraat fak. öğrencileride sidaj çalışmalarınıda rahatça yapsın karar yerinde

Yorumu oyla      12      14  
faruk candan 1 Ağustos 2013 Perşembe  22:43

Tarım ürünlerinin 10 yıl sonra altın değerinde olacağı kesin gibi gözüküyor ki, arazi kurtulmuş oldu.Ancak 72 milyonu yaylalı da dahil olmak üzere cemaat buharlaştırdı.Şahsım 72 milyonluk bir yatırım göremiyorum.Yazık paramızın değeri o kadar mı düştü.

Yorumu oyla      12      9  
1 Ağustos 2013 Perşembe  22:29

Etü nün yeri gayet uygun aslında. Mahallebaşında kurarsanız eğitimsiz insanlar öğrencileri rahatsız eder. Üniversite fabrika değildir ayrıca, ilim içimndir.

Yorumu oyla      12      13  
Yer mi yoktu? 1 Ağustos 2013 Perşembe  18:01

Kocaa Erzurum'da yer mi yoktu da oraları buldular? Güneyde, doğuda dünya kadar uygun arazi varken , rant peşine koşmak mı? Ufuk bu kadarsa olacağı da normal görmek lazım.

Yorumu oyla      17      9  
Ayaz bey 1 Ağustos 2013 Perşembe  17:19

Hatanın neresinden dönülse kardır.1-inşaatlar derhal durdurulup milletin geleceği ile oynanmaması. 2- Acilen istifa. 3- Bilent lisesi altına çok acil inşaat başlanması (hazine arazisi) Ayaz Bey...

Yorumu oyla      13      10  
remzi san 1 Ağustos 2013 Perşembe  16:54

Mahkemeler öyle kararlar veriyorlarki biri diğerini tutmuyor. Açıklamayı baştan sona kadar okudum. Bir defa bu tarım alanı yutturmacasını ayıplıyorumn. Belediye başkanı arkadan arkaya bunları söylüyor ama işte gerçekler. Üzüldüm zaman kaybı olacak, olan yine bu millete olacak. Bence kararı sonradan bozulan mahkemelerin üyeleri mesleki yetersizlik kararı ile bir takım yaptırımlara muhatap olmalılar.

Yorumu oyla      15      12