YORUMLAR
Toplam 20 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Hümeyra Zengin 24 Ağustos 2013 Cumartesi  10:28

Müslümanlarda ruh yok. Herkes pısırık olmuş, tek yaptığımız dır dır konuşmak. İcraat makamında olanlar sadece konuşuyor. Cemaatler etkisi altındakileri protestolara bile göndermiyorlar. Cemaat liderleri en küçük bir açıklama yapmaya bile kendilerini memur görmüyorlar. Böyle islammı olur. Sadece bize burs verin himmet toplantılarında para verin bizde yurtlarımızı okullarımızı yapıp yan gelip yatalım bu anlayış müslüman anlayışı olamaz.

Yorumu oyla      6      4  
aytekin 23 Ağustos 2013 Cuma  14:49

islam güvenlik birliğinin kurulması şart ama emperyalistler kurdururmular bilmem..

Yorumu oyla      7      4  
Hüseyin Polat 23 Ağustos 2013 Cuma  13:21

Rahmetli Erbakan 40 yıl islam birliği, islam natosu dedi durdu. Başbakanımız ve partimizin büyükleri Avrupa Birliği yerine D8 lere önem verseydi Allahualem ama bugün bu kanlar akmazdı.

Yorumu oyla      8      5  
Muazzez 22 Ağustos 2013 Perşembe  11:51

Evet dikkat ediyormusunuz tüm dünyada kan akan ülkeler hep müslümanların olduğu yerler. Başsız lidersiz bir islam ümmeti kan gölü içinde ama hiçbirşey yaopan yok. Çok acilen müslümanlarında Birleşmiş milletler gibi bir oluşuma gitmesi gerek.

Yorumu oyla      7      4  
seyami 22 Ağustos 2013 Perşembe  07:12

surıye içinde bir kaç laf etseydik unutuldu gitti...orda daha çok insan ölüyor...halen hemde....tv den gündeme böyle ptotesto. yarın gündem değişir oda unutlurgider....

Yorumu oyla      6      5  
İsimsiz arkadaşa 22 Ağustos 2013 Perşembe  03:02

protestoya etkisi olmayan bir iş diyen kardeşim şu videoyu izlermisin: http://www.youtube.com/watch?v=lxW-I2cm0T0#t=438

Yorumu oyla      6      4  
İsimsiz kardeşime 19 Ağustos 2013 Pazartesi  18:58

Bir kötülük gördüğünüzde onu elinizle düzeltiniz, buna gücünüz yetmirsa dilinizle düzeltiniz, bunada yetmiyorsa kalbinizle buğz edinizki bu imanın en düşüğüdür (hadis böyleydi bildiğim kadarı ile). Şimdi kardeşim acaba o meydanın doluluğu değilde tüm cumhuriyet caddesi dolu olsaydı daha güzel bir mesaj verilmezmiydi. Bu şekilde devletin elide güçlenirdi. Birde hocam semud kavminin nasıl helak olduğuna bakarsanız daha iyi olur.

Yorumu oyla      8      4  
18 Ağustos 2013 Pazar  15:44

Lanetlemek hiç bir etkisi olmayan bir olgu. Mısırın ve dünyanın çok da umurundaydı sizin bağırıp çağırmanız. Çok daha etkili politik adımlar atılmalı, siyaset yapılmalı. Yoksa iki bağırma yürümeyle etki ortaya koyamayız. Gücümüzü uluslararası arenada göstermeliyiz, yerele sıkışıp kalmamalıyız.

Yorumu oyla      7      4  
önder 18 Ağustos 2013 Pazar  15:27

erzuurmda tarikat liderleri,cemaat önderleri neredeler.postlarında zikir çekerek islam dünyasının zilletten kurtulacağınımı zannediyorlar.alsın ihvanalrını gelsinler.Allah şevket hocadan razı olsun.tüm eylemlerde en önde.diğer tarikat cemaat tamsilcileirne buradan sesleniyorum.uymayı bırakın.müslümanalrın en dertli gününde rahat yatarsanız kenardan izlerseniz ayıp eder sorumluluğa girersiniz.islam davası sadece meydandakilerinin görevimi.çanakkaleye giden gençleri anlatıp nutuk atmak önemli değil sen şimdi ne yapıyorsun ona bak.bu gösteride tüm cemaat tarikat parti vakıfları orda görmek isterdim.selam ve dua ile

Yorumu oyla      8      4  
Murat 18 Ağustos 2013 Pazar  13:47

Evet zulum nerden gelirse gelsin lanetlenmeli. Bu konuda en hassas teşkilat milli görüşçülerdir haklarını yemeyelim. adamlar eskiden beri mallarıyla olsun protestolarıyla olsun hep mazlumun yanında yer almışlardır. Bosna hersek savaştayken onlar el attı, çeçenler ermenilerle savaşırken biz milliyetçiler ermenistana buğday, elektrik yardımı gönderilmesine onay verdik onlar hem kendileri gidip oralarda savaştılar hemde mücahitlere mali yardım gönderdiler. Çin zulmu altında ezilen türk yoldaşlarımız için onlar çağlayanda milyonluk miting yaptılar, filistin için zaten belli başlı onlar hep meydanlardaydılar. Yiğidi öldür ama hakkını yeme demiş atalarımız şapkamızı önümüze alıp düşünmek gerek.

Yorumu oyla      7      4  
PKK yı da lanetleyelim 17 Ağustos 2013 Cumartesi  18:49

PKK yı da, onları sevenleri de, onlarla kucaklaşanları da lanetleyelim...

Yorumu oyla      8      4  
hüseyin zeyrek'e 17 Ağustos 2013 Cumartesi  16:00

Hüseyin abi malesefki haklısın bu milletin gazı alınmış, erzurumda on binler bu işe tepki gösterrdi önceden, şimdi dünyalıklar bizi savunduğumuz değerlerden uzaklaştırdı makam ve para hastası olduk iş yerimizden izleidk ama katılmadık bizlere yazıklar olsun erzurumu mahcup etmeyenlerede selam olsun ( hizmetten abi )

Yorumu oyla      7      4  
Hüseyin Zeyrek 17 Ağustos 2013 Cumartesi  11:40

Hizmetten bir kardeşiniz olarak orda yerin dibine girdim. Müslümanlar nasıl pasivize edilmiş orda daha net gördüm.

Yorumu oyla      10      5  
Abdülhak 16 Ağustos 2013 Cuma  23:26

Kardeşlerimizden Allah Razı olsun, şehitlerimize Allah rahmet etsin. Orada kardeşlerimiz müslümanlar olarak siyasete karışmasınlar diye öldürülüyor siz siyasi bayrak getirmeyin diyorsunuz.

Yorumu oyla      7      4  
Rıza çelebi 16 Ağustos 2013 Cuma  22:31

Ümmetin derdi ile dertlenenlerden kim olursa olsun RABB im razı olsun. İki cihanda onları mesut ve bahtiyar etsin. Kimde bu işi provake ediyorsa ıslah olsun. Tebrik edeceğimize adamlara birde takoz olmaya çalışıyorz ne kadar ayıp.

Yorumu oyla      8      4  
11eylul 16 Ağustos 2013 Cuma  18:57

85 tılında fılıetın yürüşu vardı anap rp mcp cumhur lıdedınden kuşkayın onunde toplandık slogunlardan kanımız aksa zafer islamın slogonuna tepkı verılmıştı kometeden gorevlıydım bagıranlardan bırıde bendım hatıp yazgan dı mudahale edenlere hıtaben meydandakı refahlı anaplı üşlucu bırlıkte tepkı veren tum erzurumlulara teşekkur ederım dıye organıze yapan ıkbal sıyası neme olarak yaptıgındam uoş olmadı ordaydım içımden tepkı vermek gelmedı erzurumda hıc bır iş ıyı gıtmıyo

Yorumu oyla      6      4  
kamil taş 16 Ağustos 2013 Cuma  18:23

Gerçekten çok güzel bir protesto gösterisi oldu.Meydanda saadet partisinden rahatsız olan bir grup olay çıkartmak istedi.kardeşim Partinizin başkanını da bayrağınıda alın gelin .başkanınızıda yönetiminide alıp gelemiyorsanız bari gelene taş atmayın.Bravo saadet başkanı ve yönetimleri.Sizleri Allah için seviyorum.Bu güne kadar hep zalimin karşısında mazlumun yanında oldunuz.Allah hepinizden katılanlardan dik duranlardan razı olsun.İyiki varsın Erzurum.Dadaşım benim.

Yorumu oyla      9      4  
Hüseyin Ceylan 16 Ağustos 2013 Cuma  18:05

Programa agd nin davetiyle hasankaleden katıldım. Maşallah çok güzel bir program oldu. Duygu yüklüydü hocaefendinin duası sırasında kendimi zor tuttum ama yaşlı bir amcamın şırıl şırıl gözyaşları bizlerinde kalbimizden birşeylerin akıp gittiğini hissettirdi. Rabb im müslümanların uyanışına ve birlik beraberliğini biran önce nasip etsin.

Yorumu oyla      7      4  
Mökkem dadaş 16 Ağustos 2013 Cuma  16:34

Bana sendikadan gelen mesajda herkes bayrağını filamasını alsın gelsin diye yazmıştı. O tartışma neden oldu anlamadım. AKP de BBP de MHP de bayraklarını getirebilirdi. Getirmediyseler saadetin suçu ne ?

Yorumu oyla      8      4  
alperen 16 Ağustos 2013 Cuma  16:01

bir alperen olarak anadolu gençlik derneğine teşekkür ediyorum , ordaki tartışmayı gördüm gereksiz bir tartışmaydı keş bende büyük birlik bayrağını getrseydim . sp İl başkanı durumu kurtardı mahellebaşından gelen üç kişi olayı karıştırmaya çalıştı yazık ettiler

Yorumu oyla      8      4