YORUMLAR
Toplam 24 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
maalesef 12 Ocak 2014 Pazar  16:52

yönetim 3 nokta transfer yapılacak dedi ama görünen o ki o nokta transferler hayal oldu.Herkes transferini yaptı bitiriyor ama ............Aslında yavuz hocanın futbolcu istediği biliniyor ama ..............

Yorumu oyla      6      4  
transferler 11 Ocak 2014 Cumartesi  17:29

sancaktepe spor transfer üzerine transfer yapıyor son olarak batman petrolden bir oyuncu daha aldı.

Yorumu oyla      7      4  
görüş 11 Ocak 2014 Cumartesi  15:39

Galiba bizim yönetim takımı ilk yarı lideri olarak görüyor ki ne forvete gerek duruyor ne orta sahaya gerek duruyor ne de sağ beke gerek duruyor.Ama ilk yarı lideri olan düzyurt bile kaç tane transfer yaptı .Her takım forvetteki sıkıntılarını gidermek için forvet transferlerine ağırlık verirken bizimkiler sanki forvette hiç sorun yokmuş gibi bir tanecik oyuncu aldılar.Bilen de bilecek ki Fenerbahçe gibi 8 puanlık fark attı diğer takımlara onun için transfer yapmıyor.Öncelikle puan tablosuna bakıldığında her şeyin her an değişebileceğini bir yenilgi ile bile neredeyse 10. sıraya kadar düşülebileceğini görmüyorlar galiba.Bir de şunu görmüyorlar galiba defans oyuncusu fatih gültekinin forvet oyuncularından daha fazla gol atmasını görmüyorlar.Ben olsam bu takımın başkanı forvete en az 2 tane sağlam , kaliteli futbolcu alırım.Bu takımın ikinci lige çıkmasını için bütün paraya harcayım ki 2.lige çıkabilirim.Tabii ki kaliteli futbolcu almak lazım.

Yorumu oyla      7      4  
transfer 10 Ocak 2014 Cuma  20:37

transfer merkezi adlı sitenin haberine göre daha önce Erzurum bb sporda oynayan oktay Erzurum bb sporun eski hocası olan taşkın hocanın takımı nazilli belediyespora transfer olmuştur.Bizim takımda transfer konusunda ses yok.

Yorumu oyla      7      4  
deneyimli 10 Ocak 2014 Cuma  09:12

Bu takımın deneyimli ortasaha oyuncusu olan cabiri pazarspora yollayıp onun yerine deneyimsiz bir futbolcu getirmek bence doğru bir davranış değildir.Eğer bir takım 2.lige çıkmak istiyorsa deneyimli futbolcu sayısı fazla olmalıdır.

Yorumu oyla      6      4  
08 zeki 10 Ocak 2014 Cuma  08:32

takıma sade yönetim desteği ile olmaz biz seyirci desteği de bu takıma destek vermemiz lazım takımın yanında olduğumuz vakit inşallah biz ipi göğüsleriz.

Yorumu oyla      6      4  
dadaşlar 9 Ocak 2014 Perşembe  21:24

dadaşlar eğer bu takım gelecek hafta sandıklıda olumsuz bir sonuç alırsa bunun tek sorumlusu yönetimdir.Bunun nedeni; Takıma zamanında oyuncu alınmaması , takıma gerekli olan forvet oyuncusu alınmaması ve takımda kalması gereken oyuncuları yollayıp takımda kalmaması gereken oyuncuları takımda tutmaları ve gereksiz transfer yapmalarındandır(10 maç oynayan bir futbolcu almak ).

Yorumu oyla      8      4  
yer almaması lazım 9 Ocak 2014 Perşembe  10:15

Diğer takımlar başta elibol sandıklı olmak üzere transferi transferin üzerine yaparken biz de çıt bile yok.Elibol sandıklı bir altımızda olmasına rağmen bizden forvet kemali aldılar bizim gibi tek forvetle yetinmediler bir başka iyi bir forvet daha aldılar onun dışında diğer bölgelere de transfer yapıyorlar.Hedeflerinin ikinci lig olduğunu söylüyor hocaları .Bu takım bu yıl 3.lige çıktı çıkar çıkmaz iddaalı duruma geldi biz ise 3 yıldır 3.ligdeyiz ama maalesef ki hiçbir şey olmuyor.Artık bu takımın buralarda yer almaması lazım .

Yorumu oyla      8      4  
misafir 9 Ocak 2014 Perşembe  08:37

dadaşlar şurada ligin başlamasına 9 gün kalmış biz hala sadece bir transfer yapabildik.Acaba biz geri kalan transferleri ne zaman yapacağız ?Bir başka durum ise bir çok takım 2-3 tane takımına iyi bir forvet alırken biz ise tek forvet alarak forvet kısmına transferi bitirdik.Örneğin; Orhangazispor dün ankara demirspordan forvet aldı .Biz nedense forvet transferini düşünmüyoruz.Allah korusun eğer yeni forvet transferimiz sakatlanırsa golü kim atar ?Bizim yönetim şunu düşünüyor bence biz zaten 4. sırada olan iyi bir takımız biz bir iki transfer yapsak yeter.Aslında yanlış bir düşünce.Çünkü senin altındaki takımlar bilhassa forvet transferleri , orta saha transferleri yaparak seni geçme imkanları var ama sen gereken yerlere gereken transferleri yapmazsan o bulunduğun yeri de kaybedersin.

Yorumu oyla      9      5  
misafir 7 Ocak 2014 Salı  20:44

transfer dönemi bugün itibariyle başladı 3şubat 2014 tarihinde ise bitecek.TFF.3.lig için maçlar 19 ocakta başlayacak ve buradaki takımlar için transfer dönemi ilk haftaki maçlardan sonra 15 gün sürecek.

Yorumu oyla      8      4  
görüş 7 Ocak 2014 Salı  13:03

Ligin başlamasına 11 gün var daha biz oyuncu araştırıyoruz .Orta saha ve Sağ bek alacaklarmış.Forvet alınmayacakmış.Bari hoca fatih gültekini forvete koysun Abuzer ile fatih aratı defansa koysun .O zaman 2 tane forvet ortaya çıkar.Allah korusun yeni aldığımız forvet sakatlanırsa kim gol atacak?

Yorumu oyla      7      4  
futbolcu 7 Ocak 2014 Salı  07:14

Furkan Çağlın , ozan arif önal veya tamer gibi genç futbolcular bir maçta 90 dakika bile oynatılmadan yollandı.

Yorumu oyla      7      4  
transfer 6 Ocak 2014 Pazartesi  21:16

Transfer merkezi sitesinin haberine göre Furkan çağlın taşkın hocanın takımı olan Nazilli Belediyespor'a(2.lig) transfer olmuştur.

Yorumu oyla      9      4  
maç sayısı 6 Ocak 2014 Pazartesi  20:53

darıca parayı veriyor refahiyespordan Yusuf Atay'ı alıyor.Toplam oynadığı maç sayısı :183 Bizde yine Refahiye'de kiralık olarak oynayan futbolcuyu alıyoruz.Toplam oynadığı maç sayısı : 9 .

Yorumu oyla      8      4  
konuk 6 Ocak 2014 Pazartesi  13:59

tff 3.lig 2.grupta en iyi transferleri yapan takımlar arasında sancaktepe bld , düzyurt , elibol sandıklı sıralanmaktadır.Görüldüğü gibi en iyi transferleri yapanlar şampiyonluğa oynayan takımlar acaba bizimkiler şampiyon olmak istemiyorlar mı ?

Yorumu oyla      9      4  
misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi  09:09

bu futbolcu normalde fethiyesporun fubolcusudur ama ligin ilk yarısında Erzincan refahiyespora kiralanmıştır ikinci yarısında ise Erzurum bb spora kiralık olarak verilmiştir.

Yorumu oyla      7      4  
transfer 5 Ocak 2014 Pazar  12:14

Bu takımın başına futboldan anlayan deneyimli bir başkan ve yönetim gelmesi gerekir.Aynı Gençlerbirliğinin başında bulunan İlhan bey gibi.Çünkü eğer insan futboldan anlamıyorsa gider 14-15 maç oynamış oyuncu alır.Bu futbolcuyu alacağına Erzurumun amatör liginden al daha iyi.En azından hem o futbolcuyu geliştirirsin hem de Erzurum için iyi olur .Neden Erzurum doğumlu futbolcu para kazanmasında Denizli doğumlu futbolcu kazansın .Daha sonrada maça gelin derler.Kimi izlemek için .14 maç oynamış oyuncuyu izlemek için mi.Oynat A2 takımından gelen oyuncuları veya Erzurumlu oyuncuları insanlar seve seve gelir.Eğer bu takım bu yıl da çıkamazsa bundan sorumlu olan kişiler yönetim + hocadır.Başka kimse değildir.

Yorumu oyla      32      6  
Ne kadar fayda 5 Ocak 2014 Pazar  09:22

yönetim şunu söylemişti 3 tane nokta transfer gerçekleşecek demişti.Acaba toplam 14 maç oynamış oyuncu nokta transfer midir ?Erzincan Refahiye de bile ilk yarı da 9 maça çıkmış bir oyuncu bizim için ne kadar fayda sağlar?

Yorumu oyla      8      4  
her zaman 5 Ocak 2014 Pazar  06:26

14 maç oynamış bir sürü ve kaliteli Erzurum da futbolcumuz var neden gidip başka yerden bir futbolcu alınıyor ki? Parayı sokağa atmak güzel bir şey mi acaba ? Biz de bekliyoruz ki kendini ispatlamış bir futbolcu gelecek.Her zaman yapılan transferlerini yapıyorlar.

Yorumu oyla      29      5  
Maalesef 5 Ocak 2014 Pazar  06:22

Erzurum bb spor Erzincan refahiyespordan Mustafa Kemal Küçük adında 14 maç oynamış bir futbolcu almıştır.Bizde bekliyoruz ki çok maç oynamış bir futbolcu alacaklar.Maalesef ki bizim yönetim futboldan anlamıyor bence Millet gider 2.ligden futbolcu alır biz gideriz 3.ligde bile oynamayan bir futbolcu alırız.Böyle mi acaba yönetim bizi 2.lige çıkarcacaksın ?

Yorumu oyla      30      5  
misafir 4 Ocak 2014 Cumartesi  15:01

Pazarspor geçen yıl bizde oynayan cabir coşarı transfer etmiş(transfer merkezi)

Yorumu oyla      7      4  
misafir 4 Ocak 2014 Cumartesi  08:53

takımımızda yer alan futbolcuların ilk yarı attığı gol sayıları ; Fatih Gültekin 5 gol (defans) Ekrem Sütçü 3 gol Fatih Arat 2 gol(forvet) Haluk Zeybek 2 gol Kemal Akbaba 2 gol(Forvetti ayrıldı ) Mustafa Özkaya 2 gol Abuzer Toplu 1 gol(forvet) Erdinç Pekgöz 1 gol(defans) Kerem Kaya 1 gol Hakan Çakır 1 gol Güney Okay 1 gol Muhammet Fettahoğlu 1 gol Sefer Sever 1 gol

Yorumu oyla      7      4  
misafir 3 Ocak 2014 Cuma  16:03

Sunu yazmayi unutmusum fatih gultekin(defans) 7 gol atarken forvet bu kadar gol atamadi.bunun sonucu bu takima tek forvet mi lazim cirf forvet mi lazim.Karar sizin

Yorumu oyla      7      4  
misafir 3 Ocak 2014 Cuma  15:14

20 gol atmamış haberin o bölümü yanlış ilk yarıda toplam 15 maçta 9 gol atmış ayrıca saim başkan tek forvetle bu lig gitmez.Eğer Abuzer ve fatih Arat'a gol atar diye güveniyorsanız boşuna güveniyorsunuz bence.Çünkü Abuzer koca ilk yarıda 1 gol attı böyle bir forvet olur mu dadaşlar.Ben başkanın yerinde olsam bir tane daha forvet alırım ki 2.lige çıkabilirim.Örneğin elibol sandıklı forveti olmasına rağmen 2 tane daha forvet aldı ama bizim forvetimiz olmamasına rağmen 1 tane forvet alınıyor.Buradan taraftar gruplarına sesleniyorum .Lütfen tek forvet alımına karşı çıkalım .Çünkü şimdi karşı çıkmazsak bu sezonda gider.Yavuz hoca ve yönetim yanlış yapıyor.Buğsasda ali diye çok süper bir forvet var keşke o forvet oyuncusunu alsak bizi kimse tutamaz ama bizim yönetim biz tek forvet alacağız diye tutturmuşlar.Bir kere de taraftarın sesini duyun

Yorumu oyla      9      4