YORUMLAR
Toplam 12 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
misafir 13 Mart 2014 Perşembe  20:12

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR Kulübü'nün, 09.03.2014 tarihinde oynanan ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR - MANAVGAT EVRENSEKİ SPOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR Kulübü kaleci antrenörü CENGİZ TARIM'ın, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 5 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Yorumu oyla      6      4  
misafir 11 Mart 2014 Salı  20:16

Pazarspor 3 - Erzurum bb spor 0 (A2 maçı)

Yorumu oyla      6      4  
kart 11 Mart 2014 Salı  10:30

çıksalın sporda darıca maçında kırmızı kart gören 27 yaşındaki kalecileri Erzurum bb spor maçında yer alamayacak.Onun yerine 19 yaşında bir kaleci yer alması bekleniyor.

Yorumu oyla      6      4  
SIRALAMA 10 Mart 2014 Pazartesi  11:58

1.DÜZYURTSPOR KÖY TAKIMI 2.HACETTEPE SPOR ESKİDEN MAHALLE TAKIMI İMİŞ 3.MANAVGAT EVRENSEKİ SPOR İLÇE TAKIMI 4.ÇORUM BELEDİYESPOR BELEDİYE TAKIMI 5.DARICA G.BİRLİĞİ İLÇE TAKIMI 6.BATMAN PETROLSPOR İL TAKIMI 7.ELİBOL SANDIKLISPOR İLÇE TAKIMI 8.SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR İLÇE TAKIMI Erzurum 4 ilçe takımı ve 1 köy takımı ile 1 mahalle takımı ve 2 il takımının gerisinde kalarak dokuzuncu sırada yerini aldı .Büyük başarı sağladı yönetim.YOLA DEVAM

Yorumu oyla      13      5  
BEN DEMİŞTİM 10 Mart 2014 Pazartesi  11:45

biz haftalardır, sakat ve cezalı futbolcularla boğuşuyoruz. Taraftarımızın görüşüne saygı duyuyorum. Biz maçı kazanmak için her şeyi yaptık, olmadı. Hakemde bizim önümüze set çekti. Biz sonuna kadar hedefi kovalayacağız” dedi.(Gazetepusula).Ben demiştim ya hakeme suç bulacaklar ya da başka bir şey bulup işin içinden sıyrılacaklar işte oldu .Haftaya bakalım ne bahane bulacaklar şimdiden merak ediyorum eğer yenemezse bir bahane bulurlar.Bu arada yönetim de hocanın arkasındaymış.Arkasında olsun demek ki sadece hoca değil yönetim de bir an önce beraberce bu takımdan gitmesi gerekli olduğunu gösteriyor böylece.Örneğin batman kaç hafta önce hocasını değiştirdi ve bizim kaç puan gerimizdeyken şimdi kaç puan önümüze geçti.Artık futbolu bilen bir yönetimin gelmesi lazım .Yanlış transfer ve hoca politikaları ile bir şehrin takımını yok eden bir yönetimi istemiyorum bir taraftar olarak .

Yorumu oyla      13      5  
erdal almaz 10 Mart 2014 Pazartesi  10:54

çok safız başka ne beklenir

Yorumu oyla      7      4  
FANATİK DADAŞ 9 Mart 2014 Pazar  20:57

Fatih arta 1 yavuz incedal 1 netice bu nedenmi bu hoca fati,gibi elinde elaman varken neden yedek bekletiyor anlamadım anladığım tek şey bu hocayıla bu yola girilmez demiştim

Yorumu oyla      11      5  
GÖRÜŞ 9 Mart 2014 Pazar  20:01

kalelidadaş kardeş evet biliyorum bu şehir sahipsiz (Aşkale olayından da biliyorum)ama artık bu şehrin bir sahibinin olması gerektiğini ve bu şehirde yer alan takımlarda bir başarısızlık veya kötü giden bir durum olduğunda bir tepkinin verilmesini istiyorum.

Yorumu oyla      8      4  
kalelidadaş 9 Mart 2014 Pazar  17:12

Shibi yok arkadaşlar bu şehrin ...hala anlamadınızmı..

Yorumu oyla      9      4  
taraftar 9 Mart 2014 Pazar  15:39

her iki takımı ile erzuruma hayal kırıklığı yaşatan kişilerin bir an önce futboldan ellerini çekmelerini onun yerine futbolu bilen erzurumu her iki takım nezlinde başarıya götürecek bir yönetim şeklinin oluşmasını bir taraftar olarak istiyorum .Biri dokuzuncu sırada diğeri sondan 3.sırada.

Yorumu oyla      9      4  
GÖRÜŞ (DEVAMI) 9 Mart 2014 Pazar  15:32

Şimdi gelecek hafta için Çıksalını yenip yükselişe geçeçegiz de derler.Hem diyorlar taraftar gelsin hem de biz rakibimizle berabere kalalım ve bir sıra daha şürerek sizi üzmeye devam edelim.En azından taraftarı davet etmeyin de gününü boşa harcamasın.Şu takımı yöneten kişilere , hocasına ve futbolcusuna soruyorum .Acaba hangi takımda böyle bir taraftar var ?Aslında size taraftar bile gerekmez.Hala bu hocayı tutan yönetimi de tebrik ederim .Hiç mi görmiyorlar takım deplasmanda maç kazanamıyor ve evindeki maçları da zar zor kazanıyor ve bunun sonucunda hoca değişikliğine gidilmesi gerekli olduğunu.Geçen yılın başarılı olan takımını bozan yönetim kurduğu ve getirdiği hocayla bu yılı da heba ettiğini gösteriyor.Eski futbolcularımızı getirsek bunlardan bin kat daha iyi oynarlar .En azından taraftarını mutlu etmek için oynarlar.Ya bunlar ..............Son olarak ta bu yıl da boşa gitti.Taraftarı hayal kırıklığına uğratan hoca , yönetim ve futbolcuları kutlarım.

Yorumu oyla      8      4  
GÖRÜŞ 9 Mart 2014 Pazar  15:31

maalesef onlarca para harcanarak kurulan Erzurum bb spor erzurumu kahretmeye devam ediyor .Eskiden beri söyledim düzyurtu tebrik ederim.Belki bizim oyuncular kadar para alamıyorlar ama yüreklerini sahaya koyup taraftarını mutlu etmeyi biliyorlar.Ama bizimkiler belki 3.ligin en fazla parasını alan futbolcular olarak 9.sırada olmaları bazı şeylerin yanlış yapıldığının kanıtıdır.Örneğin;Batman takımı bizden kaç puan gerideydi ama hocalarını değiştirerek yeni bir ivme kazandı ve üst sıralara doğru çıkmaya başladı .Biz ise daha deplasmanda bile maç kazanamazken kendi evimizdeki maçları biz vermeye başladık .Bu taraftara ligin başında şampiyonluk sözü veren yönetim , hoca ve futbolcular kendilerine çeki düzen versinler .İsterlerse yönetim ve hoca istifa etsinler.Allah bilir maçtan sonra yok efendim hakem kötü , yok efendim kaleciyi geçemedik ifadelerle bu işten sıyrılmamalılardır.Söylemler de bile yanlışlıklar olduğu ortadadır.

Yorumu oyla      8      4