Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>BÖLGEDEN
13 Temmuz 2012 Cuma - 02:28

Atalay Karayollarını suçladı

Tortum ilçesi Aksukapı mevkiinde yaşanan elim kaza sonrası hemşehrilerini yalnız bırakmayan AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, "Bu tür kazalarda sürücü faktörünün yanı sıra Karayollarının da ciddi kusurları var" dedi.

Atalay Karayollarını suçladı

DURSUN MURAT AYDIN
ERZURUM (İHA) - Tortum ilçesi Aksukapı mevkiinde yaşanan elim kaza sonrası hemşehrilerini yalnız bırakmayan AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, "Bu tür kazalarda sürücü faktörünün yanı sıra Karayollarının da ciddi kusurları var" dedi.
Kazanın olduğu gün memleketi Ardahan’da olduğunu kaydeden Atalay, kazayı duyar duymaz Erzurum’a geldiğini söyledi. Erzurum’un çeşitli hastanelerinde tedavi gören hemşehrilerini tek tek ziyaret ederek, "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Atalay, bu tür kazalarda sürücü faktörünün yanı sıra Karayollarının da ciddi kusurlarının olduğuna işaret etti.
Kaza anında alınan güvenlik önlemlerinin kazadan sonra yeterli olmadığını öne süren AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, “Görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak kazadan sonra can derdine düşen yolcuların değerli eşyalarının, özel eşyalarının neredeyse talan edildiğini, bir kısmının da kazanın üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen halen kaza yerinde olduğunu tespit ettik. Bunlar oldukça üzücü ihmallerdir” dedi.
“KARAYOLLARININ İHMALİ VAR"
“Herhangi bir mevkide bir yıl içerisinde birkaç kaza vakası yaşanmışsa Karayollarına da bundan bir pay düşer” diyen Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, yolun eğimi ve mevcut durumunun iyi bir etütten geçirilmesi gerektiğini belirtti.
Sürücü hatalarının yanı sıra Karayollarındaki eksikliklerin de bu tip kazaların yaşanmasına davetiye çıkardığını aktaran Atalay, yetkili ve görevlilerin bu tür durumlara göre gerekli tedbirleri almasının zaruri olduğunu dile getirdi.
Karayolları yetkililerinin olay yerine giderek derli toplu bir inceleme ve rapor hazırlamalarını, yolun eksik ve aksaklıklarının giderilmesini sağlamaları yönünde ciddi bir çaba sarf etmeleri gerektiğini belirten Atalay, kazada ölenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.
Erzurum'da virajı alamayan bir yolcu otobüsünün köprüden dereye uçması sonucu 5 kişi hayatını kaybederken 44 kişi de yaralanmıştı.

 
Doğu’da kuraklık endişesi
 
Çekici de devrildi
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ejder tepesi 13 Temmuz 2012 Cuma 17:17

ejder tepesine yazana,haddini bil,düzgün konuş.Önce ben molla falan değilim. Avukatlık hiç yapmadım.Tortumlular talan etti denmiyor.Yapılan kötü bir şey var.Biz buna üzülüyoruz.Sen de Ardahanlıların günahını alma.Ben mahlas kullanırım bunu da ben bilirim.Eğer böyle bir şey yapılmışsa kim de yapmışsa bu affedilmez.Sen önce sözü doğru anla. Ben bugün hava bozuk diyorum,sen de "vay bana ördek dedin" diyorsun. Anlamadan,dinlemeden işkembeden atma.Ne Sayın Milletvekili ne de ben şunlar bu işi yaptı demiyoruz.Yapılmış bir şey var diyor.Biz de bunu kim yapmışsa bunları eleştiriyoruz.Akıllı ol,akıllı konuş.

Yorumu oyla      6      4  
ejdertepesine 13 Temmuz 2012 Cuma 15:58

niye avukatlığını yapıyorsun adam.erzurumlulara dolayısıile tortumlulara ölü soyucu diyor talancı diyor.erzurumluar demedi diyorsunuz.heralde orada belçikalılar oturuyor.aynı kafadansınız ya molla ağızlarıyla savunuyorsunuz.araçtakilerin yapmadığı ne malum. yaralılar görmüştür. tepeden nik yazmışsın ama ardahanlılar ölü soyucu deyince göremiyorsunuz

Yorumu oyla      6      4  
tortumlu 13 Temmuz 2012 Cuma 11:56

hiçbir tortumlu ölü yada yaralının eşyasını talan etmez.canla başla yardıma koşmuşlar.tortumlu talancı olmadı olmazda.bu söz beni yaraladı.talancıların yeri tortumdeğil tortum hocalar diyarıdır.

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 13 Temmuz 2012 Cuma 11:39

zaten milletvekillerinin hiç suçu yoktur,onlar birer melek.suçlu aramakmı istiyorsunuz bir aynaya bakın

Yorumu oyla      6      4  
TORTUMLU 13 Temmuz 2012 Cuma 10:49

son 6-7 yılda araştırılsın aynımevkide kaç kaza oldu ve kaç kişi hayatını kaybettı?yazık günah....bence gereği yapılmalı ya yol komple kapatılmalı veya o bölgeye adam akıllı bı yol yapılmalı

Yorumu oyla      6      4  
mert 13 Temmuz 2012 Cuma 10:24

o yoldan günde 1000 tane araç geçiyorsa yılda 365.000 tane araç geçiyor demektir. o kadar uyarıya ve işaretleme levhasına rağmen sadece otobüs uçuyorsa, karayollarının suçu var diye açıklama yapan milletvekili bilip bilmeden konuşmuştur yada o yoldan hiç ardahana gidip gelmemiştir yada karayollarına karşı art niyeti vardır.bir ara ardahana gitsinde yapılan çalışmaları görsün

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi 13 Temmuz 2012 Cuma 09:44

Dadaş Kızı Kardeşim,yorumunda 'tamahkâr' kelimesini kullanmışsın. Tamahkâr;aç gözlü demektir.Bir tarafta tamahkâr demişsiniz,bir tarafta da harama göz koymaz demişsiniz.Sonra Sayın Milletvekili,Aksukapılılar yaptı demiyor 'yapılmış' diyor.Sonra Sayın Milletvekili yalan söylemiyor.Böyle bir şeyin olması çok hem de çok üzücü.Allah -Cella Celalühü- Hazretleri bu millete savaş göstermesin.Ne namus ne din ne can gibi hiçbir milli ve manevi değer kalmaz.Herşey yağma edilir.Daha bir arba kazasında bunu yapanlar buna tamah edenler bir savaş durumunda milletin can derdine düştüğü günlerde neler yapmazlar neler.Başta kendisini 50 bin ağzı açığa dinleten o adamlar kaçıp gider.İnsanların can derdine düştüğü böyle bir durumda talan yapılmasına insan, vah vah vah diyor! Âman Allah'ım !..Sen bu milleti afat-ı arziyye ve âfat-ı semaviyyeden ve kafir tasallutundan koru. Âmin, Âmin !.. Yoksa.........................

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEM DADAŞ 13 Temmuz 2012 Cuma 09:38

İKİ GÜNDÜR BURAYA BU KONUDA YORUM YAZIYORUM BİLMİYORUM BENMİ ANLATAMIYORUM BİR KERE KAZAYAPILAN YERİ BİLİYORMUSUNUZ GİDİP BAKTINIZMI BURDA YOK MODELİ DÜŞÜK ARABA İMİŞ DİYE YAZMIŞLAR KARDEŞİM BURDA HER ZAMAN KAZA OLUYOR GELDE BAK NE MODELLER VAR NE PROFOSYONEL ŞÖFÖRLER VAR ŞÖFÖRDE TABİ HATA OLUR AMMA KARA YOLLARI BAŞ HATALI SELAMLAR

Yorumu oyla      6      4  
dadaş kızı.. 13 Temmuz 2012 Cuma 00:12

o mallar talan edilirken ordamıymışş..insanlara kuru kuru iftira atmasın..neleri varmışki talan etsinler..o bölgenin insanı erzurumun en temiz insanıdır..çula çaputa göz dikecek kadar kalitesiz insanı yoktur...ha yoldan geçen yabancı araçtakileri bilemem yoksa aksuköyünün insanı tamahkar insandır..harama göz koymaz..

Yorumu oyla      6      4  
KARA 12 Temmuz 2012 Perşembe 19:01

KARAYOLLARI NE YAPSIN ACEMİ ŞOFORE ARAÇ VERİLİYOR 1996 MODEL MİLADI GEÇMİŞ OTOBÜS AYRICA OTOBÜS HAREKET HALİNDEYKEN ŞÖFÖR YER DEĞİŞTİRSİN KAZA OLSUN KARAYOLLARINI SUÇLASINLAR YAYLADA SAĞLI VE SOLLU 2 ADET YAVAŞ ELLİ LEVHASI HER 3 KM DE BİR LEVHA VAR NEDEN ŞÖFÖR BO LEVHALARA UYMUYOR SORARIM SİZLERE

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bozkuş içme suyu sorununu çözdü
Kars’ın 2050 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak olan İçme suyu Arıtma ...
LNG yüklü tanker devrildi
Erzurum-Sivas karayolunda LNG yüklü tanker devrildi. Kazada facianın eşiğinden dönüldü.
Kars'a da var, Erzurum'a da...
AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta ...
 
İnek sürüsü yolu kapattı
Kars-Ardahan karayolunda yoldan karşıya geçen hayvan sürüleri Mezra Köyü ...
Doğu'da offshore heyecanı
Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası’nın 6. yarışı Van-Erciş Grand Prix’nin ...
Yayla yollarında kar engeli
Kars’ın Selim ilçesine bağlı Tuygun köyü yaylasının yollarının kardan ...
 
Sivas yolunda kaza: 1 ölü
Kaza, gece saat 00.00 sıralarında Erzurum- Erzincan - Sivas karayolunun ...
Gagauzya Cumhurbaşkanı ARÜ'de...
Gagauzya Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal, Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.
Çelik Doğu turunda
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Biz müjdeci bir iktidar ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri