Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
HABERLER>SİYASET
20 Kasım 2022 Pazar - 13:57

Aydemir: ‘Her sayfası şeref levhası’

Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda gerçekleştirilen İçişleri Bakanlığı bütçesi bir yıllık faaliyet sunum kitapçığının 496 sayfadan oluştuğunu, kitapçığın her bir sayfasının kendileri için "şeref levhası" niteliğini taşıdığını kaydetti.

Aydemir: ‘Her sayfası şeref levhası’

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda gerçekleştirilen İçişleri Bakanlığı bütçesi bir yıllık faaliyet sunum kitapçığının 496 sayfadan oluştuğunu, kitapçığın her bir sayfasının kendileri için "şeref levhası" niteliğini taşıdığını kaydetti.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Millet İttifakı'nın, rüzgar nereden eserse o tarafa savrulduğunu, kendini bir yere konuşlandıramadığını söyledi.

DÜNYANIN TAKDİR ETTİĞİ BAŞARILAR
İçişleri Bakanlığının başarılarının dünya çapında olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, "Sayın Bakanımız sunumunda '29 Ekim 2023'te bir tane terörist kalmayacak.' dedi ve Cumhuriyetin 100. yılını terörsüz, teröristsiz bir Türkiye olarak tarif etti. İçişleri ve savunma alanında ciddi mesafeler aldık. Bu, tüm dünyanın takdir ettiği başarılardır. Dolayısıyla muhalefetin tenkitleri 'şununla fotoğrafınız var, bununla fotoğrafınız var'ın ötesine geçemiyor." diye konuştu.

Milletvekili Aydemir, ‘Çünkü vermiş olduğumuz mücadeleye dünya çapında bir mücadele aldığımız başarılar, hakeza bütün dünyanın takdir ettiği başarılar. Dolayısıyla da söyleyecekleri hiçbir sözleri yoktur. Bunları ve biz her alanda olduğu gibi içişleri alanında da savunma alanında da çok ciddi mesafeler aldık. Bundan sonrası daha iyi olacak.’ dedi
MİLLET İTTİFAKINA TEPKİ
Türkiye'nin 2023 yılı bütçesinin görüşüldüğü bu günlerde "savrulan bir muhalefete şahit olduklarını" dile getiren Milletvekili Aydemir, "Millet İttifakı, rüzgar nereden eserse o tarafa savruluyor, kendini bir yere konuşlandıramıyor." dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Ben ülkücüyüm" sözleriyle MHP'den ayrılan İYİ Parti'ye oy kaymasının olmadığını anladığını; bu nedenle "acaba bu söylemlerle oradan oy kurtarabilir miyim" yaklaşımı içerisinde olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, "Bu, İYİ Parti'ye 'sizden olmuyor' anlamına geliyor. Meral Akşener'in buradan hisse kapması gerekiyor. Satır aralarında kendilerini küçümsüyor, o cenahtan oy alamayacaklarını açık bir şekilde ifade ediyor. CHP eski Genel Başkanın kızı 'Artık kumpas kuranların değil, milli ve yerli duruşu olanların yanında olmak lazım.' diyor. Mesaj o kadar net ki... Bunlar, hakikati görme noktasında çok esaslı vurgulardır." değerlendirmesinde bulundu.

AYDEMİR’DEN MİLLİ DEĞERLERE VEFA

Milletvekili Aydemir TBMM’deki basın toplantısında Ömer Lütfi Mete, Şehit Gazeteci ilhan Darendelioğlu, Reşit Karabacak ve Naim Süleymanoğlu’nu rahmet niyazlarıyla andı.

ÖMER LÜTFİ METE VE İLHAN DARENDELİOĞLU

Milletvekili Aydemir, ‘Ömer Lütfi Mete, Milli duruşun ifadesiydi. Türk Gençliği onun milli ruhu ifade eden eserlerinden müstefid olmuştur. Mümin kıvamında çok özel bir isimdi. Milli ruh ve duruşu ifade eden bir diğer abide şahsiyet Şehit ilhan Darendelioğlu da tespit ve vurgularıyla gençliğe ufuk çizen düşünür ve gazetecilerimizdendi. Rahmet ve şükranla anıyoruz. ‘ dedi.

Milletvekili Aydemir, ‘Darendelioğlu, Milliyetçi bir kalemdi. Eski bir milletvekiliydi aynı zamanda. Ortadoğu gazetesinin yazarıydı. Milli dirayeti ifade eden eserleriyle toplumu aydınlatmaya çalışan ve millet diye bir derdi olan, devlet diye bir derdi olan vatan diye gailesi olan bir mümtaz şahsiyetti. ‘ kaydını düştü

AYDEMİR MİLLİ GÜREŞÇİ DADAŞ KARABACAK’I ANDI

Basın toplantısında Erzurum’un değerlerinden Milli Güreşçi Reşit Karabacak’ı da rahmet ve şükranla anan Milletvekili Aydemir, ‘Ecdat yadigarı ata sporumuza uluslararası başarılarıyla damga vuran, Koca Yusufların cihana verdiği mesajları diri tutan bir sporcu, hayat üslubu ve meşrebi ile örnek bir dadaştı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. ‘ niyazında bulundu.

 

 

 
Bilazer: ‘İki takımın da istediği olmadı’
 
Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda ETÜ gururu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye’
Erzurum’da “İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması" ...
Aydemir ‘Azerbaycan’a Destek’ Bildirisini paylaştı
Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu olarak TBMM’de “Basın ...
'Türkiye olarak bütün dünyayı düşünüyoruz'
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Son bir toplantı ile Zelenski ...
 
Aydemir’den Erzurum’a yönelik dört öneri
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, ...
Milletvekili Aydemir’den Sezai Karakoç’a vefa
AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Hakk’ın sesi, bu toprakların asil evladı ...
Aydemir’den AK siyasette pozitif enerji vurgusu
Milletvekili Aydemir, AK Parti iktidarları ve Cumhur ittifakı kaydında ...
 
Aydemir: ‘Adalet insan olmanın gereğidir’
Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Adalet Bakanlığı ile bağlı ve ...
MHP’den Ankara çıkarması
MHP Erzurum İl Teşkilatı, Ankara’ya çıkarma yaptı. İl Başkanı Naim Karataş ...
Aydemir’den milli duruş vurgusu
Aydemir, İstanbul Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin muhalefetin ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri