Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>SİYASET
12 Ağustos 2011 Cuma - 01:26

Aziziye'de çevre düzenlemesi

Aziziye Belediyesi ilçeyi güzelleştirmek için çalışmalarına hız verdi.

Aziziye de çevre düzenlemesi

Aziziye Belediyesi ilçeyi güzelleştirmek için çalışmalarına hız verdi. İlçe genelindeki tüm parklara 35 adet kamelya yerleştirecek olan belediye çalışmalarına başladı. Ayrıca kent mobilyalarıyla ilçeyi süsleyecek olan belediye, Aziziye’yi görsel anlamda özel ve örnek bir ilçe haline getirmeyi hedefliyor.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ‘marka ilçe’ hedefiyle yola çıktıklarını ve ilçenin çehresini değiştirecek atılımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

35 ADET KAMELYA YERLEŞTİRİLECEK

İlçedeki 10 parka 35 adet oturma banklarıyla birlikte kamelya koyulduğunu belirten Başkan Cengiz, “Hemşehrilerimizin huzur içinde, temiz ortamlarda dinlenmeleri, boş vakitlerini değerlendirmeleri için tüm parklarımızı kamelya ve kent mobilyalarıyla donatıyoruz. Caddelerimizde de kent mobilyası anlamında bir çalışma yapacağız. Amacımız parkı, bahçesi, caddesi, sokağı ve yeşil alanıyla örnek bir ilçe oluşturmak ve burada yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu göstermektir. Yaptığımız çevre düzenlemeleri ve çalışmalarda bu amaç içindir.” dedi.

HER AYRINTIYI ÖNEMSİYORUZ

Geçtiğimiz yıl ilçenin çeşitli bölgelerine son derece dekoratif ve kapsamlı 7 adet çocuk oyun grubu yerleştirildiğini hatırlatan Başkan Cengiz, “Her geçen gün yeni bir ihtiyaca cevap veriyoruz. Geçtiğimiz yıl çocuk oyun grubu yerleştirdik, bu yıl da kent mobilyalarını yeniliyoruz. Yapılan çalışmalar ilçemizde yediden yetmişe toplumun her kesimini ilgilendiren hizmetlerdir. Yaptığımız hizmetlerde her ayrıntıya büyük önem veriyoruz. Çocuk oyun gruplarında bir ilki gerçekleştirdik ve engelli hemşehrilerimizi de düşünerek, ilk defa engelli parkı ilçemizde yaptık. Şimdi de tüm parkların çevresine kamelya ve oturma bankları yapıyoruz. Çocuklar parkta oynarken, anne babaların da huzur içinde oturacakları son derece dekoratif bank ve kamelyalar yerleştirdik. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

AZİZİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

İlçede daha önce de kavşak ve refüjlere mevsim şartlarına uygun ağaç ve çiçek dikildiğine işaret eden Başkan Cengiz, şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl refüjlere, mavi ladin, batı ladini ve sarıçam gibi mevsim şartlarına uygun, görsel güzelliği olan ağaçlar, kavşak ve refüjlere de meilland gülleri diktik. Bu yıl da Büyükşehir Belediyemiz Milli Egemenlik Caddesi’nin kaldırımlarını yenilerken, biz de İstanbul’dan temin ettiğimiz süs elması, süs eriği, katalpa ve kalın yapraklı dut ağacı desteğinde bulunduk. Bu ağaçlar Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi’ne yeni bir çehre kazandırdı. Ayrıca yaz sezonunda dikilen mevsimlik çiçeklerle birlikte, meilland gülleri de açtı ve ilçemiz adeta çiçek bahçesine döndü. Yapılan bu çalışmalar, hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilemiz içindir. Bundan sonra da ilçemizi güzelleştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

 
Erzurum uğurlu geldi
 
Görmeyen Gözlere Sesli Kitap
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alirıza 16 Ağustos 2011 Salı 14:08

Sadece dadaşkent değil Ilıcada var başkan ılıca hayvancılık yeri sanki arazi yok ama büy.baş hayvan çok köylerde bukadar hayvan yok ya ilçe yapılsın yada hayvancılık merkezi.bu işler sadece çiçekle olmuyor hayvan pisliklerinide temizleyinki termal tesisler işe yarasın kokudan kimse gelmiyor saygılar

Yorumu oyla      6      4  
isimsiz 13 Ağustos 2011 Cumartesi 16:30

başkanım çalışmalarınız güzel ama dadaşkentten çok eski ılıcaya özen gösterin ne olur tertemiz bi ilçe yapınız teşekkürler

Yorumu oyla      6      4  
cem 12 Ağustos 2011 Cuma 15:12

fatih başkan gerçekten çalışmalarınızı çok beyeniyorum. tebrik ediyorum sizden sonra aziziye gözde bir ilçe oldu ve hızla marka olma peşinde. aziziyeli olarak her zaman yanınızdayız sizi can ı gönülden destekliyorum saygılar

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'de 10'uncu Yıl Heyecanı
Kültür Bakanı Ertuğrul Günay Erzurum'da AK Parti'nin misyonunu ve 2023 vizyonunu anlatacak.
Palandöken’de fırınlar denetimden geçti
Palandöken Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ...
Yakutiye’de asfalt çalışmaları hız kazandı
Yakutiye Belediyesi, ilçe sınırlarında asfalt, karo ve taş kaplama çalışmalarını ...
 
Aziziye’de Ramazan etkinlikleri
Aziziye Belediyesi, mahalle statüsündeki köylere taşıdığı ramazan etkinlikleriyle ...
Oltu’da Ak ziyaretler
Erzurum Oltu Ak parti İlçe Başkanı Fuat Demir ve yönetim kurulu üyeleri, ...
Aksak hizmetleri değerlendirdi
Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, gezi ve incelemelerde bulunmak ...
 
Asfaltlama çalışmalarında tempo arttı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki asfaltlama çalışmalarına ...
Vali Öztürk'ten Sanatçı Öztürk'e övgü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce İstasyon Meydanı’nda düzenlenen ‘Geleneksel ...
Veyisefendi yolları yenileniyor
Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Veyisefendi mahallesinde ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri