Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>GUNCEL
26 Ekim 2023 Perşembe - 14:24

Doğu Anadolu’da 100. Yıl sinerjisi

Erzurum’da Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği(DOSİAD), Kars’ta valilik milli coşku sinerjisinin vurgulanması odağında vatandaşlara ev ve iş yerlerine Türk Bayrağı asılması çağrısında bulundu.

Doğu Anadolu’da 100. Yıl sinerjisi

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli heyecan ve coşku ile idrak ediliyor. Erzurum’da Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği(DOSİAD), Kars’ta valilik milli coşku sinerjisinin vurgulanması odağında vatandaşlara ev ve iş yerlerine Türk Bayrağı asılması çağrısında bulundu.

CUMHURİYET FAZİLETTİR

Cumhuriyetin bir fazilet, milli iradenin kendi yönetimine sahip çıkması, milli değer ve hassasiyetlerin korunması kaydında emsalsiz bir yönetim şekli olduğu, milli ve manevi dokunun Cumhuriyetle canlı ve diri tutulduğu görüşünde yürek ve dimağlarını buluşturan vatandaşlar, ‘Nice 100’üncü yıllara’ dileğini paylaşıyor.

DEĞERLERE SADAKAT, ŞÜHEDAYA VEFA

Ağrı’dan Erzincan’a, Elazığ’dan Erzurum’a, Bingöl’den Van’a, Bitlis’ten Ardahan’a, Erzincan’dan Kars’a, Malatya’dan Muş’a, Iğdır’dan Tunceli’ye, tüm vatan sathında olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde halk cumhuriyet değerlerine sadakat, kurucularına vefada, şühedaya saygıda yürek yüreğe.

AĞRI’DA CUMHURİYET'İN 100. YILI COŞKUSU UÇURTMALARLA YAŞANDI

Ağrı Valiliği koordinesinde Gençlik Merkezi tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen uçurtma şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Ağrı Gençlik Merkezinde bir araya gelen 100 gönüllü genç, Türk bayraklı uçurtmalarını gökyüzüne bıraktı.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru ve çok sayıda vatandaşın katıldığı şenlikte, 100 adet Türk bayraklı uçurtma, Sentetik Sahada gökyüzü ile buluştu. Uçurtmaların süslediği gökyüzünü izleyen gençler, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutladı.

Etkinlik sonunda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında sportif faaliyetlerin devam ettiğini belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle 100 uçurtmayı gençlerimiz ile birlikte gökyüzünde buluşturduk. Bu anlamlı günde gençlerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Etkinliğimize katılım sağlayan gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz" dedi.

Şenliğe katılan gençler ise, Cumhuriyet'in 100. yılını uçurtmalarla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, Valilik ve Ağrı Gençlik Merkezine teşekkür etti.

AHLAT’TA ‘CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİSİ’ AÇILDI

Bitlis’in Ahlat ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yıl etkinlikleri kapsamında ‘Cumhuriyet Bayramı Resim Sergisi’ açıldı.

Ahlat İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Ahlat Park AVM’de açılan sergide Ahlat Gençlik Merkezi bünyesinde açılan resim kursundaki kursiyerler gençler tarafından yapılan resimler sergilendi. Düzenlenen sergiyi Ahlat İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Elbir ve Ahlat Gençlik Merkezi Müdürü Yavuz Gülmez ile birlikte gezen Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, kurs öğreticisi Ayşe Akçelik Yar’dan bilgiler alarak eserleri inceledi. Resim sergisinin oldukça güzel ve anlamlı olduğunu ifade eden Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, serginin açılmasında emeği geçenleri tebrik ederek toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİTLİS’TE 300 ÖĞRENCİ 100. YILA ÖZEL KOREOGRAFİ HAZIRLADI

Bitlis merkezde bulunan Zübeyde Hanım İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Cumhuriyet’in 100. yılına özel koreografi hazırladı.

300 öğrenci ile hazırlanan koreografide Türk bayrağı ve 100. yıl yazısı yer alırken, yine 400 öğrenci tarafından Atatürk çocukları şarkısı seslendirildi. İlkokul öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri büyük beğeni aldı. Havadan da görüntülenen o anlar güzel görüntüler oluşturdu.

Zübeyde Hanım İlk ve Ortaokulu Müdürü Sani Ekin, hafta boyunca öğrencilerin değişik etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi. Ekin, “Bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlanmakta. Bu gayeyle okullarda değişik etkinlikler yapılıyor. Çocuklarımız da hafta boyunca çeşitli çalışmalar yaptılar. Bugün yaklaşık 300 kişilik bir öğrenci grubumuz Cumhuriyet’in 100. yılı yazısını yazdı. Yine tahminen 400 kişilik bir öğrenci grubumuz Atatürk çocukları şarkısını seslendirdiler. Cumhuriyet yeni neslin omuzlarında yükselecek. Bu şuurla çocuklarımızı yetiştiriyoruz” dedi.

MUTKİ'DE ÖĞRENCİLERİN 100 YIL KOREOGRAFİ GÖSTERİSİ

Bitlis'in Mutki ilçesinde Cumhuriyet'in 100’üncü yılına özel öğrenciler tarafından oluşturulan Türkiye haritası ile ‘100’ yazılı koreografi havadan da görüntülendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Bitlis’in Mutki ilçesinde de coşkuyla yapılıyor. Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Mutki Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye temalı gösteri, Geyikpınar Ortaokulu 100. yıl koreografi gösterisi ile Meydan Köyü Ortaokulu öğrencileri ise koreografi ve bayrak gösterisi düzenledi. Öğrencilerin ortaya çıkardığı koreografi havadan da görüntülendi.

ERZİNCAN’DA GELENEKSEL TÜRK OKÇULUK İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI DÜZENLENDİ

Erzincan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi.

Küçükler ve gençler kategorisinde Erzincan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen yarışmaya 100 sporcu katıldı. Yapılan yarışmada sporcular hünerlerini sergileyerek puan toplamak için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Derece elde eden sporculara madalya ve hediyeleri düzenlenen törenle verildi.

Düzenlenen yarışma hakkında bilgi veren Geleneksel Türk Okçuluğu Eğitmeni Fatih Gülnahar, “Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakalarını gerçekleştirdik. Erzincan Gençlik Merkezinde küçükler ve gençler kategorisinde yapılan yarışmaya 100 sporcu katılım sağladı. Müsabakalara katılım sağlayan gençlerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

ELAZIĞ HİPODROMUNDA 100. YIL COŞKUSU

Elazığ Hipodromu, cumhuriyetin 100. yılı nedeni ile Türk bayrakları ile donatıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Elazığ Hipodromu Türk bayrakları ile donatıldı. Pistin etrafı 100. yıl coşkusuyla süslenirken biniciler de at üzerinde Türk bayrakları taşıdı. Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla çalışmalara başladıklarını söyledi. Demirçelik, ‘'Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir özveri ile kurulan cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Bu çerçevede hipodromumuzu Türk bayrakları ile donattık. 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Ankara Hipodromumuzda Cumhuriyet ve Cumhurbaşkanlığı koşularını düzenleyerek çeşitli etkinliklerle 100. yılımızı kutlayacağız. Bu vesile ile cumhuriyetimizin 100. yılının tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

ELAZIĞ’DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN '100. YIL' KOREOGRAFİSİ

Elazığ’da öğretmen ve öğrenciler, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde '100. yıl' koreografisi oluşturdu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş coşkusunu yaşatmak amacıyla '81 il 81 emanet' eTwinning Projesi hayata geçirildi. Bu çerçevede Elazığ’da Cumhuriyet Ortaokulu görsel sanatlar öğretmeni Sibel Çelik koordinesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel gösteri düzenlendi. Öğretmen Çelik ve öğrenciler tarafından okul idaresinin koordinesinde koreografi çalışması yapıldı. Öğretmen ve öğrenciler, okulun bahçesinde toplanarak '100. yıl' koreografisi oluşturdu.

ÇUKURCA’DA RESİM SERGİSİ DÜZENLENDİ

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde resim sergisi düzenlendi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan resimler, Çukurca ilçe meydanında sergilendi. Serginin açılışına Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Ensar Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, Gençlik ve Spor Müdürü Çınar Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Derin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇILDIR'DA CUMHURİYET KONFERANSI DÜZENLENDİ

Çıldır Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda Anadolu İmam Hatip lisesi ve Çok Programlı lise öğrencilerine "Türk Devlet anlayışında Cumhuriyet" konulu konferans düzenlendi.

Konferans sunumunu Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi Yar. Doç. Dr. Suat Vural tarafından gerçekleştirildi. Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız'ın açılış konuşmasının ardından Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr Suat Vural konferans salonunda öğrencilere "Türk Devletleri ve Cumhuriyet" ile ilgili olarak konferans verdi. Konferansın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız tarafından öğretim üyesi Doktor Suat Vural'a plaket takdim edilerek program sona edildi.

IĞDIR’DA ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI GÖSTERİ

Iğdır’da öğrenciler Cumhuriyet'in 100. yılı etkinliği çerçevesinde hazırladıkları koreografi ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün silüetini oluşturdu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Iğdır’da Vali Şemsettin Uzun Ortaokulundaki 400 öğrenci öğretmenleri ile Mustafa Kemal Atatürk'ün silüetini oluşturmak için bir araya geldi. Toplam 288 metrekarelik alana yapılan silüete öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğretmenlerin yönlendirmesi ile bir araya gelen öğrenciler ortaya büyük bir Mustafa Kemal Atatürk'ün silüeti çıkardı. Öğrencilerin hazırladıkları koreografi ile ortaya çıkan silüet havadan görüntülendi.

BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ’NDE 100. YIL FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi tarafında ağaç dikimi ve hasta ziyareti gerçekleştirildi.

Battalgazi Devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen törene Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Sağlık Müdürü Erhan Berk, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Uzm. Dr. Halime Akyüz, Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ile hastane personeli katıldı.

Programda konuşan Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde tüm kamu kurum ve kumuşlarda çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirterek, “Bizde bugün hastanemizde yapılan bu etkinliğe eşlik ediyoruz. Bugünün anlam önemine bir ağaç dikimi oldu ve hastalarımız ziyaret edip, Cumhuriyetimizin 100. yılın kutlayacağız” dedi.

İl Sağlık Müdürü Erhan Berk’te Cumhuriyetin 100. yılında 100 ağaç dikimi ile bu coşkuya ortak olmak istediklerini kaydederek, “Cumhuriyetimiz 100 yaşına geldi, koca bir çınar. İnşallah önümüzdeki ikinci 100 yılı birinci 100 yılda daha hayırlı ve daha güçlü küvetli olacak, buna kalpte inanıyoruz. Hastanemizde Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılına yakışan bir hastane. En son bir MR çekim cihazımız eksikti, onunda ihalesi yapıldı bu ay içerisinde açılışını yapacağız” diye konuştu.

BULANIK’TA "CUMHURİYET KOŞUSU" DÜZENLENDİ

Muş’un Bulanık ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde "Cumhuriyet Koşusu" düzenlendi.

150 öğrencinin katılımıyla Cumhuriyet Mahallesi’nde başlayıp belediye binası önünde son bulan yarışmada, sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Burada konuşan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, gençleri spora teşvik etmek istediklerini anlatarak, "Spora yön verecek bireyler yetiştirmeyi, spora ilgiyi artırarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. İlçemizdeki bütün imkânların tamamını gençliğin hizmetine sunmak istiyoruz" dedi.

Yarışmanın sonunda dereceye girenlere madalya ve kupalarının 29 Ekim günü etkinlikleri çerçevesinde verileceği belirtildi.

Gençlik Koşusu’na Bulanık İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Sağlık Grup Müdürü Ayşegül Mutlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tekin Erdoğan, Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serhat Akkaya ve beden eğitimi öğretmenleri de katıldı.

BULANIK’TA 100’NCÜ YILA ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN KOREOGRAFİ

Muş’un Bulanık Anadolu Lisesi öğrencileri 100’ncü yıla özel al bayraklı koreografi hazırladı.

Bulanık Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Cumhuriyetin 100’ncü yıla özel koreografi hazırlandı. Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamalarına koreografi çekimine ilişkin bilgi veren Bulanık Anadolu Lisesi Müdürü Muzaffer Sarı, “29 Ekim haftasında kutlamalarına başladık. “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyoruz. Buna ilişkin olarak etkinlik düzenlemek istedik. koreografi hazırlanmasında emeği geçenlere, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

VAN GÖLÜ’NDE CUMHURİYET’İN 100. YILI KUTLANDI

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Cumhuriyet’in 100. yılına özel Van Gölü’nde bir etkinlik düzenledi.

Tatvan ilçesinde bulunan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 100. yıla özel Van Gölü’nde al bayraklı etkinlik düzenledi. Büyük beğeni toplayan görüntüler havadan da görüntülendi.

VAN’DA CUMHURİYET’İN 100. YILI ANISINA BİSİKLET TURU DÜZENLENECEK

Van Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100 yılı anısına bisiklet turu etkinliği düzenleyecek.

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Öğretmenler Bisiklet Topluluğu işbirliği ile düzenlenecek olan bisiklet turu etkinliğinin 29 Ekim Pazar günü saat 11.00’da Eski Emniyet Kavşağı’ndan başlayacağı belirtildi. Açıklamada, “Sağlıklı Nesiller İçin Birlikte Pedallıyoruz sloganıyla düzenlenecek olan bisiklet turu etkinliği Eminpaşa Mahallesi Havalimanı Yolu’nda bulunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Nirun Şahingiray Eğitim Parkı’nda son bulacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek bisiklet turuna tüm bisiklet severler kendi bisikletleriyle katılabilecekler” denildi.

CUMHURİYET'İN YÜZÜNCÜ YILINDA ÖĞRENCİLER SİNEMADA BULUŞTU

Bayburt'ta Cumhuriyet'in yüzüncü yılı kutlamaları kapsamında lise düzeyinde öğrenim gören öğrenciler sinema sevinci yaşadı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz eğitim öğretim yılında yürütülen Anadolu Mektebi Bayburt’ta projesi kapsamında Mustafa Kutlu'yu okuyan ve eserlerini değerlendiren öğrenciler, Cumhuriyet'in yüzüncü yılı anısına sinemayla ödüllendirildi.

Bayburt Üniversitesi Kültür Merkezinde buluşan öğrenciler, patlamış mısır eşliğinde Mustafa Kutlu'nun Yıldız Tozu eserinin sinemaya uyarlandığı filmi izledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği etkinliğe katılan okul yöneticileri ve öğretmenler de sinemada öğrencilerine eşlik etti.

 
Vali Polat’tan Kars halkına bayrak çağrısı
 
Vanlı anneler evlatları için eylemlerini sürdürüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yavi Şehitlerine vefa
1993 yılında Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Yavi Köyü’nde terör örgütü ...
Göktaş'tan Filistin için acil iş birliği çağrısı
Göktaş, 7 Ekim'den bu yana İsrail-Filistin arasında yaşanan olaylar nedeniyle ...
Bağrıyanık MEB Daire Başkanlığına atandı
Yusuf Tekin’in Milli Eğitim Bakanı olmasının ardından Bakanlık bünyesine Erzurum Milli ...
 
Erbaş: 'Bize düşen Kur’an’daki ilkelere uymaktır'
Erbaş, "Bizlere düşen Kur'an-ı Kerim'in sadece güzel hatlarla yazılmış ...
Tunç: ‘Terör insanlık suçudur’
Bakan Tunç, ‘Terör insanlık suçudur. Yaşam hakkının, demokrasinin, özgürlüğün ...
Uçum, yeni anayasayı anlattı
 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu ...
 
ATAUNİ senatosu İsrail’i kınadı
Atatürk Üniversitesi Senatosu, İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılar ...
İsrail Büyükelçiliği önüne çocuk oyuncakları bırakıldı
Başkentte bir grup vatandaş, İsrail Büyükelçiliği’nin önünde toplanarak çocuk oyuncağı bıraktı.
Tunç: 'İsrail uluslararası anlaşmaları çöpe atıyor'
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, uluslararası sistemin insanlığın sorunlarına ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri