Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
HABERLER>SİYASET
23 Temmuz 2013 Salı - 19:23

Ertek’ten su savunması

Vali Ahmet Altıparmak’a sulardan dolayı şikâyette bulunan vatandaşın evine giden Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi(ESKİ) Genel Müdürü Remzi Ertek ve ekibi, Şükrüpaşa mahallesinde bir apartmanda oturan Sıtkı Akın’ı evde bulamayınca komşularından su numunesi aldı

Ertek’ten su savunması

ERZURUM (İHA) - Geçtiğimiz günlerde Kavak Mahallesinde esnaf ziyareti sırasında Vali Ahmet Altıparmak’a sulardan dolayı şikâyette bulunan vatandaşın evine giden Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi(ESKİ) Genel Müdürü Remzi Ertek ve ekibi, Şükrüpaşa mahallesinde bir apartmanda oturan Sıtkı Akın’ı evde bulamayınca komşularından su numunesi aldılar. Arıtma Tesisinde bulunan laboratuvarda analizi yapılan su numunesinin “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkındaki Yönetmeliğe ”uygun olduğu yönünde rapor verildi.
Sulardan numune alınması sırasında mahalle sakinleri ile sohbet eden ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, vatandaşlardan suların temiz olmadığı yönünde herhangi bir şikâyette bulunulmadığını belirtti. Ertek, Şehrin tamamına kesintisiz ve şehir şebeke içme suyunun şişe ve çeşme kaynak sularından daha kaliteli olduğunu belirterek, “Sularımızı her zaman laboratuvarlarımızda analiz ederek şebekeye veriyoruz. Suyumuz çok kaliteli. Vatandaşlarımızın Kalsiyum ve magnezyum bakımından zengin olan sularımızdan bolca içmelerini tavsiye ediyorum. Sularımızı tereddütsüz kullanabilirler” diye konuştu.
Şükrüpaşa mahallesinde oturan Sıtkı Akın’ın Vali’ye sulardan şikâyetçi olmasından dolayı mahallelerinin haber konusu olmasına üzüldüklerini belirten mahalle sakinleri ise, 24 saat kesintisiz akan sularının gayet temiz olduğunu ve hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla musluktan suyu kullandıklarını söyleyerek Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Hafta sonu bir esnaf ziyaretinde Erzurum`da suyun temiz olmadığını şikâyet eden vatandaşlara Vali Ahmet Altıparmak’ta " Dayı bak senin evinden akan suyla benim evimden akan su aynı. Benim evimde de aynı su kullanılıyor başka su değil. Yani bana ayrı borudan gelmiyor. Erzurum`un ikinci bir hattı yok. Tek yerden geliyor su. Kaç defa suyun tahlillerini istedim. Gayet de güzel içiliyor. Depolarınızı yenileyin" diye konuşmuştu.

 
Kayıp kız çocuğunun sağlık durumu iyi
 
Küçükler ilçe turunda
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erzurumlu 5 Aralık 2013 Perşembe 20:44

sulara temiz deyip durmayın bardağı doldurup baktığınızda rakı gibi görünüyor değil içmek abdest bile alamıyoruz içilebir su verin bize yangelip yatanlar vede para yiyenler

Yorumu oyla      6      4  
Mökkem dadaş 25 Temmuz 2013 Perşembe 17:50

Sayın Ertek on numara bir bürokrat ama tek şanssızlığı Ahmet Küçükler ile çalışıyor olması. Keşke büyükşehir başkanı olsan ama onada Kırkıncı hoca izin vermez. Atatürk üniversitesi ile büyükşehir sayın kırkıncıdan soruluypor o atıyor başkan ve rektörleri...

Yorumu oyla      8      4  
25 Temmuz 2013 Perşembe 17:48

sularda pis şehirde pis göz görüyor sen desen ne olacakki müdür yani senin sözün evliya sözümü ne mal meydanda erkeste görüyor. bu memleketi damacanaya teslim edenlere hakkımız zıkkım olsun.

Yorumu oyla      9      4  
pislik pisliktir 25 Temmuz 2013 Perşembe 17:18

değerli müdür beyim hiçbirşey pisliğin üstünü örtemezzzz hiç çabalamayın iyice pisliyorsunuz.

Yorumu oyla      9      4  
A.R.ZABİTOĞLU 25 Temmuz 2013 Perşembe 16:09

Sorun aslında Erzurum'un Büyük Şehir Belediye Başkanından başlıyor (planı projesi, ekibi ve dinamizmi olmayan bir yerlerin tavsiyesi ve hatırı sayılır kişilerin baskısı ile Erzurum halkının iradesi hiçe sayılarak zoraki de olsa dayatılarak) mevcut başkanı tekrar seçmekle Erzurum kendine en büyük darbeyi attı ee artık sonucuna da katlanmak gerek inşallah önümüzdeki seçimlerde Tüm Erzurum'u kapsayan sorunlara el atan halkın içinde halk gibi olan bir başkan seçeriz.Şunu bilmek gerek belediye seçimlerinde partilerden çok adayları tanımak önemlidir Dolayısıyla adayı en iyi o yörenin seçmeni tanır İnşallah Genel Başkanlarımız bu dönem Erzurum halkının istediği bir adayın seçilmesi yönünde irade beyan ederler tabii bu bizlerin dileği Biz ne dersek diyelim İmam bildiğini okur da

Yorumu oyla      9      4  
Saliha Koday 25 Temmuz 2013 Perşembe 14:17

Erzurumlu sustukça bize bu suyu da içirir, bütün ağaçlarımızı keser, Hastaneler Caddesine adını veren Numune Hastanesini yıkar. Yerine kimsenin kullanmadığı otopark yaparlar. Şehirde nefes alacağımız bir ağaçta bırakmazlar. Erzurum Belediyesi şimdi de her yere otopark yapıyor. Lala Paşa Camisinin temellerine zarar veren otoparkı kim kullanıyor. Bunun hesabını vermeden her yere otopark yapmanın anlamı ne? O güzelim Orkide Çay bahçesini ve Numune Hastanesini yıkanlara Erzurumlu Hakkını helal etmeyecek!!! Ben etmiyorum!!!

Yorumu oyla      11      4  
Saliha Koday 25 Temmuz 2013 Perşembe 14:07

Suay laf dedirtmiyorlar. Erzurumlu hayatında damacana su içmezken şimdi damacana su yok satıyor. Allah Erzurumluya bu suyu layık görenlerden hesap sorsun. Zaten bu konuda kimsyi konuşturtmuyorlar!!!

Yorumu oyla      10      4  
Leş 24 Temmuz 2013 Çarşamba 19:00

Sularımızın geldiği barajlarda malesef hayvan leşleri yüzüyor. Davarlar otluyor. Gerçi arıtma işlemi yapılıyor ama ne bileyim gene de insanın midesi almıyor.

Yorumu oyla      11      4  
DADALOĞLU 24 Temmuz 2013 Çarşamba 14:45

GERÇEKTEN KOKUDAN DOLAYI SUYUN LEZZETİ KALMADI.SUYU SERT İNSANI MERT ERZURUMUN SUYUNUN SUYU ÇIKTI DA GİTTİ YENİ YERLERDEN PİS BARAJLARDAN SU GETİRDİLER. SU İÇİLECEK GİBİ DEĞİL.SAĞLIĞA ZARARLI OLMAYABİLİR LAKİN LEZİZ DEĞİL.

Yorumu oyla      10      4  
Erzurumlu 24 Temmuz 2013 Çarşamba 10:35

Maalesef şu "SU ŞEHRİ"inde bu şehir halkına içilebilecek evsafta bir su içiremediniz ve içiremiyorsunuz.Hele hele Ramazan'da şebeke suyunda ve ona bağlı çeşmelerdeki sularda tiksindirici bir koku var,içilemiyor.Bir acayip kokuyor.Neden dört tarafı sularla çevrili bu şehirde vatandaşlar canına sinerek bir su içemiyorlar? Sular kokuyor, kokuyor,kokuyor.Neden anlamıyorsunuz? Hani eskiden o kuyu suyu dediğimiz o suyu vatandaşlar avuçlarını musuluğa dayararak kana kana içerlerdi.Şimdi musluktan suyu doldurup ağzımıza götürdüğümüzde bir acayip hoş olmayan koku oluyor.Bu şehir suyunu kaynatıp soğutup öyle içiyoruz.Neden bunu görmüyorsunuz?Neden buna çare bulmuyorsunuz. Sadece "aldık,tahlil ettik,içilebilir evsafta" diyip geçiştiriyorsunuz.Vatandaş o şebeke suyunu çamaşır,bulaşık ve temizlikte kullanıyor.İçmek için,marketlerden veya şehir dışından büyük pet şişelerle su taşıyor.Erzurum gibi suyu bol şehirde "EN PAHALI SUYU KULLANIYORUZ" bu ay bana 59 TL su parası gelmiş,bu çok pahalı bir su parasıdır.Allah'tan korkun,kuldan utanın bu kadar pahalı su parası olur mu? Bu vebalin altından nasıl kalkacaksınız acaba? Allah sizi ıslah etsin.

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altıparmak’a sorunları aktardılar
Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya, Vali Ahmet ...
‘Erzurum birlik ve beraberliğin adresi’
AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, 23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin ...
MHP Palandöken ilçe teşkilatı açıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Palandöken İlçe Teşkilatının açılışı ...
 
Akdağ’a hizmet teşekkürü
son 10 yılda sağlık sisteminde yakalanan başarıdan dolayı vatandaşlar ...
Aziziye’ye hizmette işbirliği
Kaymakam Ünsal, Aziziye’de kurumlararası işbirliği ile güzel gelişmeler yaşandığını söyledi.
‘Ramazan paylaşım ayı’
Palandöken Belediyesi Solakzade ve Yıldızkent semtinde kurulan iki ayrı ...
 
'Allah'a şükür..'
‘Allah’a şükür, ekonomimiz çok iyi gidiyor’ diyen AK Parti Erzurum Milletvekili, ...
TBMM’nin de Adnan abisi oldu
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, TBMM’nin de “Adnan Abisi” oldu.
Yakutiye Şükrüpaşa’ya odaklandı
Yakutiye Belediyesi, 2013 yaz sezonu çalışmalarında ağırlığını Şükrü Paşa semtine veriyor.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri