Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SPOR
11 Aralık 2013 Çarşamba - 16:58

Futbolda altyapı yaklaşımı

Arısoy, "Erzurum’da da eskiden tanıdığımız bir çok tecrübeli futbol antrenörü mevcut. Bu antrenör arkadaşlar, her zamankinden daha fazla çalışmalı, okullara inerek, oralardan futbolcu bulmalı ve okullardan spor kulüpleri oluşturarak, yarışçı olmaları gerekir” dedi.

Futbolda altyapı yaklaşımı

ERZURUM (İHA) - Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şubesi Yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’u ziyaret etti.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şubesi Yönetimi, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne çıkarma yaptı. TÜFAD Şube Başkanı Abdusselam Gökçan, ziyaret anısına Arısoy’a bir futbolcu maketi hediye etti. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette, futbolun tüm birimleri ile dünyada çok sevilen ve artık marka haline gelen bir spor dalı olduğunu söyledi. Antrenörlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arısoy, “Futbol şu anda özerk ve TFF tarafından yönetiliyor. Ancak biz, futbol bizde değil diyerek geçiştiremeyiz. Çünkü maçlar bizim tesislerimizde oynanıyor. Takımların maç ve idman sahalarını biz hazırlıyoruz. Biz gereken ilgi ve desteği göstereceğiz, ancak futbol antrenörleri de futbolu iyi pazarlayacaklar” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın destekleri ile artık her ilçeye sentetik sahalar ve her ile yüzme havuzları yapıldığına işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, “Devletimizin, hükümetimizin ve bakanlığımızın yapmış olduğu spor sahaları çok güzel. Ancak bu futbol sahalarını doldurmak, bizlere ve futbol yöneticilerine ve antrenörlere düşüyor. Futbol antrenörleri de çok araştırmacı olmalı, yeni yetenekleri bularak spor sahalarına getirmeli. Erzurum’da da eskiden tanıdığımız bir çok tecrübeli futbol antrenörü mevcut. Bu antrenör arkadaşlar, her zamankinden daha fazla çalışmalı, okullara inerek, oralardan futbolcu bulmalı ve okullardan spor kulüpleri oluşturarak, yarışçı olmaları gerekir” dedi.
GÖKÇAN ZİYARETİMİZ OLUMLU GEÇTİ
TÜFAD Erzurum Şube Başkanı Abdusselam Gökçan ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, “Biz yeni il müdürümüze ‘hoş geldin’ demek için kendisini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Arısoy, bize oldukça yakın bir ilgi gösterdi. Biz bu ziyarette amatör futbolun sorunlarını kendisine hiç iletmedik, ancak kendisi bazı konulara vakıf. Bundan sonra il müdürümüzün başkanlığında bir toplantı yaparak kendisi ile amatör futbolu masaya yatıracağız. İnanıyorum ki, bu toplantı en kısa zamanda olacak ve son derece yararlı bir toplantı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. TÜFAD Erzurum Şubesi’nin Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’a yaptığı ziyarete TÜFAD Erzurum Şube Başkanı Adusselam Gökçan’ın yanı sıra Selçuk Çakmak, Burhanettin Dumlu, Nurcan Güngör, Sebahattin Güzel ve Ferit Karakoca katıldı.

 
Erzurum’da buzlu yaşam
 
Gençlikspor gol yağdırdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumlu 30 karateciye Millilik Belgesi
Erzurum’da çeşitli yaş gruplarında milli olarak Karate Milli Takımları ...
Büyükşehir BS iç sahada lider
RECEP DAĞ-ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor, genel toplamda gurupta ...
Erzurum Büyükşehir için bir fırsat daha
RECEP DAĞ-Gurupta zirve yarışında tüm dikkatler 2’inci sıradaki Çorum ...
 
Kulüp -Okul Futbol Projesi eğitim seminerleri başladı
Seminerler, 11 Aralık'ta Kayseri, Adana ve Bursa, 13 Aralık'ta Malatya, ...
Taekwondo’da atılım dönemi başlıyor
GHSİM-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, taekwondo ...
Arısoy’dan ‘heyecan’ çağrısı
GHSİM-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, kurumda ...
 
Her şey bu maça bağlı
RECEP DAĞ-Batman Petrolspor’u yenerek liderlik potasına yeniden giren ...
Palandöken BS Gaziantep’ten mağlup döndü
Şahinbey Belediye Spor Voleybol Takımı, Erzurum Palandöken Belediye Spor’u ...
Buz Hokeyi’nde Narmanspor farkı
Erzurum Buz Arena’da düzenlenen Bayanlar Buz Hokeyi Şampiyonasın da, Narmanspor ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri