Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>GUNCEL
8 Eylül 2015 Salı - 03:26

Milletvekili Aydemir: ‘Tüm imkanlar seferber edildi’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Tortum ilçesi Ziyaretli köyünde meydana gelen yangın sebebiyle Pazar günü sabah saatlerinde Ankara’dan Erzurum’a gelerek, olay yerinde incelemelerde bulundu, yangınzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Aydemir: ‘Tüm imkanlar seferber edildi’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Tortum ilçesi Ziyaretli köyünde meydana gelen yangın sebebiyle Pazar günü sabah saatlerinde Ankara’dan Erzurum’a gelerek, olay yerinde incelemelerde bulundu, yangınzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

TESELLİMİZ CAN KAYBI OLMAMASIDIR

Devletin ilgili tüm kurum ve kuruluşlarıyla yangınzedelere ve Ziyaretli Köyü’ne anında ulaştığını, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin zamanında müdahaleleriyle yangının daha da büyümesinin önlendiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Ziyaretli’deki kardeşlerimize Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığımız ve AFAD başta olmak üzere devletimiz yardım elini ulaştırmıştır. Şehit acılarıyla yüreğimizin yandığı bu günlerde, tesellimiz can kaybı yaşanmamış olmasıdır. “ dedi.

HİÇ KİMSE MAĞDUR EDİLMEYECEK

Cumartesi günü gece saatlerinde yangın haberini Ankara’da aldıklarını, İçişleri eski Bakanı, Erzurum Milletvekili Efkan Ala ile istişare ederek, olay sabahı Erzurum’a gelip Ziyaretli’deki üzüntüyü paylaştıklarını bildiren Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Ala yangının vuku bulduğu saatlerde Ankara’da AFAD başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşları harekete geçirdi.  Biz de Ziyaretli’de kardeşlerimizin üzüntülerini paylaştık, kendilerine devletin her an yanlarında olduğunu, zararların hasar tespiti sonunda ödeneceğini ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini bildirdik.’ diye konuştu.

ALA İLE İSTİŞARE

Yangın olayının bildirilmesiyle birlikte başta İçişleri eski Bakanı Efkan Ala olmak üzere AK Parti milletvekilleri, AK Parti il Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarının yangınzedelere destek konusunda seferber olduklarını belirten Milletvekili Aydemir, AFAD'ın desteğe yönlendirdiğini, mağdur vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı. Aydemir, Ziyaretli’de,  gerek olay  esnasında ve gerekse sonrasında AK Parti Tortum ilçe başkanı Ömer Hancı ve teşkilat mensuplarının da büyük gayret ve çaba sarf ederek yaraların sarılmasında öncü olduklarını, kendilerine müteşekkir kaldıklarını bildirdi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesinin yangın mahalline bildirimin hemen sonrası intikal ettiğini ve yangının daha da büyümesini önlediğini kaydeden Aydemir, ‘Ziyaretli halkı adına  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in şahsında müdahil ekiplere teşekkür ediyoruz. AFAD ve Tarım Bakanlığı ekipleri olay yerindeki inceleme ve tespit çalışmalarını sürdürüyor. Zararın ortaya çıkardığı maliyetin karşılanacağı ve hiçbir yangınzede vatandaşımızın mağdur edilmeyeceğinden herkes emin olsun.’ dedi.

AYDEMİR TORTUMKALE OLAYINI HATIRLATTI

Geçtiğimiz ay Tortumkale’de meydana gelen yangında da devletin mağdur vatandaşlara zamanında ulaştığını, gerekli yardım zincirinin oluşturularak, hiç kimsenin mağdur edilmesine izin verilmediğini hatırlatan Milletvekili İbrahim Aydemir, yangınzede vatandaşlarla birebir görüşerek taleplerini tespit etti. Ziyaretli halkı da devlet şefkat ve yardımlarının kendilerine zamanında ulaştırılmasından memnun olduklarını belirterek, Milletvekili Aydemir’e teşekkür ettiler. Aydemir daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Ağustos ayı başında yangın afetine maruz kalan ve afetzede konut yapımının sürdüğü Tortumkale köyünü ziyaret etti.

 

 

 

 
Dersimspor maçını Yıldırım yönetecek
 
‘O dağlar teröristlerden temizlenecek’
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakkı Özsoy 8 Eylül 2015 Salı 08:09

Milletvekili olmanın sadece mecliste olmadığını bu vekil arkadaşla görüyoruz.Kimin bir derdi sevinci ne olursa olsun bakıyorum bu vekilimiz orada.İnşallah böyle devam eder.Böylesi vekillerin sayısının artması lazım.Kendisini tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koop-İş’ten terör tepkisi
Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, Hakkari’nin Yüksekova ...
Erzurumlu Şehit Taşan’dan son mesaj
Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK'lı teröristlerin alçakça ...
Şehitlerin kimlikleri açıklandı
Dağlıca’daki hain saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri ve memleketleri ...
 
Aşkalelilerden teröre tepki
Aşkale ilçesinde yaşanan terör olaylarını protesto eden vatandaşlar, Erzurum-Erzincan ...
Terörle mücadeleye kararlı destek
ASTP Başkanı Kır, 190 Sivil Toplum Kuruluşu adına yaptığı açıklamada, ...
Oltulu Dadaşlardan Teröre tepki
Oltu ilçesinde Dağlıca’da yaşanan terör saldırısının ardından bir araya ...
 
Nene Hatunlar terörü lanetledi
Teröre tepki yürüyüşüne katılan Erzurumlu kadınlar da, “Bizi de askere ...
Köprübaşı şehidine ağlıyor
Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü kırsalında şehit olan ...
MÜSİAD’tan birlik ve beraberlik mesajı
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır, Hakkâri Yüksekova İlçesi Dağlıca ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri