Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
HABERLER>BÖLGEDEN
30 Nisan 2012 Pazartesi - 07:44

SP’den Bölge Gençlik Zirvesi

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın bölge toplantısı için geldiği Bayburt’ta açıklamalarda bulundu.

SP’den Bölge Gençlik Zirvesi

YAŞAR YILDIZ
BAYBURT (İHA) - Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın bölge toplantısı için geldiği Bayburt’ta açıklamalarda bulundu. Bölgeden Erzurum, Bayburt, Gümüşhane ve Erzincan illerinin katıldığı toplantı heyecanlı geçti. Toplantıda Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kızıltunç ve Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Akyüz de birer konuşma yaptı. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İnci ve Bölge Başkanı Mehmet Şen'de toplantıda hazır bulundu. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, “Bugün, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak, Türkiye genelinde yapılan bölge toplantılarımız kapsamında, ülkemizin maneviyat şehri Bayburt’ da bir araya gelmiş bulunmaktayız. Gerçekleştireceğimiz bölge toplantımız vesilesi ile şehrimizde, bölgemizde, ülkemizde, dünyada gelişen ve değişen olayları ele alıp, gençliğin bu olaylardan ne şekilde etkilendiğini değerlendireceğiz. Yine bugün toplantımızda, bölgemizde ki Genç Saadet Partili kardeşlerimizin çalışmalarını, isteklerini, hedeflerini dinleyip ‘Gençlik Seferberliği’ kapsamında devam eden çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Bundan dolayı şehrimizde ulaşılmamış, dinlenmemiş, dertleşilmemiş bir tek genç kardeşimizi bırakmayacağız.” dedi.
EĞİTİM REFORMUNA DESTEK
SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Ülkemizde yaşanan gündemlere bir bakacak olursak, bu gün AKP hükümetinin 4+4+4 diye ortaya koymuş olduğu eğitim modelinin takdirle karşılıyoruz. Lakin bu kesinlikle yeterli değildir. Eğitim bir ülkenin ruhudur, onun ayakta tutan ünsiyetidir. Dolayısıyla bu modelin şeklinden çok müfredatı önemlidir. Bizler taklitçi,yapay eğitim sistemlerine karşıyız. Biz istiyoruz ki bu topraklarda yaşayan insanlar; kendi kültürüne, tarihine, inanç sistemlerine ve psikolojik altyapısına uygun eğitim sistemi oluştursun ve içeriğini buna göre doldursun. Ülkemizin diğer önemli gündem maddesi de darbelerin yargılanmasıdır. Bizler SP olarak darbelerin yargılanmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. 12 Eylül darbesinin yargılanmasının sonucunda mutlaka bu darbeyi yaparak milletin hakları gasp eden kişilerin darbe vesile ile elde etmiş oldukları Unvanlar ve haklar geri alınmalıdır. 12 Eylül darbesi sebebiyle mağdur bırakılan kişilerin hakları da iade edilmelidir. 28 Şubat ile alakalı olarak da postmodern darbe yaptırılan kişilerin yargılanması olumlu bir adım iken bu darbelerin asıl olarak niçin yapıldığının sorgulanması da olumsuz bir durumdur. Bizler biliyoruz ki 28 Şubat post modern darbesi asıl olarak Refah-Yol iktidarının ülkeyi batı taklitçiliğinden kurtarıp İslam Birliğine doğru yönlendirmesine ve havuz sisteme karşı yapılmıştır. Ülkemizin yıllardır değişmeyen ve git gide kronik bir hal alan sorunu da vardır. Bizi asırlarca güçlü kılan, dünyaya medeniyet aşılayan, Çanakkale’de maddeye karşı görülmemiş bir kahramanlık destanı yazan, en zor zamanlar da dahi ayakta tutan, geleceğe bağlayan, dünümüz, bugünümüz, yarınlarımız olan bir duygumuz ellerimizden alınıyor. Bir milletin genleri ile oynanıyor. Evet, bahsettiğimiz büyük sıkıntı gün geçtikçe yozlaştırılmaya çalışılan bir gençliğin, “ahlak ve maneviyat” tahribatıdır, yıkımıdır. Son yıllarda kirli eller, derin planlar, büyük ve sistematik oyunlar sayesinde köklü bir medeniyetin sağlam temelleri dinamitlenmek istenmektedir. Hedefledikleri planlar sayesinde milletimiz, gençliğimiz kolay lokma haline getirilip, dış güçlerin, küresel derebeylerinin rahatça fikir, sistem, terör satabileceği bir hale getirmeyi sonra da kökten yok etmeyi planlanmaktadırlar. Hal öyle bir duruma gelmiştir ki; önce ki günlerde bir ilimizin Emniyet Müdürü artık caddelerin ve sokakların ne denli ahlaksızlıklarla kirletildiğini, durumun nasıl bir hal aldığını, kameralar önünde feryat ederek haykırmak durumunda kalmıştır. Yani değerli basın mensupları ve kıymetli arkadaşlarımız; açıklamalarımızın başında da söylediğimiz gibi, İman, azim ve aşk ile inancın şahlanışını yaşayıp, yedi düvele karşı ahlak ve maneviyat zırhına bürünerek insanlık dağıtan bir medeniyetin varislerinin genleriyle oynanmıştır.
Biz Milli Görüş anlayışını üzerimize zırh edinmiş, Genç Saadet Partililer olarak davamızın ete kemiğe büründüğü ilk gün ki ana prensibimiz olan ve o zamandan bu zamana kadar değişmez ve değiştirilemez ana maddemiz; “Önce Ahlak ve Maneviyat” ilkesini tüm yüreklerde yeşertmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.
Çünkü merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın da söylediği gibi, “ bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil; imanlı ve inançlı evlatlarıdır.” gerçeğini çok iyi biliyoruz. Bu düstur ile bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada tüm teşkilatlarımız olarak, bitmek tükenmek bilmeyen bir azim ile ülkemiz ve İslam dünyası üzerinde oynanan kirli oyunları, milletin imanlı evlatları ile el ele vererek bertaraf edeceğiz.”

 
İsviçre Dünya Şampiyonu
 
Akdağ, kentsel dönüşümü değerlendirecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Veteriner Hekimlik 251’inci yılında
Kars -Ardahan-Iğdır Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Prof.Dr.Yavuz Öztürkler, ...
Karayazı Lale’si koruma altında
TÜBİTAK tarafından desteklenen ‘Türkiye Fritillaria L.(Ters Lale) Türlerinde ...
Doğu’da tarımsal işbirliği
Doğu Anadolu Bölgesi 39. BAV toplantısı 11 ilin temsilcilerinin katılımıyla ...
 
Bu da lavaş rekoru
Bitlis’in Ahlat ilçesinde yufka ve lavaş ekmek imalatı yapan genç girişimciler, ...
Öğüt, ermeni vahşetini anlattı
CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Ermeni Taşnak çetecilerinin, bölgeden ...
Ovit'e 2023 vizyonu
Rize'yi Erzurum’a bağlayan ve yıllardır özellikle kış aylarında bölge ...
 
Tarihe Ermeni darbesi
Kars’a 42 kilometre uzaklıkta bulunan Anı Antik Kenti’nin hemen yanı başında ...
Tarihçilerden ASİMDER’e ziyaret
Iğdır Üniversitesi öğretim görevlileri, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla ...
Derekapı boğa güreşleri sona erdi
Artvin'in Yusufeli ilçesinde düzenlenen, 12. Yusufeli Derekapı boğa güreşleri ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri