Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SPOR
31 Aralık 2013 Salı - 17:29

Şampiyonluğa tekel koydular

Antrenör Fatih Kula yönetiminde rekorları alt üst eden ve adete bir futbolcu fabrikasına dönen Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim ve Ortaokulu bu yılda şampiyonlukları kimse kaptırmadı.

Şampiyonluğa tekel koydular

~~(Erzurum-GHSİM)
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim küçükler ve ortaokul yıldızlar futbol il birinciliğinde şampiyonluk ipini Barbaros Hayrettin Paşa göğüsledi. Başarılı Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Fatih Kula yönetiminde altın çağını yaşayan ve adeta bir futbolcu fabrikasına dönen Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim ve Ortaokulu  ilköğretim minikler kategorisinde futbolda üst üste üçüncü kez şampiyon olurken, yıldızlarda ise son dokuz yıla damgasını vuran okul olarak kırılması güç bir rekora imza attı. Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu üst üste 9.kez şampiyon olarak rekorları alt üst etti. 18-28 Kasım tarihleri arasında küçük erkeklerde şampiyon olan Barbaros Hayrettin paşa, 02-11 Aralık 2013 tarihlerinde de yıldızlarda il şampiyonu olarak Erzurum’u Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Fatih Kula yönetiminde aynı sezonda hem küçüklerde hem de yıldızlarda iki kategoride ikinci kez şampiyon olma başarısı gösteren okulda hem sevinç hem de gurur yaşanıyor. Maçlarda rakiplerine gol yağdıran Barbaros Hayrettin Paşa, en az gol yiyen takım olarak da iki kategoride dikkatleri üzerine topladı.
FUTBOLCU FABRİKASI GİBİ
Bu sezonda şampiyonluğu diğer okullara kaptırmayan Antrenör Fatih Kula yönetimindeki Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim ve Ortaokulu, adeta bir futbolcu fabrikası gibi işliyor. Geçen sezona kadar Eğitim Gücüspor Kulübü’nün alt yapısı olan Barbaros Hayrettin Paşa, bu sezon ise Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a tüm futbolcularını veren Kula, büyük bir gurur yaşıyor. Küçükler kategorisnde forma giyen 2002 doğumlu Fırat Şaşi ortaya koyduğu performansla geleceğin yıldız adayları arasında gösterildi. Enes Yavuz ve Emircan Kalenci attıkları gollerle ön palana çıkan isimler oldu.  Yıldızlar kategorisinde ise kaptan Süleyman Doğan, yaptığı asistlerle takıma katkıda bulunurken, Batuhan Koç attığı birbirinden güzel gollerle takımın şampiyonluğunda başrol oynadı. Antrenör Fatih Kula desteklerinden dolayı okul müdürü Yüksel Çeçen ile Müdür Yardımcısı Yavuz Sezer, Eşref Duman Okul Aile Birliği Başkanı Zafer Aydemir ile meslektaşı Cafer Damacı’ya teşekkür etti. Grup maçları ve Türkiye finallerine her gidişlerinde kendilerine büyük destek sağlayan Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer’e ve Enis Velioğlu ile Erkan Umaç’a da teşekkür eden Kula,  hem küçüklerde hem de yıldızlarda büyük hedef peşinde koşacaklarını söyledi.
ÇOK SAYIDA YILDIZ YETİŞTİRDİ
 Palandöken Halı Saha Tesisleri’nde yoğun bir şekilde çalıştıklarına işaret eden Antrenör Fatih Kula, kapılarını kendilerine açan Naci Büyüksünnetçi’ye de müteşekkir olduklarının altını çizdi. Kula, okuldan mezun olan öğrencilerinden Sezer Yengün’ün Aydınspor’da forma giydiğini belirterek, Abdullah Çınar ve Yemen Akbaba’nın Bucaspor U16 yaş takımında top koşturduklarını söyledi. Muhammet Koçoğlu’nun Sivas 4 Eylül Belediyespor’a transfer olduğuna işaret eden Kula, kaleci Soner Çavuş’un da Çanakkale Dardanelspor’da futbol yaşantısını sürdürmeye devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

 
1001 Hatim Duası 17 Ocak’ta
 
Sekmen’den ‘öncü Şehir’ sözü
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İran’la ‘Geleneksel’ protokol
İran İslam Cumhuriyeti Spor Bakan Yardımcısı ve Geleneksel Spor Dalları ...
Patencilerin hedefi madalya ile dönmek
Short Track Danubia Yarışları Latvia’da yapılacak. Yarışlara Erzurum’dan ...
Akbulut 2’inci, Pınarbaşı 3’üncü oldu
Türkiye Karate Federasyonu 2013 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan Büyükler ...
 
Erzurum INAS literatürüne girdi
Erzurum'da 4-7 Mart tarihlerinde yapılan 7. INAS Dünya Kayak Şampiyonası ...
Palandöken Belediye 3-2 TVF Spor Lisesi
Rakibini 3-1 mağlup eden mavi beyazlı ekip, sonuca 3'ncü setten itibaren ...
Narmanspor Kocaeli’nden galip döndü
Narmanspor Bayan Buz Hokeyi takımı Kocaeli-Derince Kapalı Buz Hokeyi salonunda ...
 
Nene Hatun Kız Lisesi 3’üncü kez şampiyon oldu
Erzurum’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
2 Federasyondan işbirliği
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan ...
188 sporcu masa tenisinde yarıştı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri