Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>SİYASET
16 Eylül 2011 Cuma - 21:19

Yılmaz’a teşekkür ziyareti

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’ın kısa sürede halkla bütünleşmesi ve sorunları yerinde tespit etmesi üzerine terminal caddesindeki çalışma ofisinde ziyaret eden Sendika ve Şube İl Temsilcileri, kısa zamanda halkın sevgisini kazanan Milletvekili Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yılmaz’a teşekkür ziyareti

ERZURUM (İHA) - Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’ın kısa sürede halkla bütünleşmesi ve sorunları yerinde tespit etmesi üzerine terminal caddesindeki çalışma ofisinde ziyaret eden Sendika ve Şube İl Temsilcileri, kısa zamanda halkın sevgisini kazanan Milletvekili Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
SAYIN YILMAZ, HALKIN SEVGİSİNİ KAZANMIŞTIR’
Beraberinde Tarım Orman ve Çevre Çalışanları (TOSÇ) Birsen Şube Başkanı İsmail Erçoşkun, Bayındır Memur İl Temsilcisi Abdullah Polat, Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Abdulhekim Yıldırım, Sağlık-Sen Şube Başkanı Fatih Turan olduğu halde Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman, Sivil toplum örgütlerinin de çeşitli sorun ve taleplerini dile getirdikleri ziyaret sırasında kısa bir süre sonra yeni yasama yılına başlayacak TBMM’nde yürütülecek anayasa çalışmalarına özellikle toplumun her kesiminden destek verildiğinin bilinmesi istendi.
Memur Sen Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman,”Sayın vekilimizin Erzurum’da farklı bir hoşgörü kişiliği ile her kesime hizmet ederek halkın sevgisini kazanarak bizleri mutlu etmiştir. Bizde sendika temsilcisi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek teşekkür ettik. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
‘MEMUR-SEN OLARAK DESTEGE HAZIRIZ’
Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman, demokratik bir seçim neticesinde yeniden işbaşına gelen AK Parti hükümeti ile Ülkemizin her alanda ciddi mesafeler kaydedeceğini ve hükümetin bu manada sürdürdüğü başarılı çalışmalarının devam edeceğini belirterek, Ülkemizin ve toplumun her kesiminden vatandaşın ortak özlemi olan yeni ve sivil bir anayasa çalışmalarına da destek olacaklarını ifade etti.
‘MESAİMİ ERZURUM İÇİN HARCAMAYA GELDİM’
Milletvekili Yılmaz ise, sendika temsilcilerine göstermiş oldukları nezaket ziyareti nedeniyle mutlu olduğunu ifade ederek,” Milletimizden aldığımız yetki ile demokrasi çok daha güçlenecek herkes kendisini çok daha rahat ifade edecektir. Zira bugün sorumluluğumuz daha da çok artmıştır. Bu oranda teveccüh gören AK Partimizin sorumluluğu kadar hassasiyetimiz de kat be kat artmıştır. Bu emanetin ağırlığı bugün çok daha artmıştır. Tüm belediyelerimizle, il genel meclis üyelerimizle yeni parlamento grubumuzla birlikte çok daha büyük bir hassasiyetle çalışarak, daha mütevazı olmanın gayreti içerisinde olacağız. Sizlerden biri olarak vekil seçildim. Sevgi ve hoşgörü olmadan hiçbir idareci başarılı olamaz. Hep beraber vereceğimiz hizmette başarılı olacağız. Geçenlerde bir lokantaya girdiğimde garson kardeşimiz Ömer’in bana yaklaşarak’ Sizi vekil olarak görmüyoruz. Sizi ‘Adnan ağabeyi olarak görüyor ve seviyoruz’ sözünü unutamıyorum Ben de diyorum ki, sizin içinizden gelen Erzurum’un öz evladı olarak Adnan Yılmaz’ım, Adnan Yılmaz mesaisini Erzurum için harcamaya gelmiştir. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Erzurum’a hizmet için varım.” diye konuştu
ZİHİNSEL VE BEDENSEL ÖZÜRLÜ MESUT’A ZİYARET
Milletvekili Adnan Yılmaz, beraberinde Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel ve Gençlik Kolları Üyeleri ile birlikte Şükrü paşa semtinde oturan Mine-Seyfi Bayer çiftinin en küçük çocuklarından olan zihinsel ve bedensel özürlü 8 yaşındaki Mesut’u evde ziyaret etti. Küçük Mesut’un vücudunda yatak yarasını engellemek için ERVAK tarafından alınan ‘havalı şişme’ yatağı k hediye ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Milletvekili Yılmaz,’Mesut’un her türlü yardımı için seferberiz. Ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan en küçük bir kuşkunuz olmasın, sizin sorunuz, bizim hastalığımız, beraberiz’ diye konuştu

 
Pasinler’de aşılama seferberliği
 
Erzurumlu Judocular Kıbrıs’ta
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılmaz’dan Palandöken çıkarması
Ak Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan ...
Polat, Pasinler’e veda etti
Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, veda ziyaretlerinin son gününde kamu ...
"Erdoğan'ı bir aylığına ödünç verin"
Dünya basını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 ülkeyi kapsayan Arap Baharı ...
 
Mahalli idarelerde şeffaflık açılımı
Yerel Yönetim Reformu’na ilişkin Strateji Belgesi hazırlanması amacı ile ...
Polat veda turunda
2011 yaz kararnamesiyle Altınova Kaymakamlığına atanan Pasinler Kaymakamı ...
Şehitler’de sosyal konut atılımı
Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Şehitler Mahallesi’nde ‘Kentsel Dönüşüm’ sevinci yaşanıyor.
 
‘İsrail Şirazeden çıktı’
Arap Birliği'nde konuşan Başbakan Erdoğan, İsrail'in saldırganlığının ...
Palandöken araç filosu büyüyor
Palandöken İlçesi’nin ihtiyacı olan ve cenaze taşıma, yıkama, morg ve nakil aracını hizmete soktu.
Türkeş bulvarı yenilenecek
Cumhuriyet Caddesi’ndeki yol ve ışıklandırma sisteminin benzerini Dadaşkent ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri