Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>EKONOMİ
20 Temmuz 2011 Çarşamba - 06:04

EBK Ramazan’a hazır

Et ve Balık Kurumu’na (EBK) bağlı Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü, şehir merkezindeki satış mağazası sayısını üçe çıkardı. Yakutiye ilçesine bağlı Gürcükapı semtinde vatandaşın hizmete sunulacak olan satış mağazasında, aynı zamanda 6 kişi istihdam edilmiş olunacak.

EBK Ramazan’a hazır

ERZURUM(GHA) – Et ve Balık Kurumu’na (EBK) bağlı Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü, şehir merkezindeki satış mağazası sayısını üçe çıkardı. Yakutiye ilçesine bağlı Gürcükapı semtinde vatandaşın hizmete sunulacak olan satış mağazasında, aynı zamanda 6 kişi istihdam edilmiş olunacak.
Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü, şehir merkezindeki satış mağazalarına her gün bir yenisini ekleniyor. Kombina Müdürlüğü önündeki satış mağazasına ek olarak, üniversite içerisinde ikinci satış mağazasını açan EBK, üçüncü mağazayı ise, Gürcükapı’da konuşlandırdı. 240 metrekare büyüklüğünde olan ve iki kattan oluşan satış mağazasında 6 kişinin istihdam edileceği bildirilirken, mağazanın Ramazan ayına yetiştirilmesine çalışıldığı kaydedildi.
ATASEVER’İN AÇIKLAMASI
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Et ve Balık Kurumu (EBK) Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever, vatandaşlara verdikleri hizmetin kapsamını genişleterek, şehir merkezinde de halka ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Erzurum Kombina Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren iki adet satış mağazasının bulunduğunu anımsatan Atasever, “Bu mağazalardan birisi zaten müdürlüğümüz önünde faaliyet gösteriyordu. İkinci mağazayı Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde açmıştık. Bu yıl da üçüncü mağazamızı şehir merkezinde konuşlandırarak, vatandaşın kırmızı et ihtiyacını gidermeye yönelik hizmetler vereceğiz.”diye konuştu.
240 metrekare kapalı alan özelliğine sahip olan satış mağazasının iki kattan oluştuğunu vurgulayan EBK Erzurum Et Kombinası Müdürü Atasever, “Vatandaşımız kıymadan kuşbaşına, sucuktan pastırmaya kadar tüm ürünlerimize artık bu mağazamızdan da ulaşabilecek.” dedi.
ATASEVER: SATIŞ MAĞAZAMIZI RAMAZAN AYINA YETİŞTİRECEĞİZ
Gürcükapı Satış Mağazası’nı Ramazan ayına yetiştirmek için çalışma temposunun ikiye katlandığını anlatan Atasever, geçtiğimiz yıl Ramazan ayında yaşanan izdihamın bu yolla önüne geçilmesinin sağlanacağını ifade etti.
Kombina Müdürü Atasever, “Geçtiğimiz yıl et fiyatlarında yaşanan sıkıntıdan dolayı kombinamızın satış mağazaları büyük ilgi görmüştü. Özellikle Kombina Müdürlüğümüz önündeki satış mağazasında metrelerce uzunluğunda kuyruklar oluşmuştu. Bu yıl yeni satış mağazamız sayesinde şehir merkezinin ihtiyacını karşılayarak, diğer satış mağazalarımızdaki iş yükünü hafifletmiş olacağız.” diye konuştu.
Öte yandan Atasever, EBK’nın satış mağazalarının kasap esnafının işlerini baltalamak şeklinde bir fonksiyonunun olmayacağına dikkati çekerek, “Kombina olarak zaten et fiyatlarıyla ilgili olarak denge unsuruyuz. Vatandaşın tercihi ve talebi doğrultusunda bu satış mağazasını açıyoruz. Diğer esnafımız, işlerini yapmaya ve faaliyetlerini herhangi bir değişikliğe uğramadan devam ettirecekler.” şeklinde konuştu. 
 

 
Su Ürünleri’nde ilk öğrenci heyecanı
 
Tamirciliğe çıraksızlık darbesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamu çalışanlarına müjde
2011 Ocak ayından beri devam eden kamu çalışanlarının maaşlarına ilişkin ...
Yatırımda fark attık
Erzurum’da kamu yatırım ve hizmet harcamaları bir yıllık bazda yüzde 22.76, ...
Erzurum için tarihi adım
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Güvenli, “Tebriz artık kanatlarımızın altında” ...
 
BTC’de Erzurum yoğunlaşması
Proje Koordinatörü Prof. Dr. Kaya BTC Boru Hattının yaklaşık 250 km uzunluğu ...
Ulaştırmada Ovit sinerjisi
RİPORT Rize Limanı Yönetim Kurulu Başkanı Çillioğlu, “Rize-Erzurum Karayolu’nun ...
Toyota Avensis kendinden emin olanların tercihi*
Toyota Avensis yeni yüzüyle kendinden emin olanların tercihi!Zeka dolusu ...
 
'Ramazan fırsatçılığı yapmayın'
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemseddin Bayraktar, ...
Piknikçilerden umduklarını bulamadılar
Her yıl Haziran’la birlikte açılan mangal sezonunda satışlarını artıran ...
Büyükşehir istihdam projesi tamamlandı
Erzurum Büyükşehir Belediyesinin kadın istihdamının desteklenmesi hibe ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri