Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
Erzurum ülke ortalamasını geçti
Erzurum ülke ortalamasını geçti
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ETÜ’nün çevre dostluğu tescillendi
ETÜ’nün çevre dostluğu tescillendi
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>SİYASET
18 Nisan 2013 Perşembe - 16:48

Hanımlar Çarşısı'nın temeli atıldı

Palandöken Belediyesi'nin Kadınlara yönelik başlattığı sosyal projelerden birisi olan ve kadınların sosyal hayat içinde daha aktif rol almasını amaçlayan, Yıldızkent Semtinde atıl Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilecek“Hanımlar Çarşısı”nın temeli dualarla atıldı.

Hanımlar Çarşısı nın temeli atıldı

ERZURUM (İHA) - Palandöken Belediyesi'nin Kadınlara yönelik başlattığı sosyal projelerden birisi olan ve kadınların sosyal hayat içinde daha aktif rol almasını amaçlayan, Yıldızkent Semtinde atıl  Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilecek“Hanımlar Çarşısı”nın temeli dualarla atıldı.
Palandöken İlçesine Erzurum’da bir ilk ve çok özel bir çarşı inşaatının temel atma töreninde bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Hanımlara çok özel bir çarşı inşa ediyoruz. Her zaman yaptığımız gibi bu çarşı da Erzurum da bir ilk olacak. Yıldızkent Bölgemiz de geçmiş yıllar da yapılan fakat hiçbir zaman kullanılmayan bu pazar yerine düşündüğümüz “Hanımlar Çarşısı” projesini hayata geçirmek için bir araya geldik. İhalemizi yaptık, yer tahsisini gerçekleştirdik ve en önemlisi olan 1 milyon 500 bin TL mali kaynak oluşturduk ve bugün burada Nene Hatun Hanımlar Çarşısının temellini atıyoruz. Hanımlar Çarşısı kapalı alan 2 bin 500 metrekare olacak. İçerisin de 28 iş yeri, havuz, dinlenme alanı, kafeterya, yönetim odası gibi bir alışveriş merkezinin de bulanan tüm aktiviteler bu çarşıda yer alacak. Hanımlar Çarşısını çevre düzenlemesi de oto park, mini futbol ve basketbol sahası, çocuk oyun gurupları ve dinlenme alanları ile dizayn edilecek. Hanımlar Çarşısının Ramazan Bayramı sonrası açılışı yapılacak. Daha şimdiden ilçemize ve şehrimize bir ilk olacak olan bu hizmetimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
BULUTLAR,”KADINLAR HEP BAŞIMIZIN TACI”
Belediye Başkanı Orhan Bulutlar konuşmasınındevamın da şu ifadelere yer verdi;"Ortaya koyduğumuz her türlü sosyal sorumluluk projesiyle kadınlarımızın daha güçlü bireyler olmasının yolunu açıyoruz. Güçlü kadın, güçlü toplum demektir. Bu prensiple hareket eden belediyemiz kadının toplumdaki yerini daha da güçlendirici çalışmalar ortaya koyuyor. Yunus Emre Mahallesin de yapımının tamamladığımız Kültür Merkezi içerisin de yer alan Meslek edindirme kurslarından faydalanacak olan hanımlar meslek kurslarından öğrendikleriyle ve ortaya koydukları birçok ürün ile göz nurunu bu yapacağımız Hanımlar Çarşısında satarak değerlendirecek böylece aile bütçesine katkıda bulunacak ve kadınlarımız toplum da daha çok söz hakkı olacak. Belediye olarak kadınlara yönelik çalışmaları sonuna kadar destekledik ve destekliyoruz. Çünkü kadınlar başımızın tacıdır."
Sade bir törenle gerçekleştirilen temel atma töreni de Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yanı sıra Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçin ve yönetim kurulu üyeleri, Palandöken Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serap Ağar ve yönetim kurulu üyeleri, Palandöken Belediyesi Kadın Meclis üyeleri, Kadın Sivil Toplum Öğürtü başkanları ve yöneticileri katıldı.
 

 
Cengiz’den ‘ekonomik’ ziyaret
 
'Hz. Peygamber ve İnsan Onuru’ etkinliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Onur Hz.Peygamber'in yolunda ‘
SP Erzurum İl Başkanı Faik Çalık , Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
'Özal'ı unutmayacağız'
Ölüm yıldönümünde Turgut Özal hakkında bir açıklama yapan Anavatan Partisi ...
Yavilioğlu’na demokrasi ödülü
Merkezi Ankara’da bulunan Demokraside Birlik Vakfınca 2012 Yılı Demokrasi ...
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Erzurum’da
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, akil adamlar heyeti kurulmasını ...
Küçükler’den Kutlu Doğum mesajı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yayınladığı kutlu ...
KAMU-SEN’den emekli maaşı tepkisi
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliği’nce devlet memurlarının çalışırken ...
 
Palandöken’den 1001 Sünnet Şöleni
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kayakyolu’nda belediye tarafından ...
'O, en büyük örnek'
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ...
Eski terminale yeni çehre
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile MNG Holding CEO'su ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri